- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Çok mu idrar damlattın? Yani tekrarlaman lazım bence yine böyle çıkarsa koş kan verKızlar bu test bozuk dimiii
3 damla damlattım kuzum inşallah vardır yaÇok mu idrar damlattın? Yani tekrarlaman lazım bence yine böyle çıkarsa koş kan ver
Ayyyy inşallah yanlış yerde çıksa bile vardır dimi çok istiyorum bebişşşVar sanki
Başka test varmı kuzu elinde
Hayıııırrr kuzum birazdan alıcamBaşka test varmı kuzu elinde
Ay bende merak ettim etiket yap benide yaptıktan sonra hadi inşallah vardırHayıııırrr kuzum birazdan alıcam
Ama biliyor musun hiç de umudum yokHadi durma koş al gel
Umudunu yitirme ben 1 senedir bekliyorum amaAma biliyor musun hiç de umudum yok
Benimde 1 Yıldır aynı sorun yok bişey tutmuyor eczane zengin oldu garip olanda bizim gibi insanların böyle değişik testlerde gördüğü çizgileri görünce akıl oyunları oynuyor gibi geliyorUmudunu yitirme ben 1 senedir bekliyorum amaher ay denemeye devammm
Sanmıyorum kuzum ama haber veririmBızlerı etiket yap inşallah vardır
Valla zengin ettik zalımlar bide pahalıya satılyolarBenimde 1 Yıldır aynı sorun yok bişey tutmuyor eczane zengin oldu garip olanda bizim gibi insanların böyle değişik testlerde gördüğü çizgileri görünce akıl oyunları oynuyor gibi geliyortest bile bizimle oynuyor
Hahahah kız vallahi doğru kan testi bile olmuş 200 lira parasından değiliz kaset testte çıkan idrarda çıkmıyor ben anlamış değilim inanValla zengin ettik zalımlar bide pahalıya satılyolaryok hamilelik testi yok ovulasyon testi kocam artış eczane alayım sana daha iyi diyo
Yok anam ister ceket pantolon atsın 1 senedir hiç tık yok bizdeHahahah kız vallahi doğru kan testi bile olmuş 200 lira parasından değiliz kaset testte çıkan idrarda çıkmıyor ben anlamış değilim inanbaşkasına ceketi atsan hamile kalır bizimde kaderimiz bu bacım napalım amannn
Umudunu kestiğin anda yakalıyor seni zaten ben artık umudumu kestim kuzum hiç çocuğum yok olursa allahtan olmazsa bendenYok anam ister ceket pantolon atsın 1 senedir hiç tık yok bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?