- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi minigim3456
-
Bende aynı durumdayım emannnn düşün düşün nereye kadar dedim ve boşverdımUmudunu kestiğin anda yakalıyor seni zaten ben artık umudumu kestim kuzum hiç çocuğum yok olursa allahtan olmazsa benden
En iyisini yapmışsın birazdan gidicem test alıcam bak nasıl negatif görücezBende aynı durumdayım emannnn düşün düşün nereye kadar dedim ve boşverdım
Kız sen daha almadınmı Allah senı koş koşEn iyisini yapmışsın birazdan gidicem test alıcam bak nasıl negatif görücezgüleriz en azından test bile oyun oynuyor bi o kaldı oynamayan
Niye dağılmış ki sabah tekrarlayın yine böyle çıkarsa kan vermeye koşun bence3 damla damlattım kuzum inşallah vardır ya
Almadım valla o kadar umutsuzum ihtimal vermiyorum sen düşünKız sen daha almadınmı Allah senı koş koş
Alma o zaman dur durdun yerdeAlmadım valla o kadar umutsuzum ihtimal vermiyorum sen düşün
Niye dağılmış ki sabah tekrarlayın yine böyle çıkarsa kan vermeye koşun benc
Bi 20 liradan bişey olmaz alırım akşama doğru hahahaaAlma o zaman dur durdun yerde
Sen bilirsin şekerimBi 20 liradan bişey olmaz alırım akşama doğru hahahaa
İnan bende bilmiyorum değişiklik oldu bu sefer negatif görmem gerekirken ters pozitif gördümNiye dağılmış ki sabah tekrarlayın yine böyle çıkarsa kan vermeye koşun bence
Hamile kalırsan haber verSen bilirsin şekerim
Allah senı ters pozitif yazmışsın kahkaha attım resmen evdeİnan bende bilmiyorum değişiklik oldu bu sefer negatif görmem gerekirken ters pozitif gördüm
Azimli hissediyorum bu ay adamı gördüğüm yerde kıstırıyorumHamile kalırsan haber veren azından umut oluruz birbirimize aminnnn
Amin kuzum seni beni herkesi güldürsün inşallahAllah senı ters pozitif yazmışsın kahkaha attım resmen evdeAllah’ta senı güldürsün
Artık yoruldum kıstırmıyorum soğudumAzimli hissediyorum bu ay adamı gördüğüm yerde kıstırıyorum
Aha ben soğumamArtık yoruldum kıstırmıyorum soğudum
Daha durrr neler beler görücez bu gidişleAmin kuzum seni beni herkesi güldürsün inşallahama gerçekten ters pozitif sağ da çıkması gerekirken sol pozitif gördüm acaba daha neler görücem
Bebiş psikolojisiyle soğudum artık adama diyorum sen bi işe yaramıyorsun bak bebiş bile yapamıyorsun oda bana gülüyorAha ben soğumamfazlasıyla düşkünümde
Hapşurşam bile hamileyim hahahahDaha durrr neler beler görücez bu gidişle
Parmağımın ağırladı bıle bı beşırtı bana göreHapşurşam bile hamileyim hahahah
Kızzz deme öyle adama üzülürrrrrrBebiş psikolojisiyle soğudum artık adama diyorum sen bi işe yaramıyorsun bak bebiş bile yapamıyorsun oda bana gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?