- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Üzülsün bi halta yaramıyor şimdi gidiyorum test almaya negatifi gözüne sokucamKızzz deme öyle adama üzülürrrrrr
DeliÜzülsün bi halta yaramıyor şimdi gidiyorum test almaya negatifi gözüne sokucam
Hadi alda gelÜzülsün bi halta yaramıyor şimdi gidiyorum test almaya negatifi gözüne sokucam
Diyemez derse boşarımDeliaynısını o sana dese nolur
Aldım eve gidiyorum şimdi eczanede uzak ya bakalım bu sefer ne görücemHadi alda gel
Valla sohbetinizi okudum bende merak ettim hadi güzel haberlerle gelAldım eve gidiyorum şimdi eczanede uzak ya bakalım bu sefer ne görücem
Aşkım beni umutlandırıyorsunuz ama fos çıkıcak psikolojim bozulduValla sohbetinizi okudum bende merak ettim hadi güzel haberlerle gel
Diyemez derse boşarım
Yürü yürü açık yağlar erir manaylaAldım eve gidiyorum şimdi eczanede uzak ya bakalım bu sefer ne görücem
Aha aklıma ne geldi adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlarAşkım beni umutlandırıyorsunuz ama fos çıkıcak psikolojim bozuldu
Hahahah ya sen fenasınAha aklıma ne geldi adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlar
45 kiloyum bebekte olmuyorYürü yürü açık yağlar erir manayla
E öyle fazla şımartmamak lazımHahah aynı ben
Kız rüzgar falan çıkarsa tutun biyeri uçmayasınnn abowwww 45 kilo nedir45 kiloyum bebekte olmuyor
Kız kurma öyle hayaller çok zayıf uççanız hepiniz rüzgardaAa ne güzel en büyük hayalim
45 değilde bi 55 olsam iyidi beKız kurma öyle hayaller çok zayıf uççanız hepiniz rüzgarda
Heh bak o ideal benım kılom 5545 değilde bi 55 olsam iyidi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?