- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Durun aşlarım denicem şimdiBebeğim kaseti aç öyle çek bana
Hadi bekliyorumDurun aşlarım denicem şimdi
Görebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sankiHadi bekliyorum
Bende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinzÇok mu idrar damlattın? Yani tekrarlaman lazım bence yine böyle çıkarsa koş kan ver
Sanki görür gibiyim ama ne renkli olmuyoGörebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sanki
Canım senın direk belli benceBende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinz
Bebeğim çok göremiyorum yaGörebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sanki
Evet silik çizgi görünüyorBende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinz
Kaç gün var bataBende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinz
Kanki atma testi ben yemek yapıp yarım saate gelicem bakcaz yineGörebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sanki
Üzüldüm şuan ben mi körüm acaba yada öyle mi görmek istiyorumSanki görür gibiyim ama ne renkli olmuyo
Tamam aşkımKanki atma testi ben yemek yapıp yarım saate gelicem bakcaz yine
Ağlama saçmalama dur ben bi şu yemeğimi yapayım geliyorum bakcam bıdaÜzüldüm şuan ben mi körüm acaba yada öyle mi görmek istiyorum
Ağlarsan gelmem bak ciddenTamam aşkım
Tamam bende makinaya bulaşıkları atıyım bariAğlama saçmalama dur ben bi şu yemeğimi yapayım geliyorum bakcam bıda
GeldimTamam bende makinaya bulaşıkları atıyım bari
Ben görüyorum yarın ilk idrarla tekrarlayın beklemiş idrar olur bat a kaç gün varGörebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sanki
Sizin erken gebelik testine göre hamilesinizBende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinz
2 gün geciktiBen görüyorum yarın ilk idrarla tekrarlayın beklemiş idrar olur bat a kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?