- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Evet ailesi üzerime geliyor bunaldım benSaçmalama
Özele gel bakim senEvet ailesi üzerime geliyor bunaldım ben
Ya hayır ağlama. İlk idrarla falan dene bide fotoğrafta belli olmuyor ama sen hafif çizgi görünüyor diyorsun zaten . Yanlış görmüyorsundur .Senin direk var zaten keşke benimde böyle olsaydı ağlıyorum Şuan
Özele nasıl geliniyor burdanÖzele gel bakim sen
1 senedir yıldımYa hayır ağlama. İlk idrarla falan dene bide fotoğrafta belli olmuyor ama sen hafif çizgi görünüyor diyorsun zaten . Yanlış görmüyorsundur .
Ay bıktım zaten bu ailelerden . İki buçuk senelik evliyim bir senedir istiyoruz olmuyo dememize rağmen her fırsatta sizinde bebeğiniz olsa bilmem ne ne kadar üzülüyordum kırılıyordum insanlar çok düşüncesizEvet ailesi üzerime geliyor bunaldım ben
He yılmış bi senede elalelem yıllarca beklıyo benı sınır etme1 senedir yıldım
O kadar üzerime geliniyor ki adımı çıkardılar artık kendime zarar verme derecesine geldim bunaldım denemekten herşeyden soğuttular beniAy bıktım zaten bu ailelerden . İki buçuk senelik evliyim bir senedir istiyoruz olmuyo dememize rağmen her fırsatta sizinde bebeğiniz olsa bilmem ne ne kadar üzülüyordum kırılıyordum insanlar çok düşüncesiz
Doktora gittim bugün köyde oturuyorum gitme şansım yok amam cuma günü doktor tekarar gel dedi erkenden test yapalım dedi inşallahCanım yani ben görüyorum hani çıkmaz ben seni ümitlendirip gibi olmayayım ama ben görüyorum çizgiyi acile gidip bi kan versen
Ay saçmalama ne zarar vermesi . Yaşayan bilemez anlayamaz bunu . Konuşup dursunlar bu senin kusurun değil . Allah'a inançları varsa eğer bunun Allah'tan geldiğini bilirler . Yazık seni üzdüklerine değiyor mu acaba onlar çok istiyor sanki biz istemiyoruz .O kadar üzerime geliniyor ki adımı çıkardılar artık kendime zarar verme derecesine geldim bunaldım denemekten herşeyden soğuttular beni
Aynen o gün kan testi ver . Hayırlısı olsun inşallahDoktora gittim bugün köyde oturuyorum gitme şansım yok amam cuma günü doktor tekarar gel dedi erkenden test yapalım dedi inşallah
Tamam güzel o zaman daha netleşir yarın testı tekrar et canımDoktora gittim bugün köyde oturuyorum gitme şansım yok amam cuma günü doktor tekarar gel dedi erkenden test yapalım dedi inşallah
Herkes bizim gibi düşünmüyor kiAy saçmalama ne zarar vermesi . Yaşayan bilemez anlayamaz bunu . Konuşup dursunlar bu senin kusurun değil . Allah'a inançları varsa eğer bunun Allah'tan geldiğini bilirler . Yazık seni üzdüklerine değiyor mu acaba onlar çok istiyor sanki biz istemiyoruz .
İnşallah en kısa zamanda gönlünden ne geçiyorsa o olsunHerkes bizim gibi düşünmüyor ki
Amin Allah razı olsun dua edin bana rabbim gönlüme göre sağlıklı bi bebek nasip etsinİnşallah en kısa zamanda gönlünden ne geçiyorsa o olsun
Amin inşallah en kısa zamandaAmin Allah razı olsun dua edin bana rabbim gönlüme göre sağlıklı bi bebek nasip etsin
Allah razı olsun kardeşimAmin inşallah en kısa zamanda
Sen ailesiyle evlenmedin lutfen aşkla yapın cocugu ve stres hormonu hamile kalmayi engelleyen en buyuk hormon ne zaman dusunmeyi birak o zamam kalacaksin. Aglamak da ne hadi toparlan bak yalniz degilsin hepimiz bebek istiyoruz. Hepimiz insallah bir gun anne olacagiz. Uzulmeee. Ve bisi diyim mi cocuk icin iliskiye girince de soylemesi ayip o da tutmuyoEvet ailesi üzerime geliyor bunaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?