Kaset testt

O kadar üzerime geliniyor ki adımı çıkardılar artık kendime zarar verme derecesine geldim bunaldım denemekten herşeyden soğuttular beni

Anam ben size söyleyim ister kendi ailenız ıster onun aılesıne bu sizin özeliniz oldu zaman haber veririz diyin kapatın konuyu bu kadar basit

O kadar üzerime geliniyor ki adımı çıkardılar artık kendime zarar verme derecesine geldim bunaldım denemekten herşeyden soğuttular beni
Ay saçmalama ne zarar vermesi . Yaşayan bilemez anlayamaz bunu . Konuşup dursunlar bu senin kusurun değil . Allah'a inançları varsa eğer bunun Allah'tan geldiğini bilirler . Yazık seni üzdüklerine değiyor mu acaba onlar çok istiyor sanki biz istemiyoruz .

Herkes bizim gibi düşünmüyor ki

Evet ailesi üzerime geliyor bunaldım ben
Sen ailesiyle evlenmedin lutfen aşkla yapın cocugu ve stres hormonu hamile kalmayi engelleyen en buyuk hormon ne zaman dusunmeyi birak o zamam kalacaksin. Aglamak da ne hadi toparlan bak yalniz degilsin hepimiz bebek istiyoruz. Hepimiz insallah bir gun anne olacagiz. Uzulmeee. Ve bisi diyim mi cocuk icin iliskiye girince de soylemesi ayip o da tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…