- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi minigim3456
-
Nasılda alıştın hemen banaaaa yaaaNereye daha teste bakacaktıkyemek yiyorum şimdi sonra yapcam gitmeeee
Valla yemek yerken bile sana yazıyorum kızım sen niye burayı terk ediyosunnnnBurdayım korkma beni kaybetmedin
Tabikide tüm kızlara vericem hattaSen yapınca bize bi haber verirsin artık
Kız iyi dayanıyorsun valla ben olsam zorla yapardım zaten birkaç damla bişey lazımNereye daha teste bakacaktıkyemek yiyorum şimdi sonra yapcam gitmeeee
Burdayım burada bırakmadım korkmaValla yemek yerken bile sana yazıyorum kızım sen niye burayı terk ediyosunnnn
Sanki yıllardır tanıyorum gibi niye böyle oldu ayyy canım benimNasılda alıştın hemen banaaaa yaaa
Boğaz derdin de şuan o çiş bahaneKız iyi dayanıyorsun valla ben olsam zorla yapardım zaten birkaç damla bişey lazım
Valla bilemedim ki bendeSanki yıllardır tanıyorum gibi niye böyle oldu ayyy canım benim
Kız 1 senedir böyle ya alıştım üzülüyorum heyecanlı yapınca ama hislerim yanıltmıyor negatif oluyor hep ya teste silik çöküyor hastaneye gidiyorum 1.20 falan kanda öyle çıkıyor o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum artık.Kız iyi dayanıyorsun valla ben olsam zorla yapardım zaten birkaç damla bişey lazım
Kilo almak istiyorum ama napiiimmBoğaz derdin de şuan o çiş bahane
Kilo almak istiyorum ama napiiimm
Yatmadan makarna ye ekmekleKilo almak istiyorum ama napiiimm
Ben 25 yaşındayım Sivas'ta yaşıyorum ama KayseriliyimBeklerken muhabbet edek bari gelce yok erken kızlar yaş nedir nerdensiniz
Ben bulgaristanlıyım Danimarka’da yani gevur ülkesinde yaşıyorumBen 25 yaşındayım Sivas'ta yaşıyorum ama Kayseriliyimsen
Kuzucum 26 yaşındayım İstanbul’da oturuyorum adıyamanlıyım anamBeklerken muhabbet edek bari gelce yok erken kızlar yaş nedir nerdensiniz
Niye oralara gittinBen bulgaristanlıyım Danimarka’da yani gevur ülkesinde yaşıyorum27 yaşındayım ailem bursada
Benim anamda TrakyalıBen bulgaristanlıyım Danimarka’da yani gevur ülkesinde yaşıyorum27 yaşındayım ailem bursada
Kocam burda çalışıyoNiye oralara gittin
Ulan diyorum kan nerden çekiyo gördünnn müüBen bulgaristanlıyım Danimarka’da yani gevur ülkesinde yaşıyorum27 yaşındayım ailem bursada
Aha bulgara yakınnn kan çekmiş biziBenim anamda Trakyalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?