- Konu Sahibi minigim3456
-
Hmm kocaya bak Danimarkalardan iş bulmuşKocam burda çalışıyo
Türkiye’yi pek sevmiyorum ben zatenNiye oralara gittin
Malkaralı annem tüm sınırlara yakın aşkomAha bulgara yakınnn kan çekmiş bizi
Çok ayıp insan ülkesini sevmez mi yaTürkiye’yi pek sevmiyorum ben zaten
Oda bulgarıstanlı danımarkada yaşıyordu bende geldimHmm kocaya bak Danimarkalardan iş bulmuş
Kız çok fena bu belli yaniHmm kocaya bak Danimarkalardan iş bulmuş
Ben tc vatandaşlığını sonradan aldımÇok ayıp insan ülkesini sevmez mi ya
Belli belli Türkiyeden bulmamış dünyaya açılmışKız çok fena bu belli yani
Aşk olsun ne fenalımı gördünüz kızzKız çok fena bu belli yani
Ama doğruya doğru artık bu ülkenin sevilen bir tarafı kalmadı karılar artık azgın bu ülkede imkanım olsa bende gitmek isterdim kültürsüz bi ülkede yaşıyoruzÇok ayıp insan ülkesini sevmez mi ya
He uluslar arasıBelli belli Türkiyeden bulmamış dünyaya açılmış
Aynen valla normal olan bişey kalmadı artıkAma doğruya doğru artık bu ülkenin sevilen bir tarafı kalmadı karılar artık azgın bu ülkede imkanım olsa bende gitmek isterdim kültürsüz bi ülkede yaşıyoruz
Dünyanın ucuna gitmişBelli belli Türkiyeden bulmamış dünyaya açılmış
Neyse boşverın ülkeleriAma doğruya doğru artık bu ülkenin sevilen bir tarafı kalmadı karılar artık azgın bu ülkede imkanım olsa bende gitmek isterdim kültürsüz bi ülkede yaşıyoruz
Fesatlanma kız gel senıde alayım yanımaDünyanın ucuna gitmiş
Önceden erkek ayıplanırdı şimdi kadınlar bilmiyorum imkanım olsa böyle kasaba gibi bi yerde yaşamak isterdimAynen valla normal olan bişey kalmadı artık
Aşkım kocayı erken seçtim geç seçseydim senş arardımFesatlanma kız gel senıde alayım yanıma
Kız bura daha beter ya. Karılar çıplak denıze giriyoÖnceden erkek ayıplanırdı şimdi kadınlar bilmiyorum imkanım olsa böyle kasaba gibi bi yerde yaşamak isterdim
Çay içiyorum bitsin yapcamEh be arkadaş onca muhabbet ettik bi çişide gelmediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?