Kaşı yarılan var mı

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Kızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen

Çok geçmiş olsun öncelikle.Çok derin ise yara kaş çıkmayabilir ama kaş tüyleri uzun ise kapatır orayı

Evet iz kalır malesef cok hafif.
Kaş ise az çıkıyor.

Iz kalir ama zamanla azalar. Sac nasil ciksr bilmiyorum ama o sorun olmaz ilerde bence. Benim cocukken cam ayagimi kesmisti. Artik o iz bile gözükmüyor gecmis olsun

Aman kalıcı kaş konturu yapptirirsun nolcak .

Küçükken ablam beni parka götürmüş,salıncaktan düşmüşüm o sırada da yerde bir cam parçası varmış benim kaş yarılmış dikiş atmışlar. Küçük bir iz kaldı oradan kaş çıkmıyor. Allah gözümü korumuş diye avutuyorum kendimi

Kaş çıkmıyor evet ama düşünmeyin nolur şimdi bunu. Şuanda bile kalıcı makyajlarla hallediliyor, o zamana neler çıkar kim bilir.
Çok geçmiş olsun, öpün benim için miniği

Ben alnimi baya derin bir şekilde yarmistim.doktor bana estetik kremi vermişti eczanede satılıyor baya kapandı hafiften bir iz var ama belli değil.isterseniz eczaneye bir sorun geçmiş olsun

Kaş çıkmaz ancak bu hiç dert edilecek bir şey değil çok şükür gözüne bir şey olmamış kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama kaş taraklarıyla sabitleyicilerle çok güzel kapatılır o boşluk. Geçmiş olsun.

benim nisanlimin kasi sayamayacagimiz kadar cok acildi.

dikis atilan yerden kas cikmiyor veya seyrek cikiyor. ama kuaforu kasini duzgun tarayinca pek belli olmuyor. kuaforden ogrenmis kendisi de tariyor simdi. kiziniz da ileride halleder bir sekilde. cok sorun olmaz yani.

Benim yarılmış küçükken hayır orada kaş çıkmadı MaLesef ama artık kaş alımını ona göre yaptırıyorum çok belli olmuyor

Geçmiş olsun. 7 8 yaşlarımdan kalan bi hatıra. Ben seviyorum. Belki kızınızda sever izini.

Eklentiler

• Screenshot_20210911-182032_Gallery.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 547
Alnımda ve kaşımda dikiş var ,yaklaşık 4-5 yaşlarda atılmış ,belli belirsiz ama kaşımda biraz boşluk kaldı kaşlarım da öyle çok uzun değil.
Çok geçmiş olsunn.

Benim yarılmış hem de ne yarılmak doktor zor birleştirmiş abuk subuk bir dikişi olmuş. Iz kaldı evet. Benimki kaş bitiminde ve kaş çıkmıyor. Bir tarafım hep daha kısa onun için.

Geçmiş olsun. 7 8 yaşlarımdan kalan bi hatıra. Ben seviyorum. Belki kızınızda sever izini.
bu arkadaşın ki gibi değil benim mesela, bu çok şekil olmuş. coool bence.

benim de 6-7 yaşında onlarca basamak merdivenden yuvarlanıp boyumdan büyük koca bir kayaya da kafayı geçirmem suretiyle açılmış bir kaşım var
o kadar ki o basamakların 10'da biri ve o taşın da yine onda biriyle türk dizilerinde ne civanlar hayatını kaybetti.

ama ben yaşıyorum.

benim yara izimin yarısı kaşımın içinde, yarısı da tam kaş kemiğinin üstünde, bir de kavisli. şimdiye kadar kendiliğinden fark eden olmadı. ben gösterince "haaa" diye fark ediyorlar. o da kaşlarım ince olduğundan kalın olsa ya da ben boyasam/tarasam vs. tümü içine gömülecekmiş. o hat boyunca kaş çıkmıyor.

Benim yarılmış küçükken düştüğüm için dikiş yok ama kaş çıkmadı orada ama detaylı bakınca belli oluyor sadece.

Genelde iz kalıyor. Ama eczanelerde iz geçiren bazı kremler oluyor. Kantaron yağını da tavsiye ederim. Bakalım yara tazeyken iz üzerine biraz yoğumlaşırsanız kaş çıkabilir.

Kaşım değil ama alnım yarılmıştı küçükken evet iz kalıyor ama çokta belli değil geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…