- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Evet iz kalır malesef cok hafif.Kızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen
Aman kalıcı kaş konturu yapptirirsun nolcak .Kızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen
7.5 yaşındaKaş çıkmaz ancak bu hiç dert edilecek bir şey değil çok şükür gözüne bir şey olmamış kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama kaş taraklarıyla sabitleyicilerle çok güzel kapatılır o boşluk. Geçmiş olsun.
Doktor bi krem ismi verdi kullanıcam dikişleri alındıktan sonraBen alnimi baya derin bir şekilde yarmistim.doktor bana estetik kremi vermişti eczanede satılıyor baya kapandı hafiften bir iz var ama belli değil.isterseniz eczaneye bir sorun geçmiş olsun
Benim yarılmış küçükken hayır orada kaş çıkmadı MaLesef ama artık kaş alımını ona göre yaptırıyorum çok belli olmuyorKızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen
bu arkadaşın ki gibi değil benim mesela, bu çok şekil olmuş. coool bence.Geçmiş olsun. 7 8 yaşlarımdan kalan bi hatıra. Ben seviyorum. Belki kızınızda sever izini.
Kaşım değil ama alnım yarılmıştı küçükken evet iz kalıyor ama çokta belli değil geçmiş olsunKızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?