Kaşı yarılan var mı

benim kizimda da dusme sonucu olmustu kas yarilmasi, orada cizgi seklinde belli belirsiz bir iz var, dolayisiyla o bolgede kas yok... ama rahatsiz edecek boyutta olmuyor, uzulmeyin. cok gecmis olsun.

Merhaba yarılmadı ama lisedeyken piercing yaptirdim ve düştü oradaki izi suan microbilading bile kaybedemiyor maalesef kaldi öyle. Sari bir merhem vardi ameliyat yarakarina falan kullanilan iz geciren belki sizinki benimki gibi olmaz.

benim kizimda da dusme sonucu olmustu kas yarilmasi, orada cizgi seklinde belli belirsiz bir iz var, dolayisiyla o bolgede kas yok... ama rahatsiz edecek boyutta olmuyor, uzulmeyin. cok gecmis olsun.
Dikiş atılmış mıydı şuan ne ile karşılaşıcağımı bilmiyorum çok endişeliyim

2 arkadaşım vardı bu şekilde, ikisininki de gerçekten çok şekil duruyordu =) Biri rahatsızdı yine de, bu yüzden hep kakül kullanıyor, diğeri piercing taktırdı bir ara, süslüyor püslüyor =) Kaş kontörü falan da düşünmüyor. Üzülmeyin yani, her türlü çaresi var. Gemiş olsun.

geçmiş olsun.
benim yirmili yaşlarımda kaşımın hani en kalın yeri dediğimiz başlangıç kısmı yarılmıştı. dört dikiş atılmıştı. şimdi tekrar baktım. hiç iz kalmadı.
gece yarısı olduğu için acile gitmiştik, estetik dikiyorum demişlerdi onu hatırlıyorum ama bildiğin koca koca dikişti.
üzmeyin kendinizi artık çok güzel kaş doldurma yöntemleri var, mutlaka bir çaresi bulunur.

Allah razı olsun cevap yazmışsınız zaman gerekiyor sanırım benim için

Benm ılkokul döneminde kaşıma dikiş atıldı kaş çıkmıyor orada faça attirmisim gibi duruyor

Ben hala bu konuda takıldım kaldım Allahım inşallah bizimki de belli belirsiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…