Kasıgımda, bacaklarımda, belimde ve göğüslerimde agrı var hamıle mıyım acaba?

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
398
30
Merhaba hanımlar ben 2 yıllık evlıyım evlendıgımızden berı bebek ıstıyoruz bende prolaktın vardı sımdı düşük.. Şimdi adet olacak gıbı karnımda agrı var daha doğrusu hanı olursun ya ağrır o ağrıdan karnımda, belimde, bacaklarımda var. Genelde bu ağrıları adet olmadan 12 saat once falan başlardı hatta bu bıle gec. Az oncede araştırdım genelde bu ağrılar gebelık belirtileriymiş. Lütfen yardımcı olun..

Tatlım istiyosan inşl hamilesindir ama bence hafif bi ağrı kesici içip bir hafta kadar beklemelisin şimdilik söylenebilecek tek şey bu..

Mrhb.araniza yeni katildim arkadaslar oncelikle bebis bekleyenn herkeze rabbim en kisa surede nasip etsin insallah

Kizlar ayin 29 nda adet oldum.28 gunde bir duzenli adet oluyorum.bu ay yumurtlama gunlerinde iliskiye girdik sonra surekli bir kasik agrisi var halada devam ediyo hele bi gece sabahlatti beni kasik agrim bacaklarima vuruyor. Mide bulantim yok.sol gogsumde dokununca cok aci var.adetimede bi hafta var beklemek cok kotu bugun dayanamadim aksam test yaptim 4 gibi ilk basta kasette bisey cikmamisti iki cizgide silikti sonra biri netlesti digeri bariz bi silik cizgi vardi.15 20 dk sonra baktim ikinci cizgi yoktu digeride silik olmustu.sizce napayim ya bana bir fikir verin fazladan bu sefer erken gebelik testide aldim yarin sabah yapsammi ki.bu yaptigim normaldi....

inş hamılesındır cnm..

Son düzenleyen: Moderatör:

CNM ONCELIKLE ADETINE DAHA 1 HAFTA VAR BENDE 2 YIL BOYUNCA SENIN GIBI SABIRSIZLANIYORDUM AMA FAZLA TAKMA KAFANA.. BIDE TEST ILK 15 DK DOGRUDUR BILDIGIM KADARIYLA.. İNŞ 1 HAFTA SONRADA O CIZGI NETLESIR ALLAHIM ISTEYEN HERKESE SANADA BANADA VERSIN INŞŞ... DIGER TESTI BENCE 2-3 GUN SONRA SABAH ERKEN YAP CNM DAHA NET OLUR BELKI BENDEDE SUAN AGRILAR DEVAM EDIYOR BAKALIM NE OLACAK 4 GUN GECTI :26:

Insallah ya rabbim isteyen herkeze versin insallah.1 yildir korunmuyorz biz ama daha gelmedi bebisimiz cok zor beklemek ya takmamakta mumkum değil bu zamana kadar boyle akintim agrim belirtimde olmadi belkide psikolojik artik bekleyeyim bekleyebilirsem 2 3 gun ya.testede baktim baya netten ilk 5 dk diyo 5 dk dan sonra cikan sonuclar gecer sizdir diyo bilemedimki umutlanmakta istemiyorum nebilim hayirlisi...benimde agrim devam ediyo akintimda devam ediyo hala gögsumde aciyo pufff ya

bekle bıraz daha cnm hem bak sılık cıkmıs hafıf senın ıcın bende umutlyum sımdı.. istersen kan testı yaptır sabırsızlanıyorsan.. kafayı yemek uzereyım yaaa saat 6 da falan uyudum esım az once ıse gıttı dusunmekten uyuyamadım, bende bu ay ılk defa boyle hıssedıyorum offf offf Allahım bu ay bıze hayırlı ve saglıklı versın ınss dua et olur mu cnm en onemlısı bu içten bir dua..

arkadaslar ya bendeki bu seyler hamilelik belirtisimi kafayi yiycem

Canım benim 4 gün gecikti diyorsun neden bekliyorsun anlayamadım ki :26: gitsene bir test al eczaneden yada kan testı yaptır senin yerinde ben olacaktım 4 gun gecikecekti durmazdım bu kadar inşallah hamilesindir Rabbim bu mubarek ramazan ayında evlat sahibi yapsın bizleri inşallah

aaminn cnm Allah razi olsun Allah dualarimizi kabul etsin inss.. esimden istedim gelince getirecek yeni bi sehre tasindik bilmiyorum buralari yok sa giderdim ama eskiden olsu 2 3 gun kala yapiyordum testi :) simdi korkuyorum hay kirikligi yasiyacagim diye bisey soracagi cnm normalde adet olmadan bir hafya once falan karin agrisi falan baslamaz bende, peki sende yada baska tanidiginda oluyormu adetten once yada bu gercekten hamilelik belirtisi mi hamile arkadaslarima sordum evet dediler belirti dediler.. ammada konustum roman oldu mubarek :)

Ben seni çok iyi anlıyorum benımde regl me 6 gün var çok istiyorum geçen hafta sonu kuzenimin eşi ile konuştuk benim çok belim ağrımıştı günüm gelmeden önce demişti karın ağrısı duymadım ama herkeste farklı tepkiler yaratıyor sanırım :26: inşallah seninkiler gebelik belirtisidir şu mübarek ayda çok bekletme bana kalırsa bir test al yaparsan kesin sonuç alırsın günün geçmiş

Canim insalllah hamişsindir.nasil duruyor sun canim ya içim bi hos oldu yaptinmi testi canim sonucunu banada bildir allahim ya ons hamissindir.ben beklemedeyim hala saatler gecmiyo.uyuyamiyo gercekten insan acabalar bitiriyo hayirlisi olur insallah hakkımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…