- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
Ben seni çok iyi anlıyorum benımde regl me 6 gün var çok istiyorumgeçen hafta sonu kuzenimin eşi ile konuştuk benim çok belim ağrımıştı günüm gelmeden önce demişti karın ağrısı duymadım ama herkeste farklı tepkiler yaratıyor sanırım :26: inşallah seninkiler gebelik belirtisidir şu mübarek ayda çok bekletme bana kalırsa bir test al yaparsan kesin sonuç alırsın günün geçmiş
arkadaslar test yaptimm galiba hamileyim test pozitif Allahima binlerce sukueler olsun isteyen herkesede nasip etsin ins 2 senedir hep bu cift cizgiyi bekledimmm.. biz istanbuldaydik esimin bingole tayini cikti ve burda ilk ayimiz demekki buranin suyu yaramis :) bide stres yapmadim bu ay hic, tasinma yerlesme derken hic dusunmedim yani ondan olabilir yarinda kan vercem kesin sonuc icin ins sizde gorursunuz o 2. cizgiyi :)Canim insalllah hamişsindir.nasil duruyor sun canim ya içim bi hos oldu yaptinmi testi canim sonucunu banada bildir allahim ya ons hamissindir.ben beklemedeyim hala saatler gecmiyo.uyuyamiyo gercekten insan acabalar bitiriyo hayirlisi olur insallah hakkımızda...
arkadaslar test yaptimm galiba hamileyim test pozitif Allahima binlerce sukueler olsun isteyen herkesede nasip etsin ins 2 senedir hep bu cift cizgiyi bekledimmm.. biz istanbuldaydik esimin bingole tayini cikti ve burda ilk ayimiz demekki buranin suyu yaramis :) bide stres yapmadim bu ay hic, tasinma yerlesme derken hic dusunmedim yani ondan olabilir yarinda kan vercem kesin sonuc icin ins sizde gorursunuz o 2. cizgiyi :)
Çok şükürler olsun rabbim ya çok sevindim canim benim ya inşallah bizede nasip olur bekliyorum canim haberini kan sonucun icin.oturdum agladim simdi ya cvbni gorunce dayanamadim cok cok sevindim multu old rabbim sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
amın cnm benım Allah razı olsun inşallah sanada nasıp olur o kadar guzel yazmıssınkı bu kadır gecesı hurmetıne Rabbım sana ve tum ısteyenlerede versın inşş takma kafana
Amim canim benim insallah ya. Dua et benim icinde hayirlisiyla nasip olsun banada herkezede. Takmamaya calisiyorum ama hayirlisi.. benim çesmeler açildi iyice hem sevindim hem dua ettim kendim için...
arkadaslar test yaptimm galiba hamileyim test pozitif Allahima binlerce sukueler olsun isteyen herkesede nasip etsin ins 2 senedir hep bu cift cizgiyi bekledimmm.. biz istanbuldaydik esimin bingole tayini cikti ve burda ilk ayimiz demekki buranin suyu yaramis :) bide stres yapmadim bu ay hic, tasinma yerlesme derken hic dusunmedim yani ondan olabilir yarinda kan vercem kesin sonuc icin ins sizde gorursunuz o 2. cizgiyi :)
sagol canim bnm insallah sendede vardir bebis ama benimki kesinmi bolmiyorum bugun kan verdim sonuc 3 bucukta cikacak :\ ins test dogrudur.. guzel haberlerini bekliyoruzzYaaaaanasıl sevindim çok şükür ne güzel bir günde öğrenmişsin kadir gecesi bir hamiş daha benim 5 gün var reglme sadece tek belirti göğüslerim çok hassas dokunamıyorum onun dışında hiç bir şey yok ağrı filan Allah ım inşallah bende müjdeli haberi veririm arkadaşlar çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder Allah canımm
sagol canim bnm insallah sendede vardir bebis ama benimki kesinmi bolmiyorum bugun kan verdim sonuc 3 bucukta cikacak :\ ins test dogrudur.. guzel haberlerini bekliyoruzz
Merhaba hanımlar ben 2 yıllık evlıyım evlendıgımızden berı bebek ıstıyoruz bende prolaktın vardı sımdı düşük.. Şimdi adet olacak gıbı karnımda agrı var daha doğrusu hanı olursun ya ağrır o ağrıdan karnımda, belimde, bacaklarımda var. Genelde bu ağrıları adet olmadan 12 saat once falan başlardı hatta bu bıle gec. Az oncede araştırdım genelde bu ağrılar gebelık belirtileriymiş. Lütfen yardımcı olun..
Ay canım yaa dua ederım tabi inş hayırlı sağlıklı bır bebişin olsun. Bugun kadır gecesi bol bol dua et kendıne hayırlısı olsun cnm inşşne kadarlık evlisin ki?
sonuc pozıtıf canım Rabbım sanada versın ıns bu duyguyuİnşallah güzelim inşallah bize de haberlerini getir
HIM bunlar hamilelik belirtisi evet canim. Ama yinede bunları hamilelige bağlama günün geçtiyse yada kendini her zamankinden farklı hissediyosan öyledir. Ben seni biraz aydinlatayim.
Ben hamileliğini öğrenmeden önce her an adet olucakmisim gibi sancilarim oluyordu özelliklede tam adet günümde adet sancim bel agrisi olmuştu tabi bi bilgim olmadigi için heran olurum diyodum . meğer günüm geçmiş haberim yok sonra halsizlik duygusallık oldu sonra mide bulantisi ve kusma hepsi sirayla geldi sonra dedim acaba hamilemiyim doktora gittim bta hHCG
Testi yaptırmaya birşey cikmadi bir hafta sonra tekrar gittim ki bi baktim 5 haftalık hamileyim şimdide 5. Ayimdayim:) oyuzden o belirtileri hic sayma basima geldi biliyorum isanlah sende güzel haberi burada payladirsin. Bu arada adetin gectimi?
sonuc pozıtıf canım Rabbım sanada versın ıns bu duyguyu
canım benım yasadıklarımı aynen yazmıssın sonuc pozıtıf cok sukur, evet gectı cnm 1 hafta gectı ve hala agrılarım devam edıyor mıdem bulanıyrama olsun agrısı bıle guzel Rabbım ısteyen herkese bu agrıyı yasatsın inşşş bende netten hesapladım 5 haftalık ama normalde o kadar degıldır heralde :26:
canım benım yasadıklarımı aynen yazmıssın sonuc pozıtıf cok sukur, evet gectı cnm 1 hafta gectı ve hala agrılarım devam edıyor mıdem bulanıyrama olsun agrısı bıle guzel Rabbım ısteyen herkese bu agrıyı yasatsın inşşş bende netten hesapladım 5 haftalık ama normalde o kadar degıldır heralde :26:
canım ınsallah hamılesındır benımde gogus agrım erken basladı karnım ve bacaklarımda adet olacak gıbı agrıdı zaten anlattım, ılk defa bunları hıssettıgını dusunuyorsan yanı hıc boyle olmadı dıyorsan ınsallah dusundugun gıbıdr.. Bıde sıcak dus alma sakın canım ben ramazan sebebıyle bu ay hep soguk dus aldım serınlemek ıcın.. bılıyorsundur sıcak su zararlı belkıde ondan tutmustur dıye dusunuyorum.. inşş bebişin olurMerhaba,
Bu ay Klomen denilen yumurtayı büyüten ve kalitesini arttıran bir ilaç kullandım ve bununla hamile kalanlar çok fazla... Gün sayım yöntemiyle de yumurtlamadan 5 gün önce başlayarak günaşırı birlikteliklerimiz oldu. Yani bu ay çok umutluyum ve bu başlıktaki göğüs sancısı inanılmaz, hatta sancının yanısıra göğüs uçlarım çok çok belirginleşti acıyor. Normal sütyen ve sıkı birşeyler giyemiyorum ne alt tarafıma ne de göğüs kısmıma. Çünkü kasık ve alt karnımda da gaz ve ödem oluştu, yumurtalıklarımda sancı var ve sürekli ağrılı bir karın... Regl'ime 13- 15 gün var daha ve kasık ağrılarım bacaklarımda ödem gibi birşey oluştu.
Sonuçta regl günü geçince önce test yapacağım ve ardından pozitif çıkarsa doktora gideceğim ama işte bu belirtiler ilk kez bu kadar şiddetli ve adet günüme daha çok var.Bu tip belirtiler hamileliğin ilk günlerinde ve ilk iki haftada olur mu bilemedim. Erken dönem hamilelik belirtileri arasında sayılıyor ama ben yaşayan arkadaşlarımızdan öğrenmek istiyorum. Sanki bir beden büyümüş gibiyim hemencecik ödem olur mu, eşim daha ilk haftadan olur mu falan diyor da ben resmen yumurtladığımı bile hissettim biliyorsunuz sıvı testleri ve yumurtalıkta sancı şeklinde oluyor. Ama bugünlerde bu göğüs sancılarım çok rahatsız edici seviyeye geldi. Yaşayan arkadaşlarımız yazabilir mi.... Kasık ve alt karın ağrı ve sancıları ve alt karın şişkinliği de çok fazlaydı ayrıca afedersiniz gaz şikayetim başladı...
Teşekkürler...
O agrilar olur canim onlari hic takma sen doktor belirledinmi nerde oturuyosun. Doktorunun çok iyi sec.. :) ben 4 ayima kadar xmcektim hala var ara ara oluyor olucakta
canım ınsallah hamılesındır benımde gogus agrım erken basladı karnım ve bacaklarımda adet olacak gıbı agrıdı zaten anlattım, ılk defa bunları hıssettıgını dusunuyorsan yanı hıc boyle olmadı dıyorsan ınsallah dusundugun gıbıdr.. Bıde sıcak dus alma sakın canım ben ramazan sebebıyle bu ay hep soguk dus aldım serınlemek ıcın.. bılıyorsundur sıcak su zararlı belkıde ondan tutmustur dıye dusunuyorum.. inşş bebişin olur
Tekrardan hayırlı olsun canım benim çok sevindimbende senin gibi 2 yıllık evliyim az önce wc ye gittim peçete ile temizlerken çok uçuk bir pembe gördüm peçetede normal de 28 inde olmam lazım bugün ayın 24 ü neden böyle oldu anlamadım galiba regl olacağım bu ay da umutlar suya düştü galiba adet mi olacağım acaba uçuk bir pembelikti dün gece açtım ellerimi Allah a bol bol dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?