Kasıgımda, bacaklarımda, belimde ve göğüslerimde agrı var hamıle mıyım acaba?

arkadaslar test yaptimm galiba hamileyim test pozitif Allahima binlerce sukueler olsun isteyen herkesede nasip etsin ins 2 senedir hep bu cift cizgiyi bekledimmm.. biz istanbuldaydik esimin bingole tayini cikti ve burda ilk ayimiz demekki buranin suyu yaramis :) bide stres yapmadim bu ay hic, tasinma yerlesme derken hic dusunmedim yani ondan olabilir yarinda kan vercem kesin sonuc icin ins sizde gorursunuz o 2. cizgiyi :)

Çok şükürler olsun rabbim ya çok sevindim canim benim ya inşallah bizede nasip olur bekliyorum canim haberini kan sonucun icin.oturdum agladim simdi ya cvbni gorunce dayanamadim cok cok sevindim multu old rabbim sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah

amın cnm benım Allah razı olsun inşallah sanada nasıp olur o kadar guzel yazmıssınkı bu kadır gecesı hurmetıne Rabbım sana ve tum ısteyenlerede versın inşş takma kafana

amın cnm benım Allah razı olsun inşallah sanada nasıp olur o kadar guzel yazmıssınkı bu kadır gecesı hurmetıne Rabbım sana ve tum ısteyenlerede versın inşş takma kafana

Amim canim benim insallah ya. Dua et benim icinde hayirlisiyla nasip olsun banada herkezede. Takmamaya calisiyorum ama hayirlisi.. benim çesmeler açildi iyice hem sevindim hem dua ettim kendim için...

Amim canim benim insallah ya. Dua et benim icinde hayirlisiyla nasip olsun banada herkezede. Takmamaya calisiyorum ama hayirlisi.. benim çesmeler açildi iyice hem sevindim hem dua ettim kendim için...

Ay canım yaa dua ederım tabi inş hayırlı sağlıklı bır bebişin olsun. Bugun kadır gecesi bol bol dua et kendıne hayırlısı olsun cnm inşş ne kadarlık evlisin ki?

Yaaaaa nasıl sevindim çok şükür ne güzel bir günde öğrenmişsin kadir gecesi bir hamiş daha benim 5 gün var reglme sadece tek belirti göğüslerim çok hassas dokunamıyorum onun dışında hiç bir şey yok ağrı filan Allah ım inşallah bende müjdeli haberi veririm arkadaşlar çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder Allah canımm

sagol canim bnm insallah sendede vardir bebis ama benimki kesinmi bolmiyorum bugun kan verdim sonuc 3 bucukta cikacak :\ ins test dogrudur.. guzel haberlerini bekliyoruzz

HIM bunlar hamilelik belirtisi evet canim. Ama yinede bunları hamilelige bağlama günün geçtiyse yada kendini her zamankinden farklı hissediyosan öyledir. Ben seni biraz aydinlatayim.
Ben hamileliğini öğrenmeden önce her an adet olucakmisim gibi sancilarim oluyordu özelliklede tam adet günümde adet sancim bel agrisi olmuştu tabi bi bilgim olmadigi için heran olurum diyodum . meğer günüm geçmiş haberim yok sonra halsizlik duygusallık oldu sonra mide bulantisi ve kusma hepsi sirayla geldi sonra dedim acaba hamilemiyim doktora gittim bta hHCG
Testi yaptırmaya birşey cikmadi bir hafta sonra tekrar gittim ki bi baktim 5 haftalık hamileyim şimdide 5. Ayimdayim:) oyuzden o belirtileri hic sayma basima geldi biliyorum isanlah sende güzel haberi burada payladirsin. Bu arada adetin gectimi?

Arkadaşlar merhaba,

Bu ay klomen denilen yumurta geliştirici ilaçtan ilk kez kullandım. Sonra gün sayımı yöntemiyle gün aşırı birliktelik ve eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Bu ayki regl dönemime 13-15 gün var yani daha çok var, yani regl belirtisi olmasına imkan veya ihtimal veremiyorum. Özellikle göğüs uçlarım çok belirginleşti, sancı ve ağrı var uçlar yoğun olmak üzere. Hani dedim ki süt hormonlarım mi azdı nedir prolaktin yükselince öyule olurmuş:)) Sıkı sütyen asla giyemiyorum, sporcu sütyen denilen rahat sütyenlerden giydim bugün ama o da kardeşim göğüs uçlarım çok belirginleşti sürekli ve bir yandan da yürüdükçe acıdı hırkamı örtüp durdum üstüne:))) Neyse belim çok ağrıyor, kasıklarımda özellikle yumurtalık kısımlarım çok ağrıyor ve baldırlarım ödemli, bacaklarım ödemli hale geldi, sürekli olarak da gazım var gaz yapacak bir yiyecek yemediğim halde. Alt kısmıma da sıkı birşeyler giyemiyorum sanki regl olacakmış gibi hisler var. Ayrıca hafif bir çarpıntı oluyor kalbimde ve

Şimdi regl olmama çok olduğu için meraklanıyorum, elbette günüm geçince evde test yapacağım sonra da doktorla kan testi ama bu belirtiler ilk defa adet döneminden çok önce ve yaşayan benzerlerini yaşayan arkadaşlarımdan deneyimlerini yazmalarını rica ediyorum. Bu ay çok umutlandım bu belirtiler çok belirgin çünkü.

Teşekkürler...

Merhaba,

Bu ay Klomen denilen yumurtayı büyüten ve kalitesini arttıran bir ilaç kullandım ve bununla hamile kalanlar çok fazla... Gün sayım yöntemiyle de yumurtlamadan 5 gün önce başlayarak günaşırı birlikteliklerimiz oldu. Yani bu ay çok umutluyum ve bu başlıktaki göğüs sancısı inanılmaz, hatta sancının yanısıra göğüs uçlarım çok çok belirginleşti acıyor. Normal sütyen ve sıkı birşeyler giyemiyorum ne alt tarafıma ne de göğüs kısmıma. Çünkü kasık ve alt karnımda da gaz ve ödem oluştu, yumurtalıklarımda sancı var ve sürekli ağrılı bir karın... Regl'ime 13- 15 gün var daha ve kasık ağrılarım bacaklarımda ödem gibi birşey oluştu.

Sonuçta regl günü geçince önce test yapacağım ve ardından pozitif çıkarsa doktora gideceğim ama işte bu belirtiler ilk kez bu kadar şiddetli ve adet günüme daha çok var.Bu tip belirtiler hamileliğin ilk günlerinde ve ilk iki haftada olur mu bilemedim. Erken dönem hamilelik belirtileri arasında sayılıyor ama ben yaşayan arkadaşlarımızdan öğrenmek istiyorum. Sanki bir beden büyümüş gibiyim hemencecik ödem olur mu, eşim daha ilk haftadan olur mu falan diyor da ben resmen yumurtladığımı bile hissettim biliyorsunuz sıvı testleri ve yumurtalıkta sancı şeklinde oluyor. Ama bugünlerde bu göğüs sancılarım çok rahatsız edici seviyeye geldi. Yaşayan arkadaşlarımız yazabilir mi.... Kasık ve alt karın ağrı ve sancıları ve alt karın şişkinliği de çok fazlaydı ayrıca afedersiniz gaz şikayetim başladı...

Teşekkürler...

İnşallah güzelim inşallah bize de haberlerini getir
sonuc pozıtıf canım Rabbım sanada versın ıns bu duyguyu

canım benım yasadıklarımı aynen yazmıssın sonuc pozıtıf cok sukur, evet gectı cnm 1 hafta gectı ve hala agrılarım devam edıyor mıdem bulanıyr ama olsun agrısı bıle guzel Rabbım ısteyen herkese bu agrıyı yasatsın inşşş bende netten hesapladım 5 haftalık ama normalde o kadar degıldır heralde :26:

Hayirli olsun canim benim:))) çok sevindim allah saglikli bi şekilde kucagina almaya nasip etsin isanlah canim benim

O agrilar olur canim onlari hic takma sen doktor belirledinmi nerde oturuyosun. Doktorunun çok iyi sec.. :) ben 4 ayima kadar xmcektim hala var ara ara oluyor olucakta

Tekrardan hayırlı olsun canım benim çok sevindim bende senin gibi 2 yıllık evliyim az önce wc ye gittim peçete ile temizlerken çok uçuk bir pembe gördüm peçetede normal de 28 inde olmam lazım bugün ayın 24 ü neden böyle oldu anlamadım galiba regl olacağım bu ay da umutlar suya düştü galiba adet mi olacağım acaba uçuk bir pembelikti dün gece açtım ellerimi Allah a bol bol dua ettim

canım ınsallah hamılesındır benımde gogus agrım erken basladı karnım ve bacaklarımda adet olacak gıbı agrıdı zaten anlattım, ılk defa bunları hıssettıgını dusunuyorsan yanı hıc boyle olmadı dıyorsan ınsallah dusundugun gıbıdr.. Bıde sıcak dus alma sakın canım ben ramazan sebebıyle bu ay hep soguk dus aldım serınlemek ıcın.. bılıyorsundur sıcak su zararlı belkıde ondan tutmustur dıye dusunuyorum.. inşş bebişin olur

O agrilar olur canim onlari hic takma sen doktor belirledinmi nerde oturuyosun. Doktorunun çok iyi sec.. :) ben 4 ayima kadar xmcektim hala var ara ara oluyor olucakta

evet agrı olur dıyorlar her ay adet donemımde. Bız esımın tayını sebebıyle Bingöle tasındık ıstanbuldan, burda ılk ayımız Bıngol yaradı dıyoruz gelır gelmez oldu buraları hıc bılmıyoruz saglık ocagında test yaptırdım hastaneyede bayramadan sonra gıderım oruclu oruclu cıkamayız hava cok sıcakk ama sorarım dr komsulardan falan onereceklerı ıyı bır dr.. bebısının cınsıyetı ne canım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel ve nazik düşüncelerin için çok teşekkür ederim tatlım... İnşallah...Bu arada sen hamileymişsin yeni gördüm ayyy HAYIRLI OLSUUUN MAŞALLAHHH... Tamam sıcak suyla duş almayacağım canım...Sağol... Bir iki yere daha yazmıştım kardeşim onlar da Klomen böyle yan etkiler yapıyor demişlerdi demek ki klomenin yan etkisi de olabilir söylediğin gibi. Yarı yarıya ümitleneyim o zaman çok değil di mi İnşallah klomenden değildirr hepimize yarasın klomenler diyorum ve öpüyorum canım

Son düzenleme:

sagol canım 4 gun oncesınde normalde olurmu sende boyle cnm? bence umudunu kesme.. Duaların kabul olur inşş zamanı gelınce olacak hayrlı ve saglıklı olsun onunda bır zamanı var ben hep oyle dusundum esım amelıyat olmustu korkuyordum olmaz dıye bu ay oldu ama hala saskınım hakkında hayılısı olsun inş tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…