Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım. Adet olacakmışsın gibi ağrılar olması normal. Bende de olmuştu. Doktorum da normal demişti hatta nasıl bir ağrı olduğunu ben demeden o tarif etmişti. Sonra azalıyor bu ağrılar. Çok şiddetli ağrılar çekenleri bile okumuştum hem. O bile normal sanırım. Sen de kendi doktoruna sorarsın.Kızlar bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim 5 haftalık hamileyim bugün 3-4 seferdir ciddi kramplar giriyor uzanıp derin derin nefes alıyorum 3-5 saniye sonra geçiyor sonra adet olcakmışım gibi sızlamalarım oluyor normal mi? (Çok çalıştığım için yoruluyorum ayakta duruyorum sürekli eğilip kalkıyorum)
Doktoruma sorcam 3 şubatta gideceğim dinlenince geçiyor ağrılarım ama korkuyorum ilk çünkü çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım. Adet olacakmışsın gibi ağrılar olması normal. Bende de olmuştu. Doktorum da normal demişti hatta nasıl bir ağrı olduğunu ben demeden o tarif etmişti. Sonra azalıyor bu ağrılar. Çok şiddetli ağrılar çekenleri bile okumuştum hem. O bile normal sanırım. Sen de kendi doktoruna sorarsın.
Yok kanamam olmadı çok şükür ara ara hafif akıntım oluyor beyaz renkte. Bazen dayanılmaz oluyor gerçekten çok teşekkürler cevapladığın içinKanama olmadığı sürece normal hepsi.. Kramplar,adet olacakmış gibi dolgunluk hissi,yorulunca ağrı,bazen ani kalkınca bıçak saplanması gibi ağrılar, hepsi normal.. Daha doğrusu normalmiş, doktor öyle söylüyordu. Yorulunca dinlenin,uzanın. Bol şans:)
Rica ederim,beyaz akıntı da normal bu arada:) Sağlıkla devam etsin dilerim!Yok kanamam olmadı çok şükür ara ara hafif akıntım oluyor beyaz renkte. Bazen dayanılmaz oluyor gerçekten çok teşekkürler cevapladığın için
Benimde aynı sizin gibi ve akıntımda fazla bende beş haftalık hamileyimYok kanamam olmadı çok şükür ara ara hafif akıntım oluyor beyaz renkte. Bazen dayanılmaz oluyor gerçekten çok teşekkürler cevapladığın için
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz senin beta kaç?keseyi görebildin mi?Benimde aynı sizin gibi ve akıntımda fazla bende beş haftalık hamileyim
Yoruldugundandır mümkünde yormamaya çalış kendini sürekli dinlen canım benimde gece sağ kaşığıma değişik bir şey oluyorKızlar bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim 5 haftalık hamileyim bugün 3-4 seferdir ciddi kramplar giriyor uzanıp derin derin nefes alıyorum 3-5 saniye sonra geçiyor sonra adet olcakmışım gibi sızlamalarım oluyor normal mi? (Çok çalıştığım için yoruluyorum ayakta duruyorum sürekli eğilip kalkıyorum)
Merhaba doktorunuz progestan verebilir rahimi hamilelige hazırlamak için herhangi bir düşük riski vs olmaması içinKızlar bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim 5 haftalık hamileyim bugün 3-4 seferdir ciddi kramplar giriyor uzanıp derin derin nefes alıyorum 3-5 saniye sonra geçiyor sonra adet olcakmışım gibi sızlamalarım oluyor normal mi? (Çok çalıştığım için yoruluyorum ayakta duruyorum sürekli eğilip kalkıyorum)
Benim genelde sol kasık canım ama iş gereği yoruluyorum da bebeğim daha değerli artık dikkat edeceğimYoruldugundandır mümkünde yormamaya çalış kendini sürekli dinlen canım benimde gece sağ kaşığıma değişik bir şey oluyor
Şubatta gideceğim şimdilik sadece previt verdi vitamin okudum onu kullananlar baya güzel yorum yapmışlar umarım öyle bir riskim olmaz zaten ondan korkuyorumMerhaba doktorunuz progestan verebilir rahimi hamilelige hazırlamak için herhangi bir düşük riski vs olmaması için
Normal canimm bebek keseye yerlesiyo ve rahimin buyuyo agri olmasi cok normal korkmaKızlar bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim 5 haftalık hamileyim bugün 3-4 seferdir ciddi kramplar giriyor uzanıp derin derin nefes alıyorum 3-5 saniye sonra geçiyor sonra adet olcakmışım gibi sızlamalarım oluyor normal mi? (Çok çalıştığım için yoruluyorum ayakta duruyorum sürekli eğilip kalkıyorum)
İçim rahatlıyor ya teşekkür ederimNormal canimm bebek keseye yerlesiyo ve rahimin buyuyo agri olmasi cok normal korkma
İçim rahatlıyor ya teşekkür ederim
Canım benim de oluyor ben de yeni hamileyim hatta dün gece Allah korusun düşüyor sandım boyle adet sancısı bilem cekmedim ben. Altı kere üst üste asırı siddetli ağtı girdi bıçak gibi sonra geçti sanırım normal korkma diye yazayımydedim ben aşırı korkmuştum çünküDoktoruma sorcam 3 şubatta gideceğim dinlenince geçiyor ağrılarım ama korkuyorum ilk çünkü çok teşekkür ederim
Canım çok şükür azaldı benim arada oluyor 2-3 güne bir o da normal ama ilk başlarda çok şiddetliydi hatta normal doğuramam ben dedim o derece doktorda kanama olmadığı ve ağrı üstüne kusmadığın sürece korkma dedi.Canım benim de oluyor ben de yeni hamileyim hatta dün gece Allah korusun düşüyor sandım boyle adet sancısı bilem cekmedim ben. Altı kere üst üste asırı siddetli ağtı girdi bıçak gibi sonra geçti sanırım normal korkma diye yazayımydedim ben aşırı korkmuştum çünkü
Bana da oyle demişti drum içimiz ferah ama yine de dikkatli olmak cok da zorlamamak lazımCanım çok şükür azaldı benim arada oluyor 2-3 güne bir o da normal ama ilk başlarda çok şiddetliydi hatta normal doğuramam ben dedim o derece doktorda kanama olmadığı ve ağrı üstüne kusmadığın sürece korkma dedi.
Benim işim biraz yorucu canım ani hareketlerim istem dışı oluyor. Sonra akşamları ağrı çekiyorum. Bugün balkon yıkadım oda sildim bitti mesela ağrım oluyor. Dikkat etcem diyorum ama kurtlu gibiyim dayanamıyorum. Dikkat etmekte fayda var bol vitaminle beslenmek lazımBana da oyle demişti drum içimiz ferah ama yine de dikkatli olmak cok da zorlamamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?