- 18 Mart 2023
- 23
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi busranazzzzz17
-
Canım bende de bel ağrısı olurdu bu ay hiç olmadı sadece ksık ağrısı var on bir haftadır sen bir sonuç aldın mıKızlar normalde benim adet ağrım adetime 10 gün kala en erken başlardı ve adet olmama 4 5 gün kala felaket ağrırdı ama şuan 3 gün var adetime sadece hafif bir sızı ve batma var solumda bunlar da 3 4 gündür oluyor hafifi sızı yaşayıp hamile olan var mı
Canım adet olmadım bugün birazdan kan vericemCanım bende de bel ağrısı olurdu bu ay hiç olmadı sadece ksık ağrısı var on bir haftadır sen bir sonuç aldın mı
Ama her an adet olucak gibi hissediyorum ve ıslağımCanım bende de bel ağrısı olurdu bu ay hiç olmadı sadece ksık ağrısı var on bir haftadır sen bir sonuç aldın mı
Yaa inşallah vardır canım yoksa da hayırlısı üzme kendiniAma her an adet olucak gibi hissediyorum ve ıslağım
Insallah vardir bebis saglikli shhatli bir hamilelik gecirirsiniz insallahİnşallah nolursun dua edermisin 2 yıldır olmuyo yeni tedaviye başlamaştık
Amin çok teşekkür ederim kullanıcı adınızdan anladığım kadarla gebelik geçirmişsiniz sizde hafif kasık ağrısı batma oldu mu acabaInsallah vardir bebis saglikli shhatli bir hamilelik gecirirsiniz insallah
Ya canım tabiki ederim her namazda diyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesinİnşallah nolursun dua edermisin 2 yıldır olmuyo yeni tedaviye başlamaştık
Bizim de aynı İnfertilite dedi doktorYa canım tabiki ederim her namazda diyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin
Bende de pcos var ama adetim 3 aydır düzene girdi ve ilaç tedavisi gördüm çok umutlanmakta istemiyorum çok yoruldum negatiften allhım inşallah sanada nasip ederBizim de aynı İnfertilite dedi doktor
İnşallah canım moralini yüksek tut her şey kafada bitiyor PCos olup çok gebe kalan varBende de pcos var ama adetim 3 aydır düzene girdi ve ilaç tedavisi gördüm çok umutlanmakta istemiyorum çok yoruldum negatiften allhım inşallah sanada nasip eder
Benim 6 ay kanamam oldu agrim hep vardi once bebegin eşinden dediler sonra hamileyken adet goruyosun bebegin eşinde kanama yok dediler ama çok şükür dogum yaptim benAmin çok teşekkür ederim kullanıcı adınızdan anladığım kadarla gebelik geçirmişsiniz sizde hafif kasık ağrısı batma oldu mu acaba
İnsan elinde olmadan stres oluyor inşallah moral bozukluğuyla eve dönmem sizin sebep neydi İnfertilite ne demek bilmiyorumİnşallah canım moralini yüksek tut her şey kafada bitiyor PCos olup çok gebe kalan var
İnşallah benimde bebişten dolayıdır insan hisseder bu adet ağrısı gibi keskin bir ağrı değil sızı gibi daha çok ve gazım var bebişiniz sağlıkla büyüsünBenim 6 ay kanamam oldu agrim hep vardi once bebegin eşinden dediler sonra hamileyken adet goruyosun bebegin eşinde kanama yok dediler ama çok şükür dogum yaptim ben4. Ay bitene kadar kasık agrim oldu benim ama yerlesip buyurken
Bende ara sıra gün içinde yatarkende oluyo ama çok değilBirde bende kasık agrısı yorulunca oluyordu
Gaz cok oluyo normalden fazla oluyorİnşallah benimde bebişten dolayıdır insan hisseder bu adet ağrısı gibi keskin bir ağrı değil sızı gibi daha çok ve gazım var bebişiniz sağlıkla büyüsün
Cok tesekkur ederim Allah im size ve bebk isteyen herkese saglikla nasib etsin insallahİnşallah benimde bebişten dolayıdır insan hisseder bu adet ağrısı gibi keskin bir ağrı değil sızı gibi daha çok ve gazım var bebişiniz sağlıkla büyüsün
Bir sebep bulamıyorlar bilinmeyen kısırlık yani inşallah canım haberini bekliyorumİnsan elinde olmadan stres oluyor inşallah moral bozukluğuyla eve dönmem sizin sebep neydi İnfertilite ne demek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?