- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi busranazzzzz17
-
Agrilariniz cogalmadan bebis haberi alirsuniz insallahBende ara sıra gün içinde yatarkende oluyo ama çok değil
Benimde normal çıktı herşey hormon amh rahim filmi çektirdim açık şükür zamanı var demek 2 aydır adete 10 gün kala kasıklarım da aşırı sızlama göğüslerim şişiyo ama gebelik olmadı daha doktora sorduk önceden olmuyodu vucüt kendini hazırlıyormuş spor yapıyorum hergün inş sağlıkla bebişler olur ben çok yoruldum amaliyat oldum 4 ay önce yorucu süreçBir sebep bulamıyorlar bilinmeyen kısırlık yani inşallah canım haberini bekliyorum
Benimde hep 10 gün kala kasık ağrısı başlardı her an adet olucak gibi bu ay sadece 3 gün kala başladı inşallah kavuşursun bebişineBenimde normal çıktı herşey hormon amh rahim filmi çektirdim açık şükür zamanı var demek 2 aydır adete 10 gün kala kasıklarım da aşırı sızlama göğüslerim şişiyo ama gebelik olmadı daha doktora sorduk önceden olmuyodu vucüt kendini hazırlıyormuş spor yapıyorum hergün inş sağlıkla bebişler olur ben çok yoruldum amaliyat oldum 4 ay önce yorucu süreç
İnşallah kavuşursun bebişine çok zor biliyorum allah zamanını biliyordur mutlakaBir sebep bulamıyorlar bilinmeyen kısırlık yani inşallah canım haberini bekliyorum
Öyle canım tevekkül etmek lazımİnşallah kavuşursun bebişine çok zor biliyorum allah zamanını biliyordur mutlaka
Canım benim de adetime 2 gün var ve adet ağrım 10 gün önceden başlardı aynı senin gibi ama şuan sadece kasık ağrım var sen hamile misin?Kızlar normalde benim adet ağrım adetime 10 gün kala en erken başlardı ve adet olmama 4 5 gün kala felaket ağrırdı ama şuan 3 gün var adetime sadece hafif bir sızı ve batma var solumda bunlar da 3 4 gündür oluyor hafifi sızı yaşayıp hamile olan var mı
Türk kahvesi içmeyin diyorlar siz duydunuz mu ya da doktor dedi miAgrilariniz cogalmadan bebis haberi alirsuniz insallahbu surecte bitki caylari siyah cay hepsnden uzak durun rahim sokturuyor cunku caylar su kefir ayran soda tuketin
Icmeyin faydasi yok kafein oda sut su kefir ayran tuketin arkadasim icti bisey olmadi kahve ben hic icmedim doktorda icme dedi banadaTürk kahvesi içmeyin diyorlar siz duydunuz mu ya da doktor dedi mi
Icmeyin faydasi yok kafein oda sut su kefir ayran tuketin arkadasim icti bisey olmadi kahve ben hic icmedim doktorda icme dedi banada
Anladım canımIcmeyin faydasi yok kafein oda sut su kefir ayran tuketin arkadasim icti bisey olmadi kahve ben hic icmedim doktorda icme dedi banada
Bnmde 10 gün onceden baslardi araliklsrla yavas yavas gelirdi simdi 3 gündür var bugünle ve catlamdan 2 gun sonra falan basldi ve adete 14 gun var benimde siiznkinin tersi daha cok gun var ve ağrı basladi yani siddetli degil batma gibi de degil ben burda ağlıyorum diyor hani ... İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alirizCanım benim de adetime 2 gün var ve adet ağrım 10 gün önceden başlardı aynı senin gibi ama şuan sadece kasık ağrım var sen hamile misin?
İnşallah sizde tekGaz cok oluyo normalden fazla oluyorayagnzi sicak tutun birde bu surecte cok faydasni gorrsunuz bu ay yine gebelik icin korunmayi biraktim ama ilk denemede olmadi benmde bugun kan geldi adet olcam sanirim kasik agrisini gebelige yormustum bende
dokrora gittim yoktu test aldım negatif çıktı hem erken hem normal yaptım kasık ağrım var bence adet olucam bu ay yine hüsran gibiCanım benim de adetime 2 gün var ve adet ağrım 10 gün önceden başlardı aynı senin gibi ama şuan sadece kasık ağrım var sen hamile misin?
Bende aynı durumdayım ama adet olucam sanırım idrar testim negatif 1. Gün gecikmeCanım benim de adetime 2 gün var ve adet ağrım 10 gün önceden başlardı aynı senin gibi ama şuan sadece kasık ağrım var sen hamile misin?
Üzmek istemem ama ben her ay aynısını yaşadım yumurtlamadan sonra kalktığımda bile ben burdayım diyen ağrı ama malesef olmadı inşallah senin olur canımBnmde 10 gün onceden baslardi araliklsrla yavas yavas gelirdi simdi 3 gündür var bugünle ve catlamdan 2 gun sonra falan basldi ve adete 14 gun var benimde siiznkinin tersi daha cok gun var ve ağrı basladi yani siddetli degil batma gibi de degil ben burda ağlıyorum diyor hani ... İnşallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz
İnşallah cnm bnmde normalde böyle birşey yaşamadığım için farkli geliyor hani bnmde normalde 10 gun kala 7 gün kala bu ağrı oliyordu ama suan 14 gun var adete bu ağrı normal gelmedi yani catlamadan 2 gün sonra bu ağrının olmasi beni umutlandırdı bilemiyorum tabi yine de hayırlısı hakkimizdaÜzmek istemem ama ben her ay aynısını yaşadım yumurtlamadan sonra kalktığımda bile ben burdayım diyen ağrı ama malesef olmadı inşallah senin olur canım
Bnm yumurtlama ağrım oldu ama sonrasinda agri yoktu catlamadan 2 gün sonra olustu tekrar ağrıÜzmek istemem ama ben her ay aynısını yaşadım yumurtlamadan sonra kalktığımda bile ben burdayım diyen ağrı ama malesef olmadı inşallah senin olur canım
Üzülme canım vardır bir hayırİnşallah sizde tek
dokrora gittim yoktu test aldım negatif çıktı hem erken hem normal yaptım kasık ağrım var bence adet olucam bu ay yine hüsran gibi
Benim yasadiklarmi yazmssniz adet oldum pozitifi beklerke kasik agrisina sevnirken kan gordum siz pozitifi gorursunuz insallahİnşallah sizde tek
dokrora gittim yoktu test aldım negatif çıktı hem erken hem normal yaptım kasık ağrım var bence adet olucam bu ay yine hüsran gibi
Göremiycem gibi geliyor ağrı bir geliyor bir gidiyor testi erken yapmış olma şansım varmı acabaBenim yasadiklarmi yazmssniz adet oldum pozitifi beklerke kasik agrisina sevnirken kan gordum siz pozitifi gorursunuz insallah
Adet tarihiniz gecmeden yaptnz sanirim demi gecmedyse cikmamasi normal ama ciksa bile agrnz varsa kimyasala donusme ihtmalide var siz sabah test yapin hastalanmazsaniz ama test pozitf cikti benim 2 sene once oluyo sanirim pesine adet gordum kan vermistim degerim 6 cikmisti oyuzden sakince bekliycez bakalim herseye herzaman hazirlikli olup yikilmadan mucadele edicez sıpalarımızlaGöremiycem gibi geliyor ağrı bir geliyor bir gidiyor testi erken yapmış olma şansım varmı acaba
İnşallah canım hayırlısıÜzülme canım vardır bir hayırRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
ben adet oldum malesef yine olmadı kızlar hayırlısı buymuşAdet tarihiniz gecmeden yaptnz sanirim demi gecmedyse cikmamasi normal ama ciksa bile agrnz varsa kimyasala donusme ihtmalide var siz sabah test yapin hastalanmazsaniz ama test pozitf cikti benim 2 sene once oluyo sanirim pesine adet gordum kan vermistim degerim 6 cikmisti oyuzden sakince bekliycez bakalim herseye herzaman hazirlikli olup yikilmadan mucadele edicez sıpalarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?