Kasık ağrısı

Cikksssss

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
153
28
13
31
Arkadaşlar merhaba yumurta çatlaması 22-23 ocağa denk geldi o iki günü değerlendirebildik. Fakat benim 3 gündür aşırı derecede sağ kasığımda ağrı var ara ara batıyor bazen solda oluyor. Gebelik mi diye baktım fakat erken gebelik testi yapmama rağmen negatif. Bat 3 gün var. Kist mi var acaba?

Arkadaşlar merhaba yumurta çatlaması 22-23 ocağa denk geldi o iki günü değerlendirebildik. Fakat benim 3 gündür aşırı derecede sağ kasığımda ağrı var ara ara batıyor bazen solda oluyor. Gebelik mi diye baktım fakat erken gebelik testi yapmama rağmen negatif. Bat 3 gün var. Kist mi var acaba?
bazen yumurta çatlaması kasık ağrısı yapabilir daha şiddetli hissettiğiniz aylarda olabilir fakat gebelik testi için cok erken bir dönem

Canım geçmiş olsun , bende yaptım çatlatma ama hiç belirtim yok bu kötü bişey mi acaba bugün 8 ci günüm vurunduğum günden beri en ufak sızım olmadı

Yok ben iğne yaptırmadım kendiliğinden oldu benim
Pardon 🙈 canım ben yanlış okumuşum demek çatlatma iğnesi araştırırken ama çatlama olunca ağrı şiddetli olabilir belkide gebelik oluşuyodur adetin geçince daha net belli olur

Back
X