Kasık batması

Elma_armut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
256
167
53
Merhaba arkadaşlar, benim reglime 8 gün var ve şimdiden sağ kasığımda batmalar var. Durduk yere batıyor.
Bu ay gün aşırı ilişki oldu o yüzden bir yandan da umutluyum. Sizce bu bir belirti olabilir mi?
Ya da reglinden önce böyle batmalar yaşayıp hamile olan var mı?

Inşaallah hamilesindir canım. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı canım. Adetin geçip test yapmadan bilemezsin.

Inşaallah hamilesindir canım. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı canım. Adetin geçip test yapmadan bilemezsin.
İnşallah canım, dileyen dua eden herkes hamiledir umarım.
Aslında hiç regl belirtim yok sadece kasık batması dışında. Hiç olmazdı böyle olunca şaşırdım. Şimdi test yapsam çıkmaz di mi?

Aslında hiç regl belirtim yok sadece kasık batması dışında. Hiç olmazdı böyle olunca şaşırdım. Şimdi test yapsam çıkmaz di mi?
Sabah ilk idrarınla yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsın

Test için daha çok erken ben bekle derim, çünki çizgi çıkmayınca insan bi tuhaf oluyo İnşaAllah hamilesindir. Bende bekliyorum ama umutlanmamaya çalışıyorum

İnş hamilesindir ama benim her leglimden bi hafta 10 gün önce batma olur üşüttügün için olabilir ama Allah kalbindekini versin sana

Benimde kasik batmalari oldu heveslendim test yaptım hamilelik değilmiş malesef bence bekleyin adetinizin geçmesini

İnş hamilesindir ama benim her leglimden bi hafta 10 gün önce batma olur üşüttügün için olabilir ama Allah kalbindekini versin sana
İnşallah hamilelik belirtisidir canım.
Bu batma olayını ilk kez yaşıyor olabilirim yumurtlama günlerim haricinde. Yumurtlama dönemimde anlarim mesela ama bu farklı giibi.

Ayy ne bileyim her şeyi ona yoruyorum daha iki ay oldu deneyeli halbuki

bende de iliskiden 2 gun sonra kasik batmalari olmaya baslamisti
normalde adet gunume kadar olmazdi
ben de ilk belirti kasik batmalariydi

Merhaba ben 1 kasımdaki ilişkimden sonra 4-5 gün sonra yani sağ kasıgımda asırı bir agrı gissettim apandisitim patladı sandım hatta yarım saat sonra falan geçti sonra sürekli karnımın cesitli yerlerinde ara ara agrılar oldu ve hep üsttüm diye düsündüm adetimede 15 gün falan vardı bunlrı yasarken uyku hali coktü sürekli birde gün içinde ben hamile olduguma ihtimal vermedim cünkü 1 kasımdan sonra uzun süre esimle ayrı illerdeydik hemde daya 1 aydır bebek yapmaya karar vermiştik kesin olarak olabilir yada olamaz kimse diyemez ama kendinizi yormayın derim ben cünkü benim girmedigim havalimanında cihaz kalmadı tasıdıgım bavullar ve temizlik yapmam cabası 3 haftalık hamileymisim 2-3 gün önce ogrendim bende

Sizin adınıza çok sevindim. Benim kasık ağrım sizinki gibi çok fazla değil çok hafif batma şeklinde. Bende o yüzden acaba bu bir belirti olabilir mi diye sormak istedim.
Tekrar çok sevindim adınıza darısı bana ve tüm isteyenlere umarım

Amin inşallah apandisitim sandıgım agrı coktu ama sonrakiler benimde hafif hafif oldu etrafımdakilere sordum hatta onlar adete kadar hiç bir değişiklik hissetmemis bile hamileyken o yuzden herkesin farklı

Amin inşallah apandisitim sandıgım agrı coktu ama sonrakiler benimde hafif hafif oldu etrafımdakilere sordum hatta onlar adete kadar hiç bir değişiklik hissetmemis bile hamileyken o yuzden herkesin farklı
Bugün reglime 5 gün kaldı kaset test yaptım negatif
Nasip bakalım umarım pozitif olur hayırlısıyla.

Selamlar, bugün sabah test yaptım ve böyle çıktı. Sizde bir şey görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum?

Eklentiler

• IMG_20211126_090649.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 138
Selamlar, bugün sabah test yaptım ve böyle çıktı. Sizde bir şey görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum?
Merhaba batmalarınız ne sıklıkla oluyor du ve ne kadar sürdü? Şuan aynı şey bende de varda merak ettim. Sizin içinde hayırlı olsun bu arada ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…