- 11 Eylül 2020
- 256
- 167
- 53
- Konu Sahibi Elma_armut
-
Inşaallah hamilesindir canım. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı canım. Adetin geçip test yapmadan bilemezsin.Merhaba arkadaşlar, benim reglime 8 gün var ve şimdiden sağ kasığımda batmalar var. Durduk yere batıyor.
Bu ay gün aşırı ilişki oldu o yüzden bir yandan da umutluyum. Sizce bu bir belirti olabilir mi?
Ya da reglinden önce böyle batmalar yaşayıp hamile olan var mı?
İnşallah canım, dileyen dua eden herkes hamiledir umarım.Inşaallah hamilesindir canım. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı canım. Adetin geçip test yapmadan bilemezsin.
Sabah ilk idrarınla yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsınİnşallah canım, dileyen dua eden herkes hamiledir umarım.
Aslında hiç regl belirtim yok sadece kasık batması dışında. Hiç olmazdı böyle olunca şaşırdım. Şimdi test yapsam çıkmaz di mi?
Test için daha çok erken ben bekle derim, çünki çizgi çıkmayınca insan bi tuhaf oluyoİnşallah canım, dileyen dua eden herkes hamiledir umarım.
Aslında hiç regl belirtim yok sadece kasık batması dışında. Hiç olmazdı böyle olunca şaşırdım. Şimdi test yapsam çıkmaz di mi?
İnşallah canımSabah ilk idrarınla yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsın
Ahh o negatif testler, insanın ömrünü yiyorTest için daha çok erken ben bekle derim, çünki çizgi çıkmayınca insan bi tuhaf oluyoİnşaAllah hamilesindir. Bende bekliyorum ama umutlanmamaya çalışıyorum
İnş hamilesindir ama benim her leglimden bi hafta 10 gün önce batma olur üşüttügün için olabilir ama Allah kalbindekini versin sanaMerhaba arkadaşlar, benim reglime 8 gün var ve şimdiden sağ kasığımda batmalar var. Durduk yere batıyor.
Bu ay gün aşırı ilişki oldu o yüzden bir yandan da umutluyum. Sizce bu bir belirti olabilir mi?
İnşallah hamilelik belirtisidir canım.İnş hamilesindir ama benim her leglimden bi hafta 10 gün önce batma olur üşüttügün için olabilir ama Allah kalbindekini versin sana
Yaa umarim benim de ilk belirtim kasık batmasıdir.bende de iliskiden 2 gun sonra kasik batmalari olmaya baslamisti
normalde adet gunume kadar olmazdi
ben de ilk belirti kasik batmalariydi
insallah hamilesindir:)Yaa umarim benim de ilk belirtim kasık batmasıdir.
Regl günüme kadar bekleyeceğim umarım sevindirici sonuçlar alırım.
Merhaba ben 1 kasımdaki ilişkimden sonra 4-5 gün sonra yani sağ kasıgımda asırı bir agrı gissettim apandisitim patladı sandım hatta yarım saat sonra falan geçti sonra sürekli karnımın cesitli yerlerinde ara ara agrılar oldu ve hep üsttüm diye düsündüm adetimede 15 gün falan vardı bunlrı yasarken uyku hali coktü sürekli birde gün içinde ben hamile olduguma ihtimal vermedim cünkü 1 kasımdan sonra uzun süre esimle ayrı illerdeydik hemde daya 1 aydır bebek yapmaya karar vermiştik kesin olarak olabilir yada olamaz kimse diyemez ama kendinizi yormayın derim benMerhaba arkadaşlar, benim reglime 8 gün var ve şimdiden sağ kasığımda batmalar var. Durduk yere batıyor.
Sizin adınıza çok sevindim. Benim kasık ağrım sizinki gibi çok fazla değil çok hafif batma şeklinde. Bende o yüzden acaba bu bir belirti olabilir mi diye sormak istedim.Merhaba ben 1 kasımdaki ilişkimden sonra 4-5 gün sonra yani sağ kasıgımda asırı bir agrı gissettim apandisitim patladı sandım hatta yarım saat sonra falan geçti sonra sürekli karnımın cesitli yerlerinde ara ara agrılar oldu ve hep üsttüm diye düsündüm adetimede 15 gün falan vardı bunlrı yasarken uyku hali coktü sürekli birde gün içinde ben hamile olduguma ihtimal vermedim cünkü 1 kasımdan sonra uzun süre esimle ayrı illerdeydik hemde daya 1 aydır bebek yapmaya karar vermiştik kesin olarak olabilir yada olamaz kimse diyemez ama kendinizi yormayın derim bencünkü benim girmedigim havalimanında cihaz kalmadı tasıdıgım bavullar ve temizlik yapmam cabası 3 haftalık hamileymisim 2-3 gün önce ogrendim bende
Amin inşallah apandisitim sandıgım agrı coktu ama sonrakiler benimde hafif hafif oldu etrafımdakilere sordum hatta onlar adete kadar hiç bir değişiklik hissetmemis bile hamileyken o yuzden herkesin farklıSizin adınıza çok sevindim. Benim kasık ağrım sizinki gibi çok fazla değil çok hafif batma şeklinde. Bende o yüzden acaba bu bir belirti olabilir mi diye sormak istedim.
Tekrar çok sevindim adınıza darısı bana ve tüm isteyenlere umarım
Bugün reglime 5 gün kaldı kaset test yaptım negatifAmin inşallah apandisitim sandıgım agrı coktu ama sonrakiler benimde hafif hafif oldu etrafımdakilere sordum hatta onlar adete kadar hiç bir değişiklik hissetmemis bile hamileyken o yuzden herkesin farklı
Selamlar, bugün sabah test yaptım ve böyle çıktı. Sizde bir şey görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum?Amin inşallah apandisitim sandıgım agrı coktu ama sonrakiler benimde hafif hafif oldu etrafımdakilere sordum hatta onlar adete kadar hiç bir değişiklik hissetmemis bile hamileyken o yuzden herkesin farklı
Hamile kaldınızmı acabaSelamlar, bugün sabah test yaptım ve böyle çıktı. Sizde bir şey görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum?
Merhaba batmalarınız ne sıklıkla oluyor du ve ne kadar sürdü? Şuan aynı şey bende de varda merak ettim. Sizin içinde hayırlı olsun bu arada ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi?Selamlar, bugün sabah test yaptım ve böyle çıktı. Sizde bir şey görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?