• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda baskı hissi

morkalem2024

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
28
5
6
27
Adetim bir hafta gecikti idrar testleri negatif çıkıyor yarın kan vermeye gideceğim. İlişki sırasında kasıklarımda çok baskı hissediyorum bu gaz sıkışmasından dolayı olabilir mi sizce

Adetim bir hafta gecikti idrar testleri negatif çıkıyor yarın kan vermeye gideceğim. İlişki sırasında kasıklarımda çok baskı hissediyorum bu gaz sıkışmasından dolayı olabilir mi sizce
Aynı şeyi yaşıyorum. Baskı ve hassasiyet hissediyorum. Aynı söylediğin gibi kasıkta gaz sıkışması gibi ama adını koyamadım.

Enfeksiyon olma ihtimali yüksek bol bol sı için idrarınızı tutmayım ve ayaklarınızı üşğtmeyin, şiddetlenip artarsa doktora gidin ama bu dediklerimi muhakkak yapın fayda görürsünğz eğer enfeksiyonsa. Bana enfeksiyon uzmanı antibiyotikler işe yarayıcıdır ama en büyük destekçi bol su içip idrarı bekletmeden tuvalete çıkman , suyla temizlenip çamaşırını pamuklı ve temiz tutmandır demişti. Çoğu kişide idrarda yanma sık tıvalete çıkma yaşanıyor ama bende mesela hemen kasıkta baskı,batma hisleri ile kendini gösteriyor

Üşütmüş olabilirsiniz ya da idrar yollarınızda enfeksiyon olabilir.
Merhaba canım. Ben birşey sormak istiyorum şuan 7+6 yani 8.nci haftanın içindeyim dün öğleden sonra hafifi ince adet sancısı gibi bir sancı geldi gitti bugün gece de saat 4 5 aradı lavaboya gittim ve kusura bakma ama böyle hafif açık renkli kahverengi akinti geldi peceteye adet gibi şiddetli olmasada ince hafif de olsa sanki adet olacakmisim gibi ter basmalar hafif hafif sancılar normal mi bilemedim şuan gittim mesela hiç virsey yok peçete temiz

Merhaba canım. Ben birşey sormak istiyorum şuan 7+6 yani 8.nci haftanın içindeyim dün öğleden sonra hafifi ince adet sancısı gibi bir sancı geldi gitti bugün gece de saat 4 5 aradı lavaboya gittim ve kusura bakma ama böyle hafif açık renkli kahverengi akinti geldi peceteye adet gibi şiddetli olmasada ince hafif de olsa sanki adet olacakmisim gibi ter basmalar hafif hafif sancılar normal mi bilemedim şuan gittim mesela hiç virsey yok peçete temiz
Normal değil kanama alanınız olabilir Allah korusun doktorunuz bahsetmiş miydi ? Bence bir görünün ben olsam duramazdım 🥲 Ağrılar normal kabul ediliyor şiddetli ve kanama olmadığı sürece ara ara kendini belli edip kayboluyordu bende de. Önemli olan kanama.

Normal değil kanama alanınız olabilir Allah korusun doktorunuz bahsetmiş miydi ? Bence bir görünün ben olsam duramazdım 🥲 Ağrılar normal kabul ediliyor şiddetli ve kanama olmadığı sürece ara ara kendini belli edip kayboluyordu bende de. Önemli olan kanama.
4 gün önce kontrolüm vardı hiç bir sorun gorunmemisdi şuan ne lekeleme ne ağrı hiç birşey yok nette normal değince gitmedim bende

Back
X