Kasıklarım çok ağrıdı , acaba gebe miyim topiklerini açan anne ve anne adayları: sorum size bir bakar mısınız?

guzelgunler2019

Boy:1.69 baş:64.6 gncl:60.5 hedef:57 Yas:32
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
3.313
5.265
73
Selam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?

Yazayım.

Ilk kızımda 0 belirti.

Bunda ise, adetten 9 gün önce, balık kokusuna olan hassasiyetim başladı. Memelerde hafif batma hissi oluştu. Sağ kasıkta ara ara yoklayan sancım vardı. Bıçak saplanır gibi. Uykumu aldığım halde, uykuyu aradı vücudum. Culluk gibi 2 dakika sonra bir bakmışsın Ming Shu dalmış. Bulantı sadece şimdiye kadar 2 kez oldu. 1 sefer kustum, adetime 2 hafta kala. Onun haricinde döllenme esnasında vücudum 1 hafta boyunca yandı. Ateş değil de, sıcaklık vardı. Buz gibi havada şort tişörtle, yalın ayak geziyordum. Yemekte pek değişiklik olmadı, aş erme yok. Ve şuan hatta hiçbir belirti yok.

Yazayım.

Ilk kızımda 0 belirti.

Bunda ise, adetten 9 gün önce, balık kokusuna olan hassasiyetim başladı. Memelerde hafif batma hissi oluştu. Sağ kasıkta ara ara yoklayan sancım vardı. Bıçak saplanır gibi. Uykumu aldığım halde, uykuyu aradı vücudum. Culluk gibi 2 dakika sonra bir bakmışsın Ming Shu dalmış. Bulantı sadece şimdiye kadar 2 kez oldu. 1 sefer kustum, adetime 2 hafta kala. Onun haricinde döllenme esnasında vücudum 1 hafta boyunca yandı. Ateş değil de, sıcaklık vardı. Buz gibi havada şort tişörtle, yalın ayak geziyordum. Yemekte pek değişiklik olmadı, aş erme yok. Ve şuan hatta hiçbir belirti yok.
Cevabın için çok teşekkür ederim 💕💕💕

Adet günümden bir hafta kadar önce kasık ağrılarım başladı.Sürekli adet olucam diye düşünüyordum.En son 3 gün geçince test yaptım ve çift çizgi çıktı.Bi kaç gün daha bu kasık ağrısı devam etti.Benim en büyük belirtim buydu ve idrarım çok koyulaştı,hala daha da koyu şuan.

Yazayım.

Ilk kızımda 0 belirti.

Ağlamak istiyorum :mad:

Adet günümden bir hafta kadar önce kasık ağrılarım başladı.Sürekli adet olucam diye düşünüyordum.En son 3 gün geçince test yaptım ve çift çizgi çıktı.Bi kaç gün daha bu kasık ağrısı devam etti.Benim en büyük belirtim buydu ve idrarım çok koyulaştı,hala daha da koyu şuan.
Çok sık mı idrara çıkıyordun?

iki deneyimim var

1- Kalca kasik agrisi -> Hamilelik -> Tahmini adet gununden 2 gun sonra dusuk

2- Kalca kasik agrisi -> Tam zamaninda regl

ya bir alakasi yok, ya da ikisinde de dusuk oldu bilemiyorum.

2 dogumla sonuclanan hamileligimde bu belirtiler olmamisti ama.

Selam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
Adet olacakmissin gibi oluyor. Belirtiler nerdeyse ayni.

Yani kasıktan giren sancı sanırım gebeliği düşündürüyor hımm🤔🤔
Benim bi oğlum var hiiiç sıfır belirtiydi yani.
Şimdi bu kasık sancıları başladı bugün. Çoğunluk soldan ama. Şuan bile kramp gibi...
ovunun üzerinden 6 gün geçti. Adete tahminim bi hafta var bakalım

Adet olacakmissin gibi oluyor. Belirtiler nerdeyse ayni.

Bende bi oğlan var, ona gebeliğim tam aksine sıfır adet belirtisiyle oldu. Ne gögüs ne karın ağrısı sıfırdı. Ben adetim yine gecikti klasik olay daha yumurtlamadım bile heral derken gebeymişim 😆
Ama bu kasık ağrısı yeni. Merakım o

Canım benimde hamile kaldığım ayda kasık ağrılarım olmuştu adet zamanında ama öyle dayanılmayacak kadar değildi tabi aşırısı zaten bi sıkıntı olduğuna işarettir. Sana oğlunda olmadı heralde ama her hamilelik bir değil hiç olmayanda var olanda var canım
benim 2.hamileliğimde hiç ağrım olmamıştı sadece sulu akıntım vardı hayırdır ağrın mı var senin?

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor bazılarında. Regl olmadan da kasıklarım, belim ağrır, karnımda ve memelerde şişkinlik hissederim. Hamileliklerimin ilk günlerinde de regl olacağım sanmıştım o yüzden, meğer başka şeye işaretmiş. O yüzden bu belirtiler evet hamilelik belirtisi de olabilir ama iki gün sonra regl de olabilirsiniz. En iyisi test yaptırana kadar, kendi kendinize kurmamak. Allah gönlünüze göre versin.

Back
X