Kasıklarım çok ağrıdı , acaba gebe miyim topiklerini açan anne ve anne adayları: sorum size bir bakar mısınız?

Selam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
Benim sonucu aldıktan yani adet günüm gectikten sonra başladı o kasık ağrıları. Ama tam adet ağrısı gibi değil iğnelenme gibiydi. Adete 1 gün kala bhcg değeri 222 1 gün gecince 618 idi. Yani yeni ya da gec döllenme de değildi ama günüm gecince basladı kasık ağrım. Sonucu aldıgımda hicbir belirtim yoktu

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor bazılarında. Regl olmadan da kasıklarım, belim ağrır, karnımda ve memelerde şişkinlik hissederim. Hamileliklerimin ilk günlerinde de regl olacağım sanmıştım o yüzden, meğer başka şeye işaretmiş. O yüzden bu belirtiler evet hamilelik belirtisi de olabilir ama iki gün sonra regl de olabilirsiniz. En iyisi test yaptırana kadar, kendi kendinize kurmamak. Allah gönlünüze göre versin.

normalde benim göğüsler adetten önce ağrırdı şimdi hiç ağrı yok sadece bel agrisi kasıkta batma akıntı var beyaz hafif sarımsı ilk defa böyle oluyor 10 gündür bel a grisi hafif batma uykuyu severim uyku hali piskolojimi desem bu ay baya sabırlı şekilde kafama takmadım ama ağrılar ben burdayım diyor bata 3 gün kaldı test yapmaya korkuyorum . böyle şeyler yaşayan oldumu ha bide ayaklarımı ısıtamıyorum oda kafami karıştırdı garip ama 🙄 napacagimi şaşırdım adet olacakmışım gibide ağrılar var 🙄

Back