kasikta batma hissi :(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.080
170
93
Kızlar 16. Haftaya girmiş bulunmaktayim ama bir türlü rahat yüzü görmedim ya dayanılmaz baş ağrısı çekiyorum yada kasikta aniden meydana gelen batma hissi ile epey bir kivraniyorum geçiyor iki saat sonra bir daha neden böyle oluyor ki ne zaman geçecek bu sıkıntılar bide karnım buyumedi acele mi ediyorum aceba erken mi

ooo dur bakalım sen bide 30. cu haftaadan sonra gör ağrıları :)

valla canım 34 den sonra hayat ilerlemiyor, yaşarken göreceksin anlatmayla olmaz

Ayyyy Allah yardimcimiz olsun ne deyim ki teşekkür ediyorum canim sana bide çatlaklar için ne önerirsin bana henüz daha başlamadım birsey sürmeye karnım çıkmadı diye

Ayyyy Allah yardimcimiz olsun ne deyim ki teşekkür ediyorum canim sana bide çatlaklar için ne önerirsin bana henüz daha başlamadım birsey sürmeye karnım çıkmadı diye

ben 2 çocugumdada bişey kullanmadım Allaha şükür çatlağımda olmadı. Kalçamın alt taraflarında oldu onlarda kendiliğinden geçti. valla canım bünyen müsaitse bişey kullansanda oluyo sanırım ama doğumdan sonra çatlak gidericiler var onları kullanabilirsin

Teşekkür ediyorum canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…