B burcdem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 125 46 13 35 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi burcdem #1 kızlar selam ; Ovülasyon 3 gün pik oldu , dün akşam ve bugün silik. Dün inanılmaz yapışkan bir akıntım vardı. Ve sağ kasığımda batma ve yanma vardı . bugün akıntım yok ama bu sefer sol kasığımda batma ve sık idrar cıkma var . Nedir nedendir bilen biri yardımcı olabilir mi *
kızlar selam ; Ovülasyon 3 gün pik oldu , dün akşam ve bugün silik. Dün inanılmaz yapışkan bir akıntım vardı. Ve sağ kasığımda batma ve yanma vardı . bugün akıntım yok ama bu sefer sol kasığımda batma ve sık idrar cıkma var . Nedir nedendir bilen biri yardımcı olabilir mi *
B burcdem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 125 46 13 35 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi burcdem #2 Döllenme ağrısı olabilir mi ? 31 mayısta değerlendirdik en son ,bir de bugünü değerlendirebilirim
M Minaprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 238 118 53 39 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi burcdem #3 burcdem .!.: Döllenme ağrısı olabilir mi ? 31 mayısta değerlendirdik en son ,bir de bugünü değerlendirebilirim Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü değerlendirince oluyor bu ağrılar normal yani göğüs hassasiyeti de olabilir
burcdem .!.: Döllenme ağrısı olabilir mi ? 31 mayısta değerlendirdik en son ,bir de bugünü değerlendirebilirim Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü değerlendirince oluyor bu ağrılar normal yani göğüs hassasiyeti de olabilir