Kasıkta sızı gebelik belirtisi olabilir mi?

Spab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
15
7
1
Merhaba kızlar uzun zamandir bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama maalesef. Bu ay 3 gün geciktim kasikta hep batma diye ifade edilen şeyi bana tarif edebilir misiniz yani benim bu ay ilk defa olan bisey var bu sabah sol kasığımda kağıt kesigi gibi bir sızı oldu yarim saat kadar sürdü ama adet dönemimdeki gibi bir batma değil sızı bu sonra gecti ve yine acaba mı diye umutlandim o kadar cok negatif gördüm ki test yapmaya bile korkuyorum tecrübeli annelerimizden ve adaylardan cevap rica ediyorum 🌺

Merhaba kızlar uzun zamandir bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama maalesef. Bu ay 3 gün geciktim kasikta hep batma diye ifade edilen şeyi bana tarif edebilir misiniz yani benim bu ay ilk defa olan bisey var bu sabah sol kasığımda kağıt kesigi gibi bir sızı oldu yarim saat kadar sürdü ama adet dönemimdeki gibi bir batma değil sızı bu sonra gecti ve yine acaba mı diye umutlandim o kadar cok negatif gördüm ki test yapmaya bile korkuyorum tecrübeli annelerimizden ve adaylardan cevap rica ediyorum 🌺
4 kere hamile kaldım 2 tanesi devam etmedi ama ben gebeliklerimde ilk başlarda hep adet ağrısının aynısı bazen biraz daha şiddetlisini yaşadım öyle oldu, adetten çok ayırt edemedim o yüzden.Batma dedikleri şey nasıl oluyor bilmiyorum

Ben ilk defa ayrit edici bisey yaşadığım için şüpheye düştüm. Her gecikmede test almaya koşardım negatifi almaktan yoruldum son zamanlarda akışa bırakmıştım ama hala bi ışık bekliyorum işte umut naparsiniz, teşekkür ederim cevabınız için 🌷

Ben mayıs haziran ayında gebelik yaşadım. Tam adet tarihinde belirtilerim başladı 1 hafta bekledim testi öyle yaptım pozitifti. Nefes daralması baş ağrısı kasıkta batma kasık ağrısı göğüs hassasiyeti çok hafif baş dönmesi yaşadım. Kasık ağrısı adettekiyle aynı ama ara ara bitip ara ara başlayan bir ağrıydı. Bebeğimin kalbi durduğu için 22 haziranda zorunlu kürtaj oldum. 1 adet dönemi bekledim şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum . Geçen ay denedim olmadı. Bu ay kasıklarımda ağrı var ama bat a daha 13 gün var acaba yumurtlama ağrısı mı yoksa döllenme mi bilmiyorum. O kadar benzer ağrılar ki ayırt etmek imkansız ve her gebenin belirtisi farklı oluyor en kesin tanı adet gecikmesinden sonraki 1 haftada yapılan testlerle koyuluyor. Bende şuan beklemedeyim çok da umutlanmak istemiyorum

Bende de bu batma durumu var yumurtlamadan 5. Gün gecti . Daha önceki gebeliklerimde olmamıştı acaba dedim hamile miyim

Inşallah hamilesinizdir, kendi adima söylüyorum insan beklentiye girince vucudunu dinlemeye başlıyor galiba önceden dikkat etmedigim şeyleri farkediyorum sayesinde vücudumu taniyorum, benim kan testim negatif cikti pazartesi ama hala olmadım dun sadece açık bi leke gordum kesin basliyor dedim sabah yine tertemiz enfeksiyon heralde
Bende de bu batma durumu var yumurtlamadan 5. Gün gecti . Daha önceki gebeliklerimde olmamıştı acaba dedim hamile miyim

Inşallah hamilesinizdir, kendi adima söylüyorum insan beklentiye girince vucudunu dinlemeye başlıyor galiba önceden dikkat etmedigim şeyleri farkediyorum sayesinde vücudumu taniyorum, benim kan testim negatif cikti pazartesi ama hala olmadım dun sadece açık bi leke gordum kesin basliyor dedim sabah yine tertemiz enfeksiyon heralde
Kesinlikle çok doğru insan kendini dinledikçe belirti buluyor. Geçen ay enfeksyon vardı adet dönemi boyunca antibiyotik içtim ama geçmemiş de olabilir tabi bakalım

Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum 4 gündür gecikti sol kasığım da batma gibi özellikle oturup kalkarken çok oluyor bende ne zaman test yapsam bilmiyorum

Benim regl ile sonuçlandı maalesef ki artik kendimi bu kadar dinlememeye karar verdim stresi cok yoruyor insanı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz,Insallah pozitiftir sizinki 🤗🌺
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum 4 gündür gecikti sol kasığım da batma gibi özellikle oturup kalkarken çok oluyor bende ne zaman test yapsam bilmiyorum

Back
X