Doğuma Hazırlık kasılmalar habercimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
saol canım bugun arkadasımın tavsıyesı ıle ozel dr. a gıttım rahım agzı olcturdum normal dedı ıcım rahatladı kasılmalar ıcın magnezyum verdı vıtamın ve balık ılacı verdı dedıgın gıbı devlet hst. hasta yogunlugundan ılgılenemıyorlar allah kısmet ederse ayın 15 ınde ayrıntılı ultrasyona gırcem sonuclarla beraber yıne ozele gıdıcem cagırdı gormek ıstedıgını soyledı ve 3 lu testım gayet ıyı oldugunu soyledı korkulcak bısı yokmus cok sukur yınede ayrıntılı ultrasyona gır dedı allah kımseye evlat acısı yasatmasın hepınıze saglıklı hamılelıkler ve saglıklı dogumlar inş bebıslerımıze kavusuruz :)

kasılma o degıl...bebegın yer degstrmesı o bence karıstroyonuz kızlar...tabıkı bır yerde toplancak kocamn oldu atık...kasılmalar kasıklarda reglı agrısı gıbı gelıp gıden sancılar seklinde oluyo....bebgın hreketıne baglı karında sekıl degslıgı gayet nrmel bebegn pozsyon degstrmesiiiii

saol canım bugun arkadasımın tavsıyesı ıle ozel dr. a gıttım rahım agzı olcturdum normal dedı ıcım rahatladı kasılmalar ıcın magnezyum verdı vıtamın ve balık ılacı verdı dedıgın gıbı devlet hst. hasta yogunlugundan ılgılenemıyorlar allah kısmet ederse ayın 15 ınde ayrıntılı ultrasyona gırcem sonuclarla beraber yıne ozele gıdıcem cagırdı gormek ıstedıgını soyledı ve 3 lu testım gayet ıyı oldugunu soyledı korkulcak bısı yokmus cok sukur yınede ayrıntılı ultrasyona gır dedı allah kımseye evlat acısı yasatmasın hepınıze saglıklı hamılelıkler ve saglıklı dogumlar inş bebıslerımıze kavusuruz :)

çok sevindim rahatlamışsındır. amniyoyla ilgili birşey dedimi riski hem düşük hemde kesin sonuç veriyor ama senin ve dr un beraber vereceğiniz bir karar bu ben rahatlamıştım dr zaten yaptırman doğru olur ama istemezsen sen bilirsin demişti hiç düşünmeden evet dedim. çok kısa sürdü. belki dr önce ayrıntılı ultrasonda kontrol istemiştir. sen ihmal etme sevgiler:1rolleyes:

kasılma o degıl...bebegın yer degstrmesı o bence karıstroyonuz kızlar...tabıkı bır yerde toplancak kocamn oldu atık...kasılmalar kasıklarda reglı agrısı gıbı gelıp gıden sancılar seklinde oluyo....bebgın hreketıne baglı karında sekıl degslıgı gayet nrmel bebegn pozsyon degstrmesiiiii

benim kasılmalarım hiçbir zaman kasıklarıma vurmadı

sadece karnım sertleşiyo bebeğin toplanması değil ama bu farklı rahim resmen büzülüyo içimde bunu hissedebiiyorum birde ablamdada bendede aynısı oluyo kasılma sırasında boğazım düğümleniyo resmen değişik bişey

kasılmalarda kişiden kişiye değişiyo sanırım fisfisfis

çok sevindim rahatlamışsındır. amniyoyla ilgili birşey dedimi riski hem düşük hemde kesin sonuç veriyor ama senin ve dr un beraber vereceğiniz bir karar bu ben rahatlamıştım dr zaten yaptırman doğru olur ama istemezsen sen bilirsin demişti hiç düşünmeden evet dedim. çok kısa sürdü. belki dr önce ayrıntılı ultrasonda kontrol istemiştir. sen ihmal etme sevgiler:1rolleyes:

hemde nasıl rahatladım bı bılsen sadece bunu butun dr.lar onerırmıs benım 3 lu test normal cıktıgı ıcın bısey demedı zaten 2lı testımde rısklı cıkan kandaymıs ense kalınlıgında veya kan ıle ense kalınlıgı bırlesen sonucta sorun yok dedı inş saglıklı bebeklerımız olur :)

hemde nasıl rahatladım bı bılsen sadece bunu butun dr.lar onerırmıs benım 3 lu test normal cıktıgı ıcın bısey demedı zaten 2lı testımde rısklı cıkan kandaymıs ense kalınlıgında veya kan ıle ense kalınlıgı bırlesen sonucta sorun yok dedı inş saglıklı bebeklerımız olur :)

tekrar gözünaydın zaten 3lüsü temizse hiç sorun yoktur. benim üçlüde sorun olmuştu. insanın ömründen gidiyo. öpüldün

hemde nasıl gıdıyor 10 ıl yaslandım heralde beklemek cok zor hele endıselerın varsa allah senınde bebgını saglıklı dogurmayı nasıp eder inş canım sende öpuldun

kasılmaları 22. haftamdan beri yaşıyorum. ilk zamanlar günde 2-3 kere iken, gitgide sayıları arttı. şimdi günde 15'i geçiyor. doktorum kasılmaların düzenli olmadığı sürece sorun olmayacağını söyledi. bir de magnezyum takviyesi verdi. önemli olan kasılmaların süresi ve periodu, belirli bir düzende olmaya başlarsa hemen beni ara dedi. umarım bir sorun yaşamayız, ben de bu konuda endişeliyim.

benimde senin gibi erkenden başladı kasılmalarım. ağrı yok sadece karnımda gerilme , sertlik oluyor ve rahatsız hissediyorum kendimi. artık günde 7-8 kere oluyor.
rahimde silinme yada açılma yok ama korkmadan edemiyorum.

hemde nasıl gıdıyor 10 ıl yaslandım heralde beklemek cok zor hele endıselerın varsa allah senınde bebgını saglıklı dogurmayı nasıp eder inş canım sende öpuldun

hayırlısı hepimize. kasılmalarda dikkat yormayın kendinizi kızlar artıyor sonrayasakkelime

magnezyum içen arkadaşlar,sizin de ishal sorununuz oldu mu?ben 1 hafta kullandım ama sürekli ishal oldum ve bıraktım,önemsemediğim için de dr.ma söylemedim sizce ne yapmalıyım ben şimdi?

hadı ya gercekten yapıyormu bende aksı gıbı kabızlıkla ugrasıyordum doktor ılac vermedı onun yerıne bol bol su iç ve kepeklı ekmek ye dedı bende heralde bol bol su içip kepeklı ekmek yedıgım ıcın kabızlıktan kurtuldum sanıyordum ama bende ıshal olmadı kabızlıktan kurtardı hehehe komık :DDD

kızlar 33+2 haftalığım..ağrılarım..daha çok kasılmalarım oluyor..eskiden günde 3 4 kere oluyosa şimdi nredeyse her saat başı 6 7 kere kasılıyor...uzun sürmüyor ama..acaba normalmi yoksa doğumun yaklaştığının habercisimi..benim gibi olan varmı...:uhm:

canım bende 30+3 bendede oluyo doktorum gayet normal ddi merak etme

19 haftamdayım bende de bu dedıgın seyden oluyor eger kasılmaysa tehlıkelımı ılk bebegım dusuk oldu bu benım 2. bebegım devlet hst. gıdıyorum 1. bebegımın dusuk oldugunu belırttım ve kasıklarımda bıcak batması gıbı sancı oluyor dedım ılac vermenız gerekıyormu dıyede sordum dusuk onleyıcı ılaclar varmıs duymustum dr. bana kan gelmeden dusuk onleyıcı ılac veremem dedı zaten dusegı varsa duser dedı oyle uzuldum kı kan geldıkten sonra ılac versen ne vermesen ne bebegımı kaybetmek ıstemıyorum kızlar baska hastane gıttım rahım agzını ölcturmek ıstedım tedbır olsun dıye dogum olmadıgı ıcın ölcmuyoruz dedı moralım cok bozuk erken dogumla veya dusukle sebep ne olursa olsun bebegımı kaybetme ıstemıyorum down sendromu rısklı gozuktu amnıyosentez ıstemedım ayrıntılı ultrasyona gırcem napmalıyım sızce ozelemı gıtsem:KK43:(
Cok zaman olmus ama umarim mesajimi gorursunuz. Bende 20. Haftamdayim tam tarif ettiginiz gibi karnim bazen sertlesipp sag taraf tepecik oluyo. Arkadan biri ittiriyor gibi. Bebek hareketimi kasilmami cok uzuluyorum. Kasilmaysa genel rahimde olmazmi. Ben o olusan tepenin en sivri noktasinda hissediyorum sadece bi acimsi bisey?

Back
X