Kasilmalar

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Merhaba annisler 24 haftalık hamileyim ilk gebeligimde aşırı kasilmalar sonucu 40 gün hastanede yatmistim 22. Haftamda 2. Hamileligimde 15. Haftamda basladi suan 24 haftaligim ama doktor bu daha erken doğar diyor diğeri erken doğum oldu 35. Haftada ilaçlar kullanıyorum ama oğlum 27 aylık peşinden koşmaktan dinlenemiyorum bile kizimda aceleci çıktı kaç haftalık dogsa yaşama imkanı yüksek olur acaba

Anne karnındaki bebeklerin 26. Haftada akciğerleri için bir şey salgılanıyor vücutlarında. Sanırım o haftadan sonra yaşama şansları yüksek oluyor.

Anne karnındaki bebeklerin 26. Haftada akciğerleri için bir şey salgılanıyor vücutlarında. Sanırım o haftadan sonra yaşama şansları yüksek oluyor.

Oglumda o yüzden 22. Haftada ciger geliştirici celeston iğne vurmuştu doktor bakalım Allah günümüzü tamamlamayı nasip eder insallah

Artık 25 bile yaşıyor Can'ım. 31-32-33 ama 34 olursa süper olur inşlh . Bence kendini erkene modlama gerekirse yat hastaneye diren açılman yoksa

Kasılmalar derken nasıl oluyor bu kasılma lar

Kasılmalar derken nasıl oluyor bu kasılma lar
karnınızda sertleşmeler oluyor 22-23 haftadan sonra başlıyor genelde. Sizde de olacak. Doğum provası yapıyor vücut ama birden bire doğum da olabiliyor... 23. Hafta benim de kasılmalarım vardı doktor çok sık yürüme demişti yürümeyi bırakınca düzeldi sonra.

Artık 25 bile yaşıyor Can'ım. 31-32-33 ama 34 olursa süper olur inşlh . Bence kendini erkene modlama gerekirse yat hastaneye diren açılman yoksa

Yatamam canım oğlum küçük kimsede durmaz açılmam yok ama çok sık oluyor kasilmalar umarım zamanında doğum yaparım ilkindede bu sıkıntıları yaşadım simdi de yaşıyorum Eşim yeter artık diyor oda acıdı halime

Can'ım ya bende kızımda yaşadım çok inşlh bunda yaşamam diye umut ediyorum. Sende zamanında Doğum yap inşlh yavrun Allah'a emanet

3 cocugumda erken dogdu.ilk cocugum 36 hafalik dogdu 8 gun kuvezde kaldi.ikinci cocugum 34 haftalik dogdu hemen kucagima alabildim.ucuncu cocugum 32 haftalik dogdu ve 18 gun kuvezde kaldi.
Ciger gelistirici atilmistim ama bu bebegin durumuyla alakali birazda.34 den sonra dogan bebeklerde cok sıkinti yasanmiyor.
Vaktinde hayirli saglikli dogumlar ins.

Can'ım ya bende kızımda yaşadım çok inşlh bunda yaşamam diye umut ediyorum. Sende zamanında Doğum yap inşlh yavrun Allah'a emanet

Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik gecirirsin rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah

Demekki doktorun dediği doğruymuş bu daha erken doğar demekle sizin yaşadığınız durumu bahsetmiş inşallah zamanında gelir yavrum rabbim kimseyi hastane köşelerine düşürmesin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…