kasılmalarınız oluyormu

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
0
Kayseri
kızlar benim bugün acayip kasılmalarım oluyor.karnımda bir sertleşme oluyor sonra rahatlıyor.burda bir yerde 15 dk da 2 sefer olursa doktora gidin yazısını okuyunca bende doktorumu aradım oda 1 saat içinde 4 seferden fazla olursa erken doğum belirtisidir saat tut dedi.yarına randevu aldım.ya çok korkuyorum erken gelmesin kızım daha çok erken :sm_confused:

korkma tatlım bişey yoktur bu aralar bendede ara ara olmaya başladı ama hiç ööle saat falan tutmadım doğum kasılması olsa emin ol o kendini fazlasıyla belli eder diye düşünüyorum yalancı sancılardır onlar heralde

bendede çok sık oluyor özellikle akşamları doktor ayakta kalmamamı bol bol dinlenmemi söyledi gerçekten yatınca geçiyor

bendede çok sık oluyor özellikle akşamları doktor ayakta kalmamamı bol bol dinlenmemi söyledi gerçekten yatınca geçiyor .hala çalışıyorsan bence biran önce izne ayrıl evde dinlenirsin ben bugün izne ayrıldım.bende erken doğumdan çok korkuyorum senin sancıda oluyormu

kızlar sertleşmeler bende de oluyor
ağrılı olmadığı ve çok sık olmadığı sürece problem değil dedi dr um dün sordum ben de ...

ya normaldede oluyorda ara ara ama bugün çok sık olmaya başladı. inşallah erken gelmez.bakalım yarın ne diyecek

bendede akşamları arada oluyo hatta benim nefesimi bile kesiyo sanki kalbime baskı yapıyo çok zor nefes alıyorum ama yatınca geçiyo

BENİM TAM TERSİ SABAH YATAKTA YADA SABAHA KARŞI SANCIM OLUYOR AMA 1 KERE OLUYOR VE YARIM DK. SÜRÜYOR VE HEMEN GEÇİYOR.
KIZLAR BEBİŞLER GELMEYE BAŞLIYOR ÇOOK AZ GÜNLERİMİZ KALDI MART ANNELERİNİN YARISI DOGUM YAPTI HERHALDE, SIRA BİZE GELDİİİİİ yerimseniben

bendede gun içinde arada sırada oluyor kızlar karnım taş gibi oluyor ama fazla surmuyor,

kızlar benim kasılmalar bu günlerde sıklaşmaya başladı kasıklarımada daha fazla ağrı giriyo çok can yakıcı değil ama acayip can sıkıcı belimede ağrılar girmeye başladı sanırım artık hamileleiğin cilveleri başladı haa bu arada bide tansiyonum gittikçe kötüleşiyor akşam 18-11 e kadar çıktı doktorumu aradım (alfamet250) ilaca başladık bakalım hayırlısı ama bu durum çok canımı sıkıyor yaaa bebeğime bişey olcak diye çoooook korkuyorum nolur bana dua edin

kızlar benim kasılmalar bu günlerde sıklaşmaya başladı kasıklarımada daha fazla ağrı giriyo çok can yakıcı değil ama acayip can sıkıcı belimede ağrılar girmeye başladı sanırım artık hamileleiğin cilveleri başladı haa bu arada bide tansiyonum gittikçe kötüleşiyor akşam 18-11 e kadar çıktı doktorumu aradım (alfamet250) ilaca başladık bakalım hayırlısı ama bu durum çok canımı sıkıyor yaaa bebeğime bişey olcak diye çoooook korkuyorum nolur bana dua edin

Canım,çok geçmiş olsun.Ama bak ilacada başlamışsın.kendine stres yapma.Hiçbir şey olmaz kuzularımıza..çok az bir zamanımız kaldı zaten kavuşmaya..hepimizin duaları seninle..hiç korkma sen:)

Canım,çok geçmiş olsun.Ama bak ilacada başlamışsın.kendine stres yapma.Hiçbir şey olmaz kuzularımıza..çok az bir zamanımız kaldı zaten kavuşmaya..hepimizin duaları seninle..hiç korkma sen:)

ah canım benim belki abartıyo gibi gelirim başına gelmeyene ama inan korkudan ağlıyorum için daraldı vallahi ne zormuş aniden bişey olucak diye korkuyorum bi kere düşük çıksa tansiyonum dünyalar benim olcak çok sağol bu arada cevap yazdığın için

canım çok geçmiş olsun bak azcık kalmış bi kaç hafta daha sabredin elma şekeri ayrıca böyle moralini bozarsan ağlarsan tansiyonun düşmez ama
lütfen sakin ol canım ilaç etkisini gösterir en yakın zamanda inş

canım çok geçmiş olsun bak azcık kalmış bi kaç hafta daha sabredin elma şekeri ayrıca böyle moralini bozarsan ağlarsan tansiyonun düşmez ama
lütfen sakin ol canım ilaç etkisini gösterir en yakın zamanda inş

sağol tatlım ama bu akşam 10buçukta dördüncü ilacı alıcam hala aynı tansiyon hiç düşme falan yok çokmu aceleediyorum acaba

Bendede cok siddetli oluyo kasilmalarim artik boyle karnim yirtilcak cocuk cikicak saniyorum.Ve bayagi aci veriyo.Bendede cok sik oluyo ama hic zaman tutmadim.Artik bende tutayim gozum korktu valla.Insallah hepimizin bebekleri zamaninda ve saglikla gelir.

elma şekeri nasıl olduın cnm

ayy canım beni düşündüğün için çok sağol akşam üzeri ölçtüm biraz düşmüş ama bu gün doktorum aradı aslında haftaya pazartesi günüydü kontrol ama beni yarın görmek istediğini söyledi bide hazırlıklı gel bebeğin durumuna göre yarın alabilirimde dedi tahmin et ne haldeyim sanki yarın doğurcakmışım gibi strese girdim 2 haftacık daha dursun karnımda yalvarıyorum Allahıma çok küçük daha yavrum yaa

ayy canım beni düşündüğün için çok sağol akşam üzeri ölçtüm biraz düşmüş ama bu gün doktorum aradı aslında haftaya pazartesi günüydü kontrol ama beni yarın görmek istediğini söyledi bide hazırlıklı gel bebeğin durumuna göre yarın alabilirimde dedi tahmin et ne haldeyim sanki yarın doğurcakmışım gibi strese girdim 2 haftacık daha dursun karnımda yalvarıyorum Allahıma çok küçük daha yavrum yaa

hadi ya canım dur hemen stress yapma sana kesin yarın alcam dememişki
ayrıca tansiyonun düşmüyosa belki erken alması daha iyi olur canım herşeyin hayırlısı olsun sağ sağlim sen ve yavrun kurtulunda varsın erken olsun dimi
allah kolaylık versin canım bak yarın inş tansiyonun normal olcak drunda bebişi almasına gerek kalmayacak ve sen bize güzel haberlerle geleceksin öyle diliyorum canım

Back
X