• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

Sanırım stresss :9::9::9:
Çok büyük bi sıkıntı yok hormonlar normal sadece prolaktin yüksek demişti ki 10,6 idi ve başka bakan doktor çok normal dedi bide smearda yara çıkmıştı oda bir kutu fitille geçer kullan dedi kullandım bu kadar

haaaa bide yasmin kullanımı var 4 sene kullandım ama doktor onun etkisi olmaz dedi
ben etkisi olduğuna inanıyorum çünkü bırakınca yüzüm sivilce doldu ve adet sancılarım başladı kullanmadan öncede vardı sancı şiddetli yine ilaç kullanmamışım sanki hiçte ağrılar geri geldi
dr dediki ağrı sancı olması iyi işaret adetlerin ağrılı geçmesi

yapma ya benimde adetlerim çok sancılı geçiyorda :1: sakın stres yapma sperm ve rahim o kadar iyi anlıyorki stresi bilemezsin.hormonlar hemen etkileniyormuş.ilişkiyi bile çocuk içinmi istediğin içinmi yaptığını anlıyormuş düşün:1:

kızlar benimde adetimin ilk günü çok sancılı oluyor hemen başlar başlamaz kanamam 2 tane ağrı kesici alıyorum bu seferde kanamam azalıyor adet günlerim uzuyor :25: siz nasıl yapıyorsunuz, ilaç almadan durabiliyor musunuz?

olduğumu hissettiğim an apranax alıyorum 1. ve 2. gün yoksa mümkün değil geçmiyor benimde

bende buscopan plus ve majezik almazsan ölüme gidiyorum resmen, acaba ağrı kesici almakta etkileyebilir mi gebeliği :26:

bende geçen adette işyerinden izin aldm eve gittim yoksa ölecektim ..ağrı kesici almak gebeliği etkilemez canım merak etme adet olduktan sonra içebilirsn doktoruma sordum birşey demedi :)

bende geçen adette işyerinden izin aldm eve gittim yoksa ölecektim ..ağrı kesici almak gebeliği etkilemez canım merak etme adet olduktan sonra içebilirsn doktoruma sordum birşey demedi :)

tamam canım sağol :34:

canım tüpleri açmak için bir ameliyat var galiba ama tam bilmiyorum detaylarını ama oraları düşünme daha

laparoskopi mi ne ? yanlış bilmiyorsam tabii

kızlar benimde adetimin ilk günü çok sancılı oluyor hemen başlar başlamaz kanamam 2 tane ağrı kesici alıyorum bu seferde kanamam azalıyor adet günlerim uzuyor :25: siz nasıl yapıyorsunuz, ilaç almadan durabiliyor musunuz?

aynen bnmde ilk günü 2 ağrı kesici kesebilio ama ağrı kesici de ağrıyı geciktirip atıo diğer günlere o yüzden ağrıyı ilk gün çekip kurtulmayı tercih ediyorum artık :)

Back
X