Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Doktorum da öyle dedi bir dha ki aya iki doz icicekmisim cuma gunu gelismezse ki buyuk ihtimalle öyle olucakk.progestan kullananlar bende kullanmstim günde 3kere bende bas dönmesi yapmıştı
bende bas dönmesi ve uyku yaptı gunde ıkı kere kullandm sen ne ıcın kullanmıstın

Ben dogum kontrol hapı kullanydum onunla regl oluyodum ilacı bırakmak icin korunmasız ama regl olabilmem icin ilac istemistim doktor da progestan vermişti ama acayip tuyleme yaptı cenemde bende birakmstm bi kac ay sonra

Ben dogum kontrol hapı kullanydum onunla regl oluyodum ilacı bırakmak icin korunmasız ama regl olabilmem icin ilac istemistim doktor da progestan vermişti ama acayip tuyleme yaptı cenemde bende birakmstm bi kac ay sonra
hım bende uyku ve bas dönmesı yaptı suan yenı kullanıorm ztn bır hafta oldu

Kızlar neler yapıyorsunuz, zaman geçmek bilmek bilmiyor.
aynen cnm ya sanki çoook uzun zaman olmuş gibi geliyor ama halbuki daha 6. günü iğnenin benim tam kasığımın ortasında ağrı var yani ağrı demiyim de ağırlık gibi bir de belim ağrıyo iğneden galiba

aynen cnm ya sanki çoook uzun zaman olmuş gibi geliyor ama halbuki daha 6. günü iğnenin benim tam kasığımın ortasında ağrı var yani ağrı demiyim de ağırlık gibi bir de belim ağrıyo iğneden galiba
bnmde bu ay hıc agrım yok bu dönemler olmustu gecen ay nıye olmadı merak ettım bende adetın 23.günü bugun

Kizlar canim cok sıkkın bugun horman tahlillerimi yaprirdim az önce baktim fsh 15 çikmis yikildim sanirim benim icin zorlasiyor surec iyi bir doktor bulmam lazim biran önce

Hayir canim icmiyorum ama bir kere yukseldimi inse bile farketmez diyorlar tedirginim allah hepimize yardim etsin
ilk defamı ölçtürdün yanı karamsar olma bnm arkadasm bızzaat yakınım 49 dan 9 düşürdü bnmkıde 9.75 di bır bucuk ıkı ay önce sımdı nasl bılmıorm hayıt suyu ve testere dıslı aslan penccesi içiorm sende al hemen dene

ilk defamı ölçtürdün yanı karamsar olma bnm arkadasm bızzaat yakınım 49 dan 9 düşürdü bnmkıde 9.75 di bır bucuk ıkı ay önce sımdı nasl bılmıorm hayıt suyu ve testere dıslı aslan penccesi içiorm sende al hemen dene

Yok canim ilk defa olcturmedim 6 ay önce 9 küsür du simdi cok yukselmis

Yok canim ilk defa olcturmedim 6 ay önce 9 küsür du simdi cok yukselmis
merak etme düşer o devamlı inip çıkan bısey ya fsh dıye bısey yok unut onu ben gecen ay kendımı kahrettım bu fsh yuzunden sonra bu sıted okuduklarımı görunce halime şükrettm kendıme kızdım nasıl ankörlük yaptm neleri varmıs dedım allahıma şükürler olsun dermansız dert yok hayıt mucızesıne inan sabah aksam ac karnına iç taamm mı cnm stres yapma

merak etme düşer o devamlı inip çıkan bısey ya fsh dıye bısey yok unut onu ben gecen ay kendımı kahrettım bu fsh yuzunden sonra bu sıted okuduklarımı görunce halime şükrettm kendıme kızdım nasıl ankörlük yaptm neleri varmıs dedım allahıma şükürler olsun dermansız dert yok hayıt mucızesıne inan sabah aksam ac karnına iç taamm mı cnm stres yapma

Tamam canim teşekkür ederim insallah rabbim daha cok aratmaz cok zor cok gic gerektiriyor allah yardımcımız olsun

Tamam canim teşekkür ederim insallah rabbim daha cok aratmaz cok zor cok gic gerektiriyor allah yardımcımız olsun
amın cnm ınsallah sıkma canını inann eline hiçbişey gemıo kendı kendını bitiriosun sadece neler neler var ya degerın 100 lerde olsaydı öle düşün fsh yi sorun olarak görmezsen o varya tepe takla nasl düşecek bak gör aama mutlaka hayıt suyu al aktardan iç

Insallah rabbim en kisa zamanda senide sevindirirr cnm bende klomenle kaldim hamile ilk ayimda insallah cnm sende hamile kalirsin hayirlis ile kucagina almayi kismet etsin allah
aagzına saglıkkkk aminnn inşaallah benmde klomende ikinci ayımmmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu

aagzına saglıkkkk aminnn inşaallah benmde klomende ikinci ayımmmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu
Amin cnm insallah ama cok sikinti stres yaoma disari cik gez kafani dagit ben ole yaptim cok kasik agrim oluyodu ignedendir die fazla kayle almadim megerse hamileymisim onun agrisiymis rabbim isteyen isteyen herkese verir ins. Cnm

Back
X