Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
inş ağlarsın ama benim gibi sevinçten ağlarsın sen de ama bi hayalim vardı yapamadım ona üzülüom sadece eşime değişik bi şekilde söylemk istiyodum ben yapamadım ama siz yapın ya ben hep işi yerine hediye göndermk istedim ama yapamadım içimde kaldı inş bidaki sefere :)

İnşallah canım benım esım ıl dısında calısıyor bır gun yanımda bır gun degıl testı yapıp ogrendıgım gun yanımda olmadıgı gune denk getırmek ıstıyorum ve ertesı gun kuafore gıdıp saclarıma fon cektırıp dısarı yemege cıkmak ve bır hedıye almak ıstıyorum bır cıft ayakkabı veya cıtcıtlı badı olabılır uzerı yazılı uzerınde dokuz ay sonra kollarındayım babacıgım yazan bır notla vermek ıstıyorum ınsallah bunları yapmak bu ay nasıp olur

İnşallah canım benım esım ıl dısında calısıyor bır gun yanımda bır gun degıl testı yapıp ogrendıgım gun yanımda olmadıgı gune denk getırmek ıstıyorum ve ertesı gun kuafore gıdıp saclarıma fon cektırıp dısarı yemege cıkmak ve bır hedıye almak ıstıyorum bır cıft ayakkabı veya cıtcıtlı badı olabılır uzerı yazılı uzerınde dokuz ay sonra kollarındayım babacıgım yazan bır notla vermek ıstıyorum ınsallah bunları yapmak bu ay nasıp olur
ççokkk guzeelmiişşşşş iinşş nasıp olurr

inş cnm yaaaa güzel düşünmüşsün bende çikolatayla yazı yazıolar ya ondan göndercektim babacım ben geliyorum gibi bişey yazdırıp :) ama olmadı

kızlarrr hiç halim yok içim uyuyor sanki çalısasım yok evıme gıtmek ıstıyorum bıran once hasta olacagım galıba :(

faza iş yapma cnm sen yınede ne olur ne olmaz bılıyoruzz halsızlıkve uyku halnın az cok nedenlerinii

Aksam pufu cekıyorum esım dıyorkı eger hamıleysen bu cok tehlıkelı :) kendımı degısık hıssettım o an dıkkat etmıyorum testte gormeden kesınlesmeden ne bılım

Aksam pufu cekıyorum esım dıyorkı eger hamıleysen bu cok tehlıkelı :) kendımı degısık hıssettım o an dıkkat etmıyorum testte gormeden kesınlesmeden ne bılım
eeşşiinin söyledği kelıme cok güzel dıkkat etmesı buna özen göstermessii

Kızlar iğne vurulduğu günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz yoksa iğne vurulduktan 36 saat sonra catlamis oluyo o günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz ?

Bugun senin 14.gunun oluyo o Zaman test yaptın mı hiç Canim :)
Bnde 27 kasımda vuruldum

Evet canım 14 gunum ama dr um aradım dedım ne zamanı bat alım normal adet perıyodunu baz al salıya kadar adet olmazsan gel salı gunu test yapalım dedı pazar gunu normal adet gunum sadece ates ölçuyorum :)

Ya merak etmiyomusun ben olsam elli defa test yapmıştım :))

edıyorum etmez olurmuyum :) ama negatıf gormektense adet olacaksam adet olmayı beklıyorum gunum gecsın öyle artık negatıf gormek ıstemıyorum atesımı ölçuyorum sımdılık yuksek gıdyor yukselmeye devam ederse bırkac gune umutlanırım hafta ıcı yaparım

edıyorum etmez olurmuyum :) ama negatıf gormektense adet olacaksam adet olmayı beklıyorum gunum gecsın öyle artık negatıf gormek ıstemıyorum atesımı ölçuyorum sımdılık yuksek gıdyor yukselmeye devam ederse bırkac gune umutlanırım hafta ıcı yaparım
Hmm doğru gerçi negatif insani uzuyo. Kac aydır deniyorsunuz peki ?

Back
X