Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
İnşallah haftaici pozitif sonuç alırsın canim :)
Bnmde 10.ay Bnde ilk defa bu ay Femera ve çatlatma iğnesi kullandım esimde Bnde sıkıntı yok. Zaman'ını bekliyoruz

çok teşekkr ederim inşallah güzel sonucların haberını verelım canım :)
aramızda bır hafta varmıs arkamdan da sen gel canım hamılelıgımızı takıp ederız :)

Cnm bende sana yazmak icin girmistim simdi naptin bakalim var mi degisme gelisme :)

Canım bugun 15 gunum adet olmadım aynı zamanda 28 gunum bakalım yarınn ne olacak hanı arada goguslerım sızlıyor kasıklarım sancılanıyor gıbı oluyor ama gecıyor sonra :) hani bilemiyorum

Canım bugun 15 gunum adet olmadım aynı zamanda 28 gunum bakalım yarınn ne olacak hanı arada goguslerım sızlıyor kasıklarım sancılanıyor gıbı oluyor ama gecıyor sonra :) hani bilemiyorum
Zaten surekli olmuo o agrilar cnm :) ay hadi ins hastalanmazsin ya ne zaman test yapmayi dusunuyon yapsan silik de olsa cikar aslinda cunku benimki 4 gun gecmisti hemen ayni koyulukta cizgi cikti

Zaten surekli olmuo o agrilar cnm :) ay hadi ins hastalanmazsin ya ne zaman test yapmayi dusunuyon yapsan silik de olsa cikar aslinda cunku benimki 4 gun gecmisti hemen ayni koyulukta cizgi cikti

Ayyy inşallah canım inşallah :) canım bılmıyorum boyle ıyı bırz daha zaman gecsın cesaretım yok test yapmaya ama olmazsam hafta ıcı yaparım sen kacncı gununde yapmıstın ıgneın dun dr mu aradım ne zamanı baz alayım dıye normal adet tarıhını baz al salı gunune kadar olmazsan salı gunu gel test yapalım dedı

aramızda 10 gun var bende 20 de vurulmustum zaman gecıyor rahat ol kasma kendını ben gun gelecekmı derken geldı
Hamile misin canım ? Bide ne zaman kan tahlili yapayım. Çarşamba günü doktora gitcem progesteron a bakacak o zaman anlamaz mi doktor rahmin kalinlasmasindan felan

Ayyy inşallah canım inşallah :) canım bılmıyorum boyle ıyı bırz daha zaman gecsın cesaretım yok test yapmaya ama olmazsam hafta ıcı yaparım sen kacncı gununde yapmıstın ıgneın dun dr mu aradım ne zamanı baz alayım dıye normal adet tarıhını baz al salı gunune kadar olmazsan salı gunu gel test yapalım dedı
normal de bat günün salı mı cnm ben iğnenin 20. günü test yapmıştım. iğneyi vurulduğum günü 1. gün sayarsam

Hamile misin canım ? Bide ne zaman kan tahlili yapayım. Çarşamba günü doktora gitcem progesteron a bakacak o zaman anlamaz mi doktor rahmin kalinlasmasindan felan

Canim hamileysemde suan bilmiyorum :) bugunlerde olmam lazim en gec yarin bilmiyorumki canim anlarlami ama erke degilmi daha

normal de bat günün salı mı cnm ben iğnenin 20. günü test yapmıştım. iğneyi vurulduğum günü 1. gün sayarsam
Benim bat adet takvimim yarini gosteriyor canim ben ignede sonrako gunden saymaya basliyorjm 15 gun bitti bugun o zaman bende 4 gun sonra yaparim ksmet olursa

hsbb cnm naptınızz bugun bende emınönüne gttm tahtakaleyee taş ve inci aldm süs esyası yapıcam

Ne güzel canim ne yapacaksin yetenekli hatunsun demek :) bende isten ciktiktan sonra kuafore gittim ordan eve gectim kostur kostur ortaligi toparla yemek derken yeni oturabildim

Ne güzel canim ne yapacaksin yetenekli hatunsun demek :) bende isten ciktiktan sonra kuafore gittim ordan eve gectim kostur kostur ortaligi toparla yemek derken yeni oturabildim
cammlar vazolarr sürahileri incii ve altın taşlarla süslüormm aynaları falan kafam dagılıo cok iyi oluo ne zamandr gidemiodum anca gidebildimmm

Back
X