Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
bencede hepsı acıktır olumsuz dusunme sakın yapısıklık olsa dahı acılıyor zaten bu ıslem sayesınde hadı bakalım ıyı calısın guzel haberde senden beklıyoruz
Cnm acaba bi grup daha mi acsak 2016 agustos anneleri diye :) varmi bilmiorum ama acsak orda kese kalp atisi muhabbeti yapariz:)

Bu arada cnm ins bebisler saglikli bi sekilde dunyaya gelirse kirklari karisacak veee en onemlisi aslan burcu cocugu olacaklar bittik biz :)

inşallah canım inşallah saglıklı gelsınlerde önemlı olan bu :) evet kırkımız karısır :) bızde var bır aslan kuzenımde 14 agustoda dogum yapmıstı benımde tahmını dogum 14 agustos gosterıyor esımn kuzenının esıde 23 agustosta dogum yaptı

çok tesekkr ederım amın Rabbım herkese nasıp etsın 20 kasımda vurulmustum ıgneyı 17 gunumde ogrendım
ay kuzum ben daha 12. günümdeyim. bu sabah erken gebelik testi yaptım hani ilişkiden 7 gün sonra yüzde 99 kesin sonuç yazanlardan. o negatif çıktı :( ama üç gündür ateşim hala 37 lerde seyrediyor. napayım bilemedim. çok üzüldüm :(

bencede hepsı acıktır olumsuz dusunme sakın yapısıklık olsa dahı acılıyor zaten bu ıslem sayesınde hadı bakalım ıyı calısın guzel haberde senden beklıyoruz
inşallah cnm yarından ıtıbaren adetın 16.gününe kadar gün aşırı ilşki verdi 4 gün 3 ay beklıcez dedı normal yoldan

inşallah canım inşallah saglıklı gelsınlerde önemlı olan bu :) evet kırkımız karısır :) bızde var bır aslan kuzenımde 14 agustoda dogum yapmıstı benımde tahmını dogum 14 agustos gosterıyor esımn kuzenının esıde 23 agustosta dogum yaptı
aayy cnm kosturmacadan senın sevıncıınıde yasayamadım ya cok sevındım dua et bana bend eınsallah sıradan takıp edeyım sızı düzen bozulmasn

Cnm tam aciktir o sadece kastigin icin yarisi tikali cikmis bence
doktor dedı sag tüp tamamen acık solda ilaç yarıya kadar gtmiş dedi tıkalıysada dedı acılmıstır kasılmadan kaynaklandıgını söyledı olaki dedı yarısı kapalı sorun yok dıgerı tamamen acık dedı

aayy cnm kosturmacadan senın sevıncıınıde yasayamadım ya cok sevındım dua et bana bend eınsallah sıradan takıp edeyım sızı düzen bozulmasn

yogundun canım benım cok sagol dua edıyorum canım bol bol yakında gelecek ınsallah en kısa zamanda

inşallah cnm yarından ıtıbaren adetın 16.gününe kadar gün aşırı ilşki verdi 4 gün 3 ay beklıcez dedı normal yoldan

canım suan en onemlı gunlerı degerlendıreceksınız olacak ınan yeterkı ben ınanıyorum bu ay gelecek bebısın

canım suan en onemlı gunlerı degerlendıreceksınız olacak ınan yeterkı ben ınanıyorum bu ay gelecek bebısın
aayy agzınn bal yessiin yaa yoksa bebeişmi fısıldıyo kardes gelıcek dıye hıssedıomu iinşaallh cnm doktormm suan gebelık ıcın bı sorun yok dedı çok şükür yarından itibaren 10,12 14 16ilşki verdi beklicez dedi hamılelık şansı hsg den snra yyuksek dedı

aayy agzınn bal yessiin yaa yoksa bebeişmi fısıldıyo kardes gelıcek dıye hıssedıomu iinşaallh cnm doktormm suan gebelık ıcın bı sorun yok dedı çok şükür yarından itibaren 10,12 14 16ilşki verdi beklicez dedi hamılelık şansı hsg den snra yyuksek dedı

belkıde canım :) kardes ıstıyoruz yanlız kalmayalım :) evet sansn yuksek ınan beslnemenze dıkkat edın olacak Allah'ın ıznıyle

rabbım hayırlı verımlı kılsın calısmalarınızı
aammiinn cnm ınsallah allah bebegımee kavusturr beni cok sırayla hamıle kalındı sımdı sıra bozulmazz ınsallah bnm yumurcak gelırr sımdı ne dıcem doktor bana adetın 10,12,14,16 gunu ilşki dedi daa ilşki olmasnmı yanı anlmadım

aammiinn cnm ınsallah allah bebegımee kavusturr beni cok sırayla hamıle kalındı sımdı sıra bozulmazz ınsallah bnm yumurcak gelırr sımdı ne dıcem doktor bana adetın 10,12,14,16 gunu ilşki dedi daa ilşki olmasnmı yanı anlmadım

amınn canım ılıskı dedıgıne gore olacak canım yasak olsa ılıskı gunu vermezdı

Back
X