Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak
hadı ya cok üzüldüm canım allah herseyın hayırlısını versın üzülmemeye calıs bak en azından hamıle kalabılıyormussun

Cnmmm napiosun senin de sesin kesildi bakiorum da calismalardan yorgun mu dustun yoksa :)
ayol yok kızz siz yoksunuz dıye yazmıyorum malum uyku halındesın sen calısmalara tam gaz devam adetın 20.gününe kadar devam ettık sımdı bıraktık ilk defa dün akıntım geldi beyaz 21.günü neden geldi anlamadım sen neler yapıosun nasıl bebişimiz

ayol yok kızz siz yoksunuz dıye yazmıyorum malum uyku halındesın sen calısmalara tam gaz devam adetın 20.gününe kadar devam ettık sımdı bıraktık ilk defa dün akıntım geldi beyaz 21.günü neden geldi anlamadım sen neler yapıosun nasıl bebişimiz
Iyi gibiyiz simdilik cnm ya bi problem yok sadece uyku hali ve yorgunluk var cok sukur bulanti yok erkek heralde kizi olanlarin cok bulanirmis midesi carsamba gunu randevumuz var cnm ins duyariz kalp atisini cok merak ediyorum . cnm akintin ins iyiye isarettir benim hamilr oldugumu ogrenmeden basladi seffaf akinti hala da artarak devam edio

zeynep-ahmet zeynep-ahmet çok şükür cnm iyiyim bilmem.belirti varmı bazen sağ tarafında yumruk gbi bi his oluo ara sıra yumurta büyümehissi gbi gelio bana onun gbi beyaz aakinti var çoğaldı bunlar var şimdilik belirtiyor bakmiyorum

Mrb arkadaşlar bende ilk hamileliğimde dış gebelik oldu çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın sizin yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm benimiğneyle düşmedi ameliyat oldum tüpün içine yerleşmiş ama tüpüm alınmadı çok şükür 6 ay aradan sonra tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım mucize gibiydi ya bidaha dış gebelik olursa korkusu vardı içimde şükürler olsun iyi gitti herşey oğlum oldu şimdi 3,5 yaşında ikinciyi düşünmeye karar verdik iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor sizce neden olabilir acsba tüplerde bişey mi vardır

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. Lesin2 adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

yok cnm maalesef adet oldumm bu ay yenıden basladık calısmalara hayırlısı
Evt cnm hayirlisi tabi ki umutsuzluga dusme ben de o kadar cok negatifi gordum ki ama bak sonuç ortada cok sukur bu gunlerime ins seninde sukredecegin günlerin gelecek cunku cok sukur bi sorunuz yok sadece zamanini beklior

Evt cnm hayirlisi tabi ki umutsuzluga dusme ben de o kadar cok negatifi gordum ki ama bak sonuç ortada cok sukur bu gunlerime ins seninde sukredecegin günlerin gelecek cunku cok sukur bi sorunuz yok sadece zamanini beklior
sadece fsh taklılmacm vardı cnm onuda duzeltmsıım doktora gttmm yıne beklıyorm sımdı bekleyelım zamanı gelınce olur akısına bıraktm

Cnmmmmm hamile misin seeeeeen cok sevindim yaaa Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
eeeeeeeeeeeevvvvveett canımm allhıma binlerce kez şükürler olsun memlkete gtmıstım geldıgımde ovulasyon testı kullanmstm yumurtlamayı yakaldm cok şükür hamılee kalmısım farketmedımde baya

Back
X