Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Merhaba, geçen yıl 3 adet döngüsü bu yıl bir adet döngüsü klomen ve pregnyl kullandım. Bu ay doktorumu değiştirdim, artık iğne tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi. 31 Ekim adetten sonra başlayacağım nasipse. 3 Ay denencek bu şekilde inşallah bu sefer pozitif sonuçlanır. Bende klomen kullanarak gebe kalamadım ama kalanlar var.

Hakkımızda hayırlısı olur Insallah kızlar bende bu ay baslicam Insallah bakalım asama asama yazalım tedavimizi bizde Ins hamil kalır başkalarına umut oluruz

Degerleriniz nasil tupler falan temiz mi çıktı
Rahim filminde tüpler açık çıktı, sadece yumurta gelişimi yavaş bir çok yumurta bşr anda gelişiyor ama döllenme için yeteri kadar değilmiş. Fsh/lh oranım bozuk çıktı bıda polikistikten dolayıymış kiöinde haplar yeterli sonuç vermiyormuş benimde aynen öyle oldu bu ay iğneye başlayacağız artık

Ne kadar süre sonra klomene başladı doktorun ?
7 ay sonra başladı klomene 4ay kullandım ve sonra bıraktık geçen ay dryi değiştirdim o direk iğne başladı artık inşallah ilk iğnede olurda 3 ay iğne olmazsa 4.ay aşılama oda olmazsa tüpbebek inşallah bu ay olur direk çünkü rapor olsada masraflı oluyor

Bakalım bende ilk basliyacagm icin hap diye düşünüyorum cevap vermesse heralde igneye gecer hepimize simdiden hayırlı ugurlu olsun kasım ayı.

Selam bende geçen ay günde bir tane ile başladım Beşgün kullandım yumurta takibi oldu kontrolde bir yumurtam 18mm biri 15 mm oldu sonra hafta sonu araya girince kontrol olamadım daha sonra gittiğimde yumurtalar küçülmüştü ben aynı Zaman'da Ateş ölçümü de yapıyorum Ateş yükseldi bende yumurta çatladı sandım eh malum çalışmalar oldu hatta adet günüm iki gün geçti çok ümitlendim tuttu diye ama üçüncü gün malesef Ateş düşmesi ile kırmızılar geldi bu ayda kendi isteğimle ara vereceğim.inşallah sizde bu ay olumlu olur.

Insallah canm hepimz icin dua ediyorum.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin

Merhaba meyra olsun Insallah bidaha ki ay olumlu olur hepimizin bebisleri gelir.ates olcumu ne zman nasil yapıyorsun

Merhaba meyra olsun Insallah bidaha ki ay olumlu olur hepimizin bebisleri gelir.ates olcumu ne zman nasil yapıyorsun
Bu ay ara vericem ilaçları hiç sevmiyorum yan etkileri çok fazla olduğu için tedirginim gerçi geçen ay günde bir adet kullanmıştım ,bu ay birde evde çok fAzla kalamayacağım yani günleri kaçılabilirim o sebebten de biraz ara vereyim dedim polen kullanmak niyetindeyim daha doğal bir arkadaşım kullanmıştı çok yararını gördü kullandığı ay hamile kaldı onada başkası tavsiye etmiş birde onu deneyeceğim.Ateşimi birkaç aydır ölçüyorum her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum beni hemen uyarıyor saat gibi olmadı malesef hadi üzül bakalım sana akşama kadar müddet diye neyseki erkenden toparlanmamı sağlıyor

Olsun canm Allah büyük hakkimizda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir-i ilahi dualarımdasınız

Back
X