Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün Dr gittim iki yumos um varmış soldaki 19 mm sağdaki niyaz daha küçükmus ilişki günleri verdi birde progestn vrdi 9 Kasım da başlayacağım sabah bir aksam iki tane ilaç bittikten sonra üç gün bekle adet olmazsan dördüncü gün gel dedi.bu arada folik asit kullanmaya devam etmelisiniz. Yumurtası 19 mm olup hamile olan varmi umutlarla istemiyorum hayal kırıklığı daha ağır çünkü

Kızlar dün Dr gittim iki yumos um varmış soldaki 19 mm sağdaki niyaz daha küçükmus ilişki günleri verdi birde progestn vrdi 9 Kasım da başlayacağım sabah bir aksam iki tane ilaç bittikten sonra üç gün bekle adet olmazsan dördüncü gün gel dedi.bu arada folik asit kullanmaya devam etmelimiyim Yumurtası 19 mm olup hamile olan varmi umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha ağır çünkü

Progestan kullaniminda zaten gebelik yoksa regl olursun,gebelik varsa da rahim duvarını kalinlastirir ve düşük olma ihtimalini azaltır Insaallah gelir bebisler

Peki kaç tane oluyo bir kutunun içinde kaç günde bitiyor ben günde 3 tane alican kaç günde biter.9 kasımda başlayacağım için daha almadim

Canim benim üç yumurtam vardı ucu de gelismemisti adetinin 16 gunu gittigimde sonra takibi bıraktı doktor benim içimde bi şüphe oldu ve kasik ağrım vardı dr gittim gittiğimde yumurtam gelişmişti bi tane ama diğerleri gozukmuyodu catlamista olabilir dedi ama yinede çatlama iğnesi yaptı ve kontrolde rahim duvarı çok gusel kalinlasmis dedii

Canim benim üç yumurtam vardı ucu de gelismemisti adetinin 16 gunu gittigimde sonra takibi bıraktı doktor benim içimde bi şüphe oldu ve kasik ağrım vardı dr gittim gittiğimde yumurtam gelişmişti bi tane ama diğerleri gozukmuyodu catlamista olabilir dedi ama yinede çatlama iğnesi yaptı ve kontrolde rahim duvarı çok gusel kalinlasmis dedii
Rahim duvarının kalıplaşmış ne anlama geliyor canım

Rahim duvarının kalınlaşmış olmasi ne anlama geliyor canım

Ben duzensizlik icin kullanmstm hatrlamyrm tam ama 5 gun iciyodum bende herhalde 2 yada 3 iciyordum mg falan var 100luktu benimki

Gelisen yumurtanın büyüklüğü yeterli bence ama diger iki grunmeyen yumurta hakknda bi fikrm yok ve sanırım rahm duvarı kalnlasms olması regl olmayacgni gostrryo resm atiyorum bak bkalm yazıya hadi Insallah

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-01-14-29-06.webp
    Screenshot_2015-11-01-14-29-06.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 47
Gelisen yumurtanın büyüklüğü yeterli bence ama diger iki grunmeyen yumurta hakknda bi fikrm yok ve sanırım rahm duvarı kalnlasms olması regl olmayacgni gostrryo resm atiyorum bak bkalm yazıya hadi Insallah
Canim yalnız yumurtam o zamnn catlamamisti o gün catlatma iğnesi vurdu doktor ama diğer iki yumurta kendi ligin çatlamış olabilir mi acaba

Back
X