- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Olabilir gorunmuyorsa regl da olmadga göre catlamsta olablr bi bakarsn çoğul gebelik olms.Allah gonlune göre versn canm benm ne zaman basladn tedavye yaş ve sorun ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 9kasimmdaOlabilir gorunmuyorsa regl da olmadga göre catlamsta olablr bi bakarsn çoğul gebelik olms.Allah gonlune göre versn canm benm ne zaman basladn tedavye yaş ve sorun ne
Bana doktor bişey söylemedi sadece yumurtanın kendi başına gelismio dedi bide benim yumurtam doktor yumurtam bu ay gelişmediği için takibi bile bıraktı ama benim bi önceki bebeğim dede aynısı olduğu için doktoru mu değiştirdim ve adetinin 18 .gunu yumurtanın gelişmişti o yüzden erken döllenme olduğunu sanmıyorum inşallah en kısa zamanda sende bebeisinin haberini alırsın ama muhakkak haber veri cem sanırım catlatmadan 15gun sonra ogreniliyormus benim catlatma ignem 28ekimde vurulduAdetine 3 gun kala falan bi test yap silikte olsa çıkar erkn dollenme oldysa banada ver mujdeyi Ins
Ben catlatmadan sonra hergün ilişkiye girdik çünkü eşimle vardiyali calistiginimiz için geceleri bulusamiyoruz o yüzdenMerhaba hanimlar bende 28 ekimde catlatma ignemi oldum Bat 15 kasim insallah guzel haberler verebiliriz hep birlikte.. igneden sonra iliski takviminiz ne oldu paylasirmisiniz ?
Ben catlatmadan sonra hergün ilişkiye girdik çünkü eşimle vardiyali calistiginimiz için geceleri bulusamiyoruz o yüzden
Canim ben de perşembe cuma cumartesi olduBen carsamba igne oldum..
Carsamba persembe iliski oldu cuma musait olamadikcumartesi oldu..
Insallah cuma kacirmis olmamisimdir![]()
Inş hayırlısı cnn allahım hepimizin gönlüne göre versinInsallah Amin canm tüm isteyenlere.Ben daha bslamadm regl 3gnu gel dedi hfta ici gidcem bakalm bsliycaz Rabbm hayırlı sağlıklı nsip etsin Insallah sende durumları haber ver
Canim ben de perşembe cuma cumartesi oldu
Spermler iceride 2 3 gun canlı kalyr
Klomen kullanıp hamile kalmis sin canım darısı bana ve tum isteyenlere bende klomen kullandım bitti yumurtam 19 mm ilişki gunu verdi 9 kasımda progestn kullanıcam ilaç bittikten sonra üç gün bekle dedi dördüncü günü hasta olmazsan test yap dediYaşım 23 yumurtam kendiliğinden gelismio bu olursa ikinci bebgim olcak diğeri 4 yaşında şimdi bi tane daha istiyoruz mevlam isteyen herkese versin içlerinden beni de ayırmasını ınş ilk bebegimede klomen le gebe kaldım ilk seferde
Hayırlısı olsun cnm allahım isteyen herkese versin insKlomen kullanıp hamile kalmis sin canım darısı bana ve tum isteyenlere bende klomen kullandım bitti yumurtam 19 mm ilişki gunu verdi 9 kasımda progestn kullanıcam ilaç bittikten sonra üç gün bekle dedi dördüncü günü hasta olmazsan test yap dedi