Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim bu at sendemi tedavi goruyosun tanisabilirmiyiz
Merhaba canım bende geçen yıl ve bu yıl olmakla birlikte klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik olmadı adet olmayı bekliyorum 4. Günü iğne tedavisine başlıcaz yumurta gelişirse çatlatma iğnesi bakalım adet günümde 1 gün geçti bekşiyorum bakalım canım

Merhaba canım bende geçen yıl ve bu yıl olmakla birlikte klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik olmadı adet olmayı bekliyorum 4. Günü iğne tedavisine başlıcaz yumurta gelişirse çatlatma iğnesi bakalım adet günümde 1 gün geçti bekşiyorum bakalım canım
Mrb canım yumurtaların kaç mm di

7 ay sonra başladı klomene 4ay kullandım ve sonra bıraktık geçen ay dryi değiştirdim o direk iğne başladı artık inşallah ilk iğnede olurda 3 ay iğne olmazsa 4.ay aşılama oda olmazsa tüpbebek inşallah bu ay olur direk çünkü rapor olsada masraflı oluyor
İnş olur yaa bu ay hayırlısı ile ben de yedinci ayıma girdim ama doktorlar ocaga kadar bekle diyor biraz daha sabır diyor bir yıl bile bekle diyen var ama bende beklemek istemiyorum acaba bende mi baslasam klomen tedavisine yaa hiç karar veremiyorum :(

Aminn siz yumurta takibimi yapıyorsunuz kaçıncı aydasınız yaa benim dpktorum neden hiç takip falan yapmıyor benimmi istemem gerekiyor acaba
Ben ilk ayimdayim ama daha indelible gebeligimde de klomenle kaldigim icon tecrubeliyim NetSuite doktora biraktiginizds pelted ilgilenmiyor fakat hastanin bu konilar hakkinda bilgisi olduguni farkedince ilgilenio benimkide ilgilenmeyince Dr soyledim audible tedaviye devam etmicem die klomeni bu at ilk kullaisim ama kullandiktan sonra hemen 11 gun Dr degistirdim doktor bana gel Tamil edelim catladimi die Kntr edelim falan demedim Ben soyledim catladigini analamaniz icon ne zmn gelinm falan die

Ben ilk ayimdayim ama daha indelible gebeligimde de klomenle kaldigim icon tecrubeliyim NetSuite doktora biraktiginizds pelted ilgilenmiyor fakat hastanin bu konilar hakkinda bilgisi olduguni farkedince ilgilenio benimkide ilgilenmeyince Dr soyledim audible tedaviye devam etmicem die klomeni bu at ilk kullaisim ama kullandiktan sonra hemen 11 gun Dr degistirdim doktor bana gel Tamil edelim catladimi die Kntr edelim falan demedim Ben soyledim catladigini analamaniz icon ne zmn gelinm falan die
Bende bu gittiğimde doktoru baya bi fırçalayacam yaa çeşitli doktorlara da çok gittim ama klomen yumurta takibi vs hiçkimse birsey demiyor azda degil yedi ay olacak hala gebelik yok :((

Bende bu gittiğimde doktoru baya bi fırçalayacam yaa çeşitli doktorlara da çok gittim ama klomen yumurta takibi vs hiçkimse birsey demiyor azda degil yedi ay olacak hala gebelik yok :KK43:(
Canım yaşın 30un üstünde değilse 1 yıl bekliyor doktorlar sonra aşamam aşama tedaviye başlıyorlar. benim bir buçuk yıl olacak daha yeni iğne ile yumurta büyütme tedavisine başlıyoruz. 3 ay sonra sendede klomen e başlarlar. İnşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırsın.

Canım yaşın 30un üstünde değilse 1 yıl bekliyor doktorlar sonra aşamam aşama tedaviye başlıyorlar. benim bir buçuk yıl olacak daha yeni iğne ile yumurta büyütme tedavisine başlıyoruz. 3 ay sonra sendede klomen e başlarlar. İnşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırsın.
İnş Canım ya bende ocağa kadar beklemedeyim şimdilik ins tedaviye gerek kalmadan Allah isteyen herkese nasip eder

Bu arada kızlar 4 Ekimde Adet olmuştum bu ay 31 ekim de olmam gerekiyordu hala olmadım. Hamile olsam evde yaptığım testlerde çıkarmıydı sizce

Back
X