Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
kızlar bişey sorcam size yumurta takibine sabah mı gidilmeli yoksa günün herhangi bi saati olabilir mi doktor bana salı günü dedi ama sabah dedi mi onu hatırlamıyorum
yok canım saat vermıolar zaten ama ben genellıkle sabah gıdıorm mesela yarın gıdıcem 9 bucukda hastanede olurum en azından erkenden işimi halletıgım için kafam rahat oluyo

yok canım saat vermıolar zaten ama ben genellıkle sabah gıdıorm mesela yarın gıdıcem 9 bucukda hastanede olurum en azından erkenden işimi halletıgım için kafam rahat oluyo
anladım cnm ya dersim var benim sabah arada bi ders boşluğum var ama yetişebilir miyim bilemiyorum bu yüzden öğleden sonraya kalsa sorun olur mu diye sormuştum.

anladım cnm ya dersim var benim sabah arada bi ders boşluğum var ama yetişebilir miyim bilemiyorum bu yüzden öğleden sonraya kalsa sorun olur mu diye sormuştum.
yok sorun olmazz olsaydı zaten söylerlerdı ben ıkı aydır devamlı gıdıorm haftada 2 gun klomen kullanınca hıc demıo sabah ogle veya aksam farketmıo cunku

Selam, puregon kullanıp ağrısı olanlar var mı? Bugün 3.günüm ilaçta ama kasıklarımda bşr gerginlik ve ağrı var

evet cnm gttmm sabah doktorum ıkı tane buyuyen yumurtan var dedı 12 mm olmus azda olsa büyümüş çok şükür gün aşırı ilşki dedı yıne pazartesı ınsaallh bırdaha gıdıcem
anladım cnm hadi bakim inş ya ikisi de büyür inş :) bende yarın sabah gidecem takibe bakalım bende durumlar nasıl sol tarafımda arasıra batma oluo yumurta geliştiği için olabilir mi acaba ya inş öyledir soldan gelsin istiyorum zaten sağ tüp tıkalı ya

Buraya daha öncede yazmıstım tedavıye basladıgımda surecı anlatacagım dıye dun dr a gıttım kıst yok tedavıye baslayabılırız bu tedavıyı uc ay uyguluyoruz uc ay ıcerısınde kalıtelı yum olusmasına ragme gebelık olusmazsa asılama yapacagız dedı bugun ilk hapımı ıctım 19 da kontrolum var hepımızın bebıslerı gelır ınsallah en yakın zamanda

merhaba bende 10 kasımda başladım klomene günde 2 tane 18ine çağırdı dr sizcede geç değilmi gün aşırı gitmek gerekmiyormu??

merhaba bende 10 kasımda başladım klomene günde 2 tane 18ine çağırdı dr sizcede geç değilmi gün aşırı gitmek gerekmiyormu??
yok cnm ya normal geç değil zaten o zamanlarda gelişio yumurta iki güne bir gitmek gerekiyo diye bişey yok cnm belki çağırdıgı gn yumurtan gelişmiş olcak ve catlatma iğnesi vercek. bak mesela ben ayın 4 ünde başadım klomene ayın 10 unda çağırdı bakalım diye gittim 1 tane gelişmekte olan yumurtan var dedi iki gün sonra gel dedi bugün gittim ikinci bi yumurta daha gelişmiş yarın da iğnemi vurulacam inş. yani erkenden gidip bi de iki güne bir hastanelerde sürünmeye gerek yok doktorlar bilio sen güven doktoruna

yok cnm ya normal geç değil zaten o zamanlarda gelişio yumurta iki güne bir gitmek gerekiyo diye bişey yok cnm belki çağırdıgı gn yumurtan gelişmiş olcak ve catlatma iğnesi vercek. bak mesela ben ayın 4 ünde başadım klomene ayın 10 unda çağırdı bakalım diye gittim 1 tane gelişmekte olan yumurtan var dedi iki gün sonra gel dedi bugün gittim ikinci bi yumurta daha gelişmiş yarın da iğnemi vurulacam inş. yani erkenden gidip bi de iki güne bir hastanelerde sürünmeye gerek yok doktorlar bilio sen güven doktoruna

tesekkür ederim canım cvbn için yanlış yazmışım 2 günden kastım mesela seni 6 gün sonra çağırmış klomenin başlamandan beni 8 gün sonrya çağırdı ondan dedim yoksa hastaneye çok gitmek istemiyorum stres oluyorum zaten:110:

tesekkür ederim canım cvbn için yanlış yazmışım 2 günden kastım mesela seni 6 gün sonra çağırmış klomenin başlamandan beni 8 gün sonrya çağırdı ondan dedim yoksa hastaneye çok gitmek istemiyorum stres oluyorum zaten:110:
cnm beni 6 gün sonra çağırdı ama 8. gün de sonuca vardım senin doktor seni erken çağırıp yormak istemiyo seni heralde :)

dr lara çağırıp takip etmek zor geliyor diye düşnüyorum bakalım 8.gun hemen iğnemi yapacak çatlıcakmı diye bekleyecekmi merak ediyorum zamanını aldım kusura bakma:110:

dr lara çağırıp takip etmek zor geliyor diye düşnüyorum bakalım 8.gun hemen iğnemi yapacak çatlıcakmı diye bekleyecekmi merak ediyorum zamanını aldım kusura bakma:110:
est. cnm sen sıkıntı yapma doktoruna güven takibe üşenio doktorlar her gidişimize ücret ödeseydik emin ol dediğin gibi gün aşırı çağırırlardı :)

Back
X