Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
yok cnm almadım zaten evde var diye . neyse ya ben doktorun dediği gibi kullanayım vardır bir bildiği heralde
aynenn kımısınde belkı eksıklıgı fazla gördüğü için ıkıverıodur sende daha azdr belkı ondan bır tane yeterlı demıstır sımdı bu progestan hamılelıgımı kolaylastırıomus

aynenn kımısınde belkı eksıklıgı fazla gördüğü için ıkıverıodur sende daha azdr belkı ondan bır tane yeterlı demıstır sımdı bu progestan hamılelıgımı kolaylastırıomus
yanlış bilmiosam rahmi kalınlaştırıomuş ve eğer döllenme olursa embriyonunn tutunmasını sağlıomuş

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim iki gündür kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor acaba bu ağrılar yumurtamın büyüdüğü anlamına gelirmi ? Ben bu ay klomen kullanmadım ama sanırım etkisi sürüyormuş diye duydum bu doğru olabilirmi bilgisi olan benide bilgilendirirmi teşekkürlero_O

6 aydir cocuk düşünmemize ragmen olmamisti. 7. Ayimda doktora gittim klomen verdi. 5 gun sonra gel yumurtanin buyuklugune bakalim dedi. Gittim 12mm di. Iki gun sonra tekrar gel dedi calistigim icin gidemedim. Bikac gun sonra siddetli karin agrim oldu gaz sancisi gibi. 2 gun surdu. Meger yumurtlama oluyormus ben gaz sancisi zannetmistim. Ve simdi hamileyim :))

6 aydir cocuk düşünmemize ragmen olmamisti. 7. Ayimda doktora gittim klomen verdi. 5 gun sonra gel yumurtanin buyuklugune bakalim dedi. Gittim 12mm di. Iki gun sonra tekrar gel dedi calistigim icin gidemedim. Bikac gun sonra siddetli karin agrim oldu gaz sancisi gibi. 2 gun surdu. Meger yumurtlama oluyormus ben gaz sancisi zannetmistim. Ve simdi hamileyim :))
Çok sevindim siZin adınıza Allah sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin darısı biz isteyenlerinde başına inşallah. Bendede adet olucakmış gibi bir durum var ama edetime daha onyedi gün var bende acaba yumurtluyormuyum diye düşündüm ama kimse bişey yazmadı.Sizin yumurtanız çatlamış demekki o sancınızın olduğu gün sizde iyi değerlendirmişsiniz ve tutmuş :anneadayı: süper.

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim iki gündür kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor acaba bu ağrılar yumurtamın büyüdüğü anlamına gelirmi ? Ben bu ay klomen kullanmadım ama sanırım etkisi sürüyormuş diye duydum bu doğru olabilirmi bilgisi olan benide bilgilendirirmi teşekkürlero_O[/QUOT
Merhaba, yumurtlamam olduğumda benşmde kasıklaırımda ağrı oluyor ve sağdan mı yumurtladım soldan mı ağrıdan dolayı biliyorum dr olabilir demişti bu ayda sol kasığım daha çok ağrıdı mesela drye söyledim oda ewet solda 2 sağda bir yumoş o yüzden sol daha çok ağrıyor dedi☺️ Ancak klomenin etkisi sürmezmiş bende sormuştum doktoruma

merhaba bende 10 kasımda başladım klomene günde 2 tane 18ine çağırdı dr sizcede geç değilmi gün aşırı gitmek gerekmiyormu??
Canim ben 11 kasimda basladim klomene gunde 2 tane. Benim randevumda 18 kasim carsamba. Dr ilac bittikten 3-4gun sonra gel dedi. Bence normal. Ben ilk defa kullaniyorum sen?

Sen neden kullaniyosun

Gözünaydin canim yazin umut oldu bana hem gozlerim doldu hem icim kipir kipir oldu..

Sen gunde kac klomen kullanmistin kac mg? Ben ilk kullaniyorum gunde 2 tane 50mg

Canim ben 11 kasimda basladim klomene gunde 2 tane. Benim randevumda 18 kasim carsamba. Dr ilac bittikten 3-4gun sonra gel dedi. Bence normal. Ben ilk defa kullaniyorum sen?

Sen neden kullaniyosun
Canim bende ilk kez bu ay basladim bugun bitti klomen carsambada doktora gidecegim

Yeni baslayan arkadaslar gunde bi tane mi kullandınız bende bu ay basladm gelismedi salı bdha gidicem bkalm

kızlar bugün iğnemin 3. günü yani 3. günü mü demek lazım onu da bilmiorum da cuma vurulmustum iğnemi. çok feci şişkinlik var sol kasığımda ağrı da var ama dayanılmayacak gibi değil sanki patlamaya hazır bomba var kasığımda sizce daha yeni çatlıo olabilir mi yumurtalar zaten soldaydı iki yumurtam da .48 saat oluyo iğne vurulalı? . bu arada kızlar iğneden bi gün önce ve bi gün sonra ilişki oldu sizce iğne günü de olsamıydı ya aklıma takıldı :(

selam kızlar bendeımde gectıgımız carsamba gunu yumurtam catladı o gun ilşkide olmustu ertesı gun doktora gttım catladgnı söyledı yumurtamın progestan200 yumusak kapsül ilacıı verdi 15 günlük bitir gel iki günde ilşki verdi ama biz sadece doktora gttgm gün ilşkiye girebldm 2.ye olmadı maalesef

kızlar bugün iğnemin 3. günü yani 3. günü mü demek lazım onu da bilmiorum da cuma vurulmustum iğnemi. çok feci şişkinlik var sol kasığımda ağrı da var ama dayanılmayacak gibi değil sanki patlamaya hazır bomba var kasığımda sizce daha yeni çatlıo olabilir mi yumurtalar zaten soldaydı iki yumurtam da .48 saat oluyo iğne vurulalı? . bu arada kızlar iğneden bi gün önce ve bi gün sonra ilişki oldu sizce iğne günü de olsamıydı ya aklıma takıldı :KK43:
bnm yumurtamda kendılıgınden catlamıstı aynen bu dedıgın gbı patlıcak gbıydı yürümekde bıle cok zorlandımmm gaz sancısı olursa sıkışır çıkamaz ya aynı o sekıldeydı ccatlıyor olabılır yumurtan

aynısını bende yasadım cnm bnmde en son ki kontrolumde 12mm di yumurtam 3gün sonra catlama oldu o günü degerlendrdık ertesı gun doktora gttm progestan 200 die bır ılac verdı 15 günlük iki günde ilşki dedı ama bız sadece doktr kontrolu oldugu gun ilşkiye girebıldık bat a 12 gün var bakalım inşallahh bnde hamıle kalıırm fsh degerım 9,75 oldugu ıcın klomen kullanıodum

selam kızlar bendeımde gectıgımız carsamba gunu yumurtam catladı o gun ilşkide olmustu ertesı gun doktora gttım catladgnı söyledı yumurtamın progestan200 yumusak kapsül ilacıı verdi 15 günlük bitir gel iki günde ilşki verdi ama biz sadece doktora gttgm gün ilşkiye girebldm 2.ye olmadı maalesef
cnm takma kafaya zaten önemli olan günde ilişki olmuş bence kaçırmadın

bnm yumurtamda kendılıgınden catlamıstı aynen bu dedıgın gbı patlıcak gbıydı yürümekde bıle cok zorlandımmm gaz sancısı olursa sıkışır çıkamaz ya aynı o sekıldeydı ccatlıyor olabılır yumurtan
o zaman bizim bugünde mi ilişkin olmalı sence?doktor iki güne bir dedi ama kaçırmak istemiyorum

cnm takma kafaya zaten önemli olan günde ilişki olmuş bence kaçırmadın
yumurtanın catladıgı ertesı günü kontrolum vardı bılıyosun solemıstım sanada o gunn de ilşki oldu ertesı gün yıne ilşki verdi ama olmadı maalesef eşim sorun yaptı hergun kuyruk gbı pesımde olan adam tedavıye basladgmdan beri isteksiz

o zaman bizim bugünde mi ilişkin olmalı sence?doktor iki güne bir dedi ama kaçırmak istemiyorum
bnadetımın bıttıgı gunun sonraki gününde ilşkiye basladım gün asırı yumurtayı buyutuo doktorum dedı yumurtanın büyümesi için gün aşırı ilşki dedi ve catladı o günde tam ilşki günüydü denk gelmiş oldu

Back
X