Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
birde kızlar kafama takılan bırsey var benm bu ilşkiden sonra yatakdan hemen kalmıyoruz yaa beklıyoruz benım önceden ayaga kalktgmda fazla olan spermler cok fazla akardı yürürken cabuk cabuk banyoya gıderdım şimdi azalma var baya sadece iç çamasrımın ıslandgnı göruorm sizdede öylemi yoksa eşimn spermlerimi azalmıstır
Canım onun miktarı sperm az anlamına gelmiyormuş, öyle çok miktar sıvı olup sperm değeri çok az ya da hiç olmayan insanlar oluyormuş içini ferah tut sen

Aslinda bende baslasam iyi olacak su hayit tohumuna ya benimki de yuksek fsh 8.4 sen ne zamandir iciosun hic faydasini gordugunu dusunuo musun
evet faydasını gördugumu dunuyorum bırbucuk aydır ıcıorum gecen ay yumurtam hemen buyumedı bu ay hemen buyume gösterdı azda olsa bnm fshde 9.75

Haklısın canım geçen ay bizde dr a ilk olarak beraber gittik sonuçları göstermeye onunda tahlilleri vardı çünkü doktorum sağolsun eşimle konuştu hep bayana yüklenmemek lazım sizinde destek olmanız lazım falan dedi şaşırdım kaldım ama bu ay gelmedi benimle doktorum inşallah hamile kalıcan o zaman onu 2-3 ay süründürcem almıcam onu ultrasona dedi☺️
evet bnde esıme söleedm cocugum olursa inş sevdrmıcem haketmıosun dedım :D

Kizlar birşey soracagim ben bugün igme vurulali 16 gün oldu ama adet günüme daha 4 gün var progesteron adet geciktirir mi benim doktorum aksam 1 iceceksin dedi kutuda 30 tane var 12. Sini ictim bugun progesteron bitene kadar adet olmayacak miyim bazi bloklarda progesteron bitti adet oldum yaziyor ayyyu kafam cok karisik.
İğneden 12 gün sonra kanda bhcg baktırabilirsiniz sonıç net çıkıyormuş

İğneden 12 gün sonra kanda bhcg baktırabilirsiniz sonıç net çıkıyormuş
Yok canim baktirmak istemiyorum eger negatif olursa cok üzülürüm bekliycem 4 gün kaldi beklemem gerekiyor diye hissediyorum 31 inde vuruldum igneyi bugun 15 gün olmus 19 günde bile adet olanlar olmuş gecen ay ignenin 14. Gununde olmustum ama progesteron kullanmamistim.

bnmde bat a 12 gun kaldı bakalım bu süre içersınde gebelik şansı nedır acaba ilşkide

bnmde bat a 12 gun kaldı bakalım bu süre içersınde gebelik şansı nedır acaba ilşkide
Onu bilmiyorum ama inşallah cok etkisi yoktur cunku bizim igneden birgun once ve ignedrn bir gun sonra olmustu daha sonra sevgili esim sıkıntıya gelmedi sanirim bu erkekler fazlasiyla bencil oluyorlar

Onu bilmiyorum ama inşallah cok etkisi yoktur cunku bizim igneden birgun once ve ignedrn bir gun sonra olmustu daha sonra sevgili esim sıkıntıya gelmedi sanirim bu erkekler fazlasiyla bencil oluyorlar
aynenn bnmkıde catlamadan birgün önce catlamadan birgün sonra zorla olmustu hatta ertesı gun yıne olması gerekıodu ama paşamız ıstemedı hazır degılmış maalesef etrfamda tedavı gören arkdslarmda var hepsi aynı dertten yakınıolar bunların hepsi aynı

ilişki günleri aynı olmuş bizimki cnm bizim de iğneden bi gün önce ve bi gün sonra yani dün gece. bugün de olsa mı bilemedim eşimin gönlünü etmede sıkıntı yok sabahtan gazını iyi almıştı rüyasında oğlu olacağını söylemişler adını sormuşlar söylemiş :) rüyanı hatırla dedim mi iş tmm da olsa mı iyi olur bugün ilişki olmasa mı bilemedim ne yapmalıyım ?

ilişki günleri aynı olmuş bizimki cnm bizim de iğneden bi gün önce ve bi gün sonra yani dün gece. bugün de olsa mı bilemedim eşimin gönlünü etmede sıkıntı yok sabahtan gazını iyi almıştı rüyasında oğlu olacağını söylemişler adını sormuşlar söylemiş :) rüyanı hatırla dedim mi iş tmm da olsa mı iyi olur bugün ilişki olmasa mı bilemedim ne yapmalıyım ?
bence dene

Ruyayi anlatirken cok heycanlandim inşallah çıkar ruyasi bence dene bizimki bana kizmisti kabul etmedi daha sonrasinda çok uzulmustum kesinlikle bugunde olsun en azindan daha sonra uzulmezsin bu adamar enterasan zaten biz daha cok zorlaniyoruz farkında degiller

Ruyayi anlatirken cok heycanlandim inşallah çıkar ruyasi bence dene bizimki bana kizmisti kabul etmedi daha sonrasinda çok uzulmustum kesinlikle bugunde olsun en azindan daha sonra uzulmezsin bu adamar enterasan zaten biz daha cok zorlaniyoruz farkında degiller
bu ay bnmde bos gecerse taktik degıstrcem bakalım o zaman nasl olck

cnmm sorma ya sabah uyanır uyanmaz anlattı rüyasını bi tuhaf oldum bi de dün ilişki öncesinde sağ elini karnımın üzerine koydu ve dua etti eğer oğlu olursa adını peygamber efendimizin isimlerinden birini koyacam diye dua etmiş ve rüyasında da çocugun adını ahmet koyacağını söylemiş. bu arada bunu bilio muydunuz bilmem ama böyle dua etmek adak niyetine geçiomuş ve duan daha çabuk kabul oluyomuş bi yakınımız denemişti hakkaten hamile kaldı valla ben içinde dua geçen şeylere inanırım arkadaşlar sonuçta heşey dua ile oluyor

bu ay bnmde bos gecerse taktik degıstrcem bakalım o zaman nasl olck
ben simdiden degistirdim surunduruyorum :) hayir deme luksu kalmayacak bu aydan sonra inşallah gerek kalmaz ama cok kızdırdı beni ben o kadar agri cekeyim sikinti yasayayim o istemesin sanki cocugu tek basima yapcam.

cnmm sorma ya sabah uyanır uyanmaz anlattı rüyasını bi tuhaf oldum bi de dün ilişki öncesinde sağ elini karnımın üzerine koydu ve dua etti eğer oğlu olursa adını peygamber efendimizin isimlerinden birini koyacam diye dua etmiş ve rüyasında da çocugun adını ahmet koyacağını söylemiş. bu arada bunu bilio muydunuz bilmem ama böyle dua etmek adak niyetine geçiomuş ve duan daha çabuk kabul oluyomuş bi yakınımız denemişti hakkaten hamile kaldı valla ben içinde dua geçen şeylere inanırım arkadaşlar sonuçta heşey dua ile oluyor
Kesinlikle oyle hersey dua ile suan ugrasiyoruz cabaliyoruz hersey vesile rabbim ol dedikten sonra vesile ariyoruz biz rabbim aratmasin önce ben gibi olanalara sonra bana yasadiklarimiz kolay degil

Back
X