- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
tam ilacın bıtme tarıhı bat a denk gelıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsuun vardır bı hayır bunda mide bulantısını kafana takma suan belırtıler ıcın cok erken mide bulanısı 4 5 haftalıkken anca kenını gösterır cunkuKizlar bu arada mide bulantisi niye ki ya igne yapar mi acaba resmen sabah evden cikamadim bulantidan gec kaldm okula resmen hamileler gibi oldum ya
cnm bnmde bua y klomende ıkıncı ayım bitirdim bat ı beklıorm progestan verdi bu aygünaydın kızlarr benim de SAT 9 kasım.14 kasım klomene başladım günde 2 tane 5gün.bu 2.klomenli ayım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.ayrıca bana doktorum INOFOLIC verdi ve sabah akşam onu da içiyorum.aranızda bu ilacı kullanan var mı acaba??
hayırlısı canım inşallah.Allahım daha fazla bekletmeden güzel haberlerini versin:)cnm bnmde bua y klomende ıkıncı ayım bitirdim bat ı beklıorm progestan verdi bu ay
inş canm hormon testı yaptrmısmıydın sonuclarn normalmi ?hayırlısı canım inşallah.Allahım daha fazla bekletmeden güzel haberlerini versin:)
canım benim testlerde DHEAS-4 çok yüksek çıkmıştı.ve ünsilin direncim vardı.ilaç kullanıyorum.şimdi herşey yolunda çok şükür.inş canm hormon testı yaptrmısmıydın sonuclarn normalmi ?
hımm gecmıs oldun cnm bnmde fsh sınırda 9,75 klomen sayesınde baya yol katettım ama önceden hıc akıntım fln olmazdı kullandıgımdan berı akıntım oluo bu iyiye işaret ve bu ay yumurtam kendılıgınden catladıcanım benim testlerde DHEAS-4 çok yüksek çıkmıştı.ve ünsilin direncim vardı.ilaç kullanıyorum.şimdi herşey yolunda çok şükür.
Yok cnm ya hamilelik belirtisi diye soylemedim sadece igneden olabilir mi demek istemistim hani igne icinde hcg hormonu var ya indan heraldeolsuun vardır bı hayır bunda mide bulantısını kafana takma suan belırtıler ıcın cok erken mide bulanısı 4 5 haftalıkken anca kenını gösterır cunku
hımm anladmm cnm bılmıorm ki iğnedenmi hiç iğne vurulmadı bana ınternetten bı arastr ıstersenYok cnm ya hamilelik belirtisi diye soylemedim sadece igneden olabilir mi demek istemistim hani igne icinde hcg hormonu var ya indan heralde
Teşekkürler cnm.vovv süper demek ki yumurtaların tüm gayretiyle çalışıyor.benimm de geçen ay kendiliğinden çatlamıştı inşallah bu ay da öyle olur.hımm gecmıs oldun cnm bnmde fsh sınırda 9,75 klomen sayesınde baya yol katettım ama önceden hıc akıntım fln olmazdı kullandıgımdan berı akıntım oluo bu iyiye işaret ve bu ay yumurtam kendılıgınden catladı
gecen ay yumurtam bırden yok oldu anlayamadık pek progesteron testı yaptık kalıtelı yumurtlama oldugu sonucu cıktı ama gcn ay gec büyümüştü yumurtam bu ay moralimi cok yuksek tutum en son 12 mm ken yumurtam 3 gün içinde büyüdü ve kendılıgınden catladı o gunu degerlendrdm anladm catlama oldugunu ertesı gun doktora gttm oda catlamıs dedı iki tane vardı yumurta iki gün ilşki verdi ama ben doktora gttgm ilk gün ilşkiye girebildimm ertesi gün eşim mızmızlandı giremedık tamda yumurtlama ovülasyon tarıhımdi o gün ssonuncu ilşki giremedim maalesef progestan 200mg yumusak kapsül dıyede bır ılac verdı bitirip gtcem bakalım bat a 11 gün varTeşekkürler cnm.vovv süper demek ki yumurtaların tüm gayretiyle çalışıyor.benimm de geçen ay kendiliğinden çatlamıştı inşallah bu ay da öyle olur.![]()
bu progestan benı maf ettı ya ilacı içtikden bıraz süre sonra mallaştırıo sersem gbym sanki basım dönüo uykum gelioYok cnm ya hamilelik belirtisi diye soylemedim sadece igneden olabilir mi demek istemistim hani igne icinde hcg hormonu var ya indan heralde
cnm öle yapıo o ilaç insanı ama benim doktor gece yatarken iç dedi zaten günde 1 tane içiorum ya :)bu progestan benı maf ettı ya ilacı içtikden bıraz süre sonra mallaştırıo sersem gbym sanki basım dönüo uykum gelio
ben ıkı tane alıorm cnm o yüzden aksam yatarken alıorm diğerni hemen uyuyorum zaten ama mecbur kahhvaltıdan sonra yıne ıcıormmm sermselestırıo 1 saat gecmıo etkisicnm öle yapıo o ilaç insanı ama benim doktor gece yatarken iç dedi zaten günde 1 tane içiorum ya :)
cnm iğne vurulmuş muydun sen ? benim de kasıklarımda ağrı yok ama çok feci dolgunluk var iğnenin 4. günü bugünKızlar bende işe gidemedim bugün kasık ağrısından hiç bu kadar ağrım olmamıştı ayrıca öide bulantısıda var ilacın yan etkisi bence