Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
ben ıkı tane alıorm cnm o yüzden aksam yatarken alıorm diğerni hemen uyuyorum zaten ama mecbur kahhvaltıdan sonra yıne ıcıormmm sermselestırıo 1 saat gecmıo etkisi
cnm sen çalışıo musun çalışıosan sıkıntı olr da evdeysen vur kafayı yat sersemlettiği zaman

yok cnm evdeyımmm öle olunca yattım zaten cnm hemen kendıme geldim sonradan
ben çalışıyorum cnm öğretmenim bi bakıma sadece gece bi tane kullanmam benim için iyi oluyo sabah içsem düşünemiyorum sarhoş gibi ders anlatırım artık :)

ben çalışıyorum cnm öğretmenim bi bakıma sadece gece bi tane kullanmam benim için iyi oluyo sabah içsem düşünemiyorum sarhoş gibi ders anlatırım artık :)
bende yenı ayrıldım işyerınden bnm içinde cok zor olurdu malum yumurta takıbı yaptrnca haftanın n az 2 gunu doktordayım çalışmamm ımkansz gbı bısey iyi bare sen 1 tane içiosun cok kötü oluo tansıyon düşer gbi bi hal oluo inşallah bu ay bunlardan kurtuluruz

bende yenı ayrıldım işyerınden bnm içinde cok zor olurdu malum yumurta takıbı yaptrnca haftanın n az 2 gunu doktordayım çalışmamm ımkansz gbı bısey iyi bare sen 1 tane içiosun cok kötü oluo tansıyon düşer gbi bi hal oluo inşallah bu ay bunlardan kurtuluruz
inş cnm ya Rabbim yüzümüzü güldürür inş bu ay

Kizlar maalesef bu ayda husran persembe gidecegim tekrar 2. Ay da olmadi.:cry:
hayırlısı olsun cnm sıkma canını dicem ama sıkılıo ister istemez ama çok yıpratma kendini ben ik üç ay önce o kdar üzüldüm ki günlerce ağladım psikolojim bozuldu ve rahatsızlandım hastane hastane gezdim şimdi anlıyorum ki herşeyin başı sağlık ben kendimi de yırtsam zamanından önce gelmicek bebeğim ve de neyi çok istersen Allah onun yokluğuyla imtihan edio insanı .Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş bi sonraki ay verirsin bize müjdeyi üzülme cnm

inş cnm senin şimdi kaç günün var belli olmasına çatlamadan 14 gün sonra regl olunması gerek diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir
tam benım bat 15gün kala catladı aama ilşkilerden şüpheliyim ya bu ay umutluydum da ilşkiler tutmamıs olabılır yumurta catladkdan snrada 1 gün oldu oda ıyı olmadı ayın 13 de yumurtlama tarıhımdı 12snde ilşki oldu 13de esım mızmızlandı maalesef daha halada ilşki olmadı evde devamlı yatılı mısafır var şansa

tam benım bat 15gün kala catladı aama ilşkilerden şüpheliyim ya bu ay umutluydum da ilşkiler tutmamıs olabılır yumurta catladkdan snrada 1 gün oldu oda ıyı olmadı ayın 13 de yumurtlama tarıhımdı 12snde ilşki oldu 13de esım mızmızlandı maalesef daha halada ilşki olmadı evde devamlı yatılı mısafır var şansa
cnm bi gün önce ilişki olmuş bence çok da uzak değil eğer eşinin spermlerinde bi problem yoksa olmuştur neden olmasın ki

cnm bi gün önce ilişki olmuş bence çok da uzak değil eğer eşinin spermlerinde bi problem yoksa olmuştur neden olmasın ki
eşimin sperm sayısı sınırda normal demıstı doktor ürolojıyede gtsıın demıstı ama bnm ki gtmedı vaktı yokdu doktorda uzerıne düşmedi ztn 1 bucuk ay önce yaptk testı o zamandan bu zamana beslenmesınıde düzene doktum dahada artıs olmustur kecıboynuzlarıda yedırdım içirdim

cnm ya aynı gün ya da bir iki gün arayla öğrenecez sonucumuzu bende 13. de iğne vuruldum 14 yada 15inde çatlamıştır eğer çatlatabildiyse iğne

aslında tam catlamanın oldugu aksam ilşki oldu birde ertesi günü dahada olmadı
cnm bence kaçırmamışsın ya ve de neden takıosun ki misafiri ya yakınınsa çok takma ya sonuçta o kadar ilaç kullanıoruz hormon giriyo vücudumuza boşa olmasın yaa

bat ne zaman bnm 27 kasım
valla cnm benim adet çok düzenli değildir ama şöyle söyliyeyim ilk klomen + çatlatma iğnesi kulladığım ay iğneden tam 15 gün sonra regl olmuştum zaten dediğim gibi çatlamadan 14-15 gün sonra regl gelmesi gerekiomuş ya bu hesaba göre 28-29 u gibi olmam lazım hamile klamazsam

valla cnm benim adet çok düzenli değildir ama şöyle söyliyeyim ilk klomen + çatlatma iğnesi kulladığım ay iğneden tam 15 gün sonra regl olmuştum zaten dediğim gibi çatlamadan 14-15 gün sonra regl gelmesi gerekiomuş ya bu hesaba göre 28-29 u gibi olmam lazım hamile klamazsam
bnmkıde saat gbidir hıc sekmez adetım bende klomen fln kullandım ıkıncı ayım gecıktrmemıstı hıc mısafır varkende olmuo maalesef esım mızmızlanır ztn onun yuzunden stres oldum ben ilşkide zorluk cıkardı bu ay ondn

Back
X