Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
hadı bakalım cnm bama ben ıkı ay bosu bosuna klomen kullandgma cok pişman oldumda doktorumu degstrdm hsg olması lazm önce hem ondan snra daha cok etkılı bak burdakı arkadaskar hsgden snrakı tedavıde hamıle kaldılar hep
tam olarak ne oluyor hsg... bu konuların çok yabancısıyım :):):)

aynenn cnmm doktora gtmeye alısmısım essek gbı kendıı baglı hıssedırm zorla doktora gtcem yanı bıraksa doktorn dedıgı ınsllh senden bu ay gzel haberler alırız dedı ama yumılere bakmadı en son adetın 3 gunu bakmıstı 1hafta önce ordada sormadm kac yumı var kac mm 3 ay beklıcezz sorunun yok suan dedı
canım bu ıs gercekten buyuk sabır ıstıyor sabırla sonu guzel olacak ınsallah sen yuma takılma calısmanı yap duanı et gelecek ınsallah

edıyorum canım ederımde ben ınanıyorum bu ay Allah'ın ıznıyle gelecek bebısın
inşaallah kuzum yaa ne dıorm bızım bır topiğimz var fsh yle alakalı orda cok guzel dostluklarm olldu kac aydrr sımdı taktık denıoruz aksam ilşki baslıcak ya yakı yapstrcam belıme birde sade nescafe kocama ıcırmemm gerekıomuss sperm kalıtesı için cok iyimiş gecende hac dan hurmaa gelmıs komsuma kaptım ıkı tane hemen atmaca gbı onuda okuyayım ufleyeyımm ilşkiden önce içeyymm hee bırde bugun eltıme gtcem kuran hocası o arkadası umreden meryem ana otu getrmıs suya okuycak onu ıccem

teşekkürler tekrar... inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.
iinşaallah cnmm senden de beklıyoruz bu ay klomene baslamıssın heralde yanı gectı bu ay ınsallah tabı gerek kalmaz ama gerek kalırsa ocak ay bası cekıl mutlaka doktorunada danıs

inşaallah kuzum yaa ne dıorm bızım bır topiğimz var fsh yle alakalı orda cok guzel dostluklarm olldu kac aydrr sımdı taktık denıoruz aksam ilşki baslıcak ya yakı yapstrcam belıme birde sade nescafe kocama ıcırmemm gerekıomuss sperm kalıtesı için cok iyimiş gecende hac dan hurmaa gelmıs komsuma kaptım ıkı tane hemen atmaca gbı onuda okuyayım ufleyeyımm ilşkiden önce içeyymm hee bırde bugun eltıme gtcem kuran hocası o arkadası umreden meryem ana otu getrmıs suya okuycak onu ıccem

hepsı vesıle olsun sıfa olsun bebısın gelsın canım benım bende sekersız turk kahvesı yapmıstım esıme :)

hepsı vesıle olsun sıfa olsun bebısın gelsın canım benım bende sekersız turk kahvesı yapmıstım esıme :)
aynen sade kahve cok iyimiş dün öğrndım ben onu bugun yıne bı alısverıse cıkmam gerekıcek zaten 15 gün gun asırı yapsak yeter normalde doktorr 10,12,14,16 olsn snrasnda olsada düşük ıhtımal dedı ama anlamadm ben hep erken bıraktm ilşkiyi bırakmcm bu sefer

aynen sade kahve cok iyimiş dün öğrndım ben onu bugun yıne bı alısverıse cıkmam gerekıcek zaten 15 gün gun asırı yapsak yeter normalde doktorr 10,12,14,16 olsn snrasnda olsada düşük ıhtımal dedı ama anlamadm ben hep erken bıraktm ilşkiyi bırakmcm bu sefer

yap canım hazırlıgını ılıskıden en fazla 1 saat once ıcır faydası oluyormus 20 gunune kadar degerlendır canm

Arkadaşlar bende kullanmaya başlayacağım önümüzdeki adette ne tavsiye ediyorsunuz ?
kafan rahat olsun en önmlısıı bnm esım bır aydır bana 15 e yakın cam vazo aldı her hafta gecen gunde tas inci aldm bugun yarın baslıcam hobı amaclı kafanın rahat olması lazm

Doktordan geldim 20. Günüm adetim in progestonu ma baktı ultrason La da baktı iki yumurtam catlamis degerim 15 di. Tek sorun beklemek kaldı. Eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çektire yim diyorum. İnşallah gerek kalmaz...

Back
X