Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aynen canım bende suan degerım arttımı onun stresındeyım :) benımde dun bıraz agrım vardı o yuzden erkenden yattım vucudum dınlensın dıye bılmıyorumkı canım tam olarak ne zaman duyuluyor
Cnm nasil bir agrin oluyo bi de tam olarak nerde oluo yani kasiginin neresinde

Ben de bu ay ilk defa klomene başlıcam. 19 aydir bi kimyasal gebelik haric hic gebelik olmadi. 1 asilama1 yaptirmistim. bizimki sebepsiz infertilite. klomenle hemen hamile kalan var mi?
Ben varim cnm ama bende pco var yumurta gelisip catlayamiodu ikinci klomen ayinda hamile kaldim cok sukur tabi catlatma ignesi de kullandim

inşaallah cnm yaa bakalım neler olcak nedense bu ay pek içime his dogmuo dua edın
Cnm hislere bakarsan ben hic hissetmiodum hatirlasana sizin ve esimin zoruyla yapmistim testi ve o gunu hic unutamiorum aglayarak banyoya gittjm o testi yapmaya yani cnm hisler yalan olacaklara bak sen ins olacak pozitif ol ya :)

Ins oyledir cnm ya korkutuyo beni ya bisey olcak diye korkuorum :KK43: soyle agrim olmasa da hamilelik sevincimi yasasam bi yaa

Agrılar hep olacak canım bende belırtım yok dıye endılenıyorum kotu dusunme hersey yolunda olacak Allah'ın ıznıyle dr da oyle demıs

Cnm hislere bakarsan ben hic hissetmiodum hatirlasana sizin ve esimin zoruyla yapmistim testi ve o gunu hic unutamiorum aglayarak banyoya gittjm o testi yapmaya yani cnm hisler yalan olacaklara bak sen ins olacak pozitif ol ya :)
kocanda dua etsn kızz bol duaaa lazmm banaaa önce allaha sonra dualara sıgınırımm

Agrılar hep olacak canım bende belırtım yok dıye endılenıyorum kotu dusunme hersey yolunda olacak Allah'ın ıznıyle dr da oyle demıs
Cnm aslinda belirtilerimiz olmasi icin erken ama benim hafiften basladi gibi bugun ogrencinin biri sigara boregi gibi bisey uzatti aldım megerse sigara böreği degilmis icinde cokokrem varmis kruvasan yapmaya calismislar. nasil isirdim bi mide bulantisi geldi sanirim sekerli seylerden tiksiniyorum ve hic sekerli bisey canim istemio

kocanda dua etsn kızz bol duaaa lazmm banaaa önce allaha sonra dualara sıgınırımm
Soyledim cnm edior Allahin izniyle olacak ins rahat ol sen :) bizimki bugun dioki doktora ya ben ikiz hissetmistim tek mi simdi bu diye doktor guldu belli olmaz belki oyledir simdi gorunmez olsa da bi sonraki geldiginizde varsa ikincisi ortaya cikar dedi :)

Cnm aslinda belirtilerimiz olmasi icin erken ama benim hafiften basladi gibi bugun ogrencinin biri sigara boregi gibi bisey uzatti aldım megerse sigara böreği degilmis icinde cokokrem varmis kruvasan yapmaya calismislar. nasil isirdim bi mide bulantisi geldi sanirim sekerli seylerden tiksiniyorum ve hic sekerli bisey canim istemio

Evet canım banada daha erken dıyorlar sen benden ondesın yavas yavas baslar senın artık saglıklı olsunlar canım hepsı gelır gecer

Back
X