Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende tüp bebek denemesi yama istiyorum ama korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor yumurtlama var tüpler temiz ama fsh değerim 13 acaba tutarı bilmiyorum denemeden sonra 10 gün hiç yerinden kalkmayscakdin falan diyorlar Size doktorunu neler dedi acaba paylasirmisiniz
Merhaba bende tüp bebek denemesi yama istiyorum ama korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor yumurtlama var tüpler temiz ama fsh değerim 13 acaba tutarı bilmiyorum denemeden sonra 10 gün hiç yerinden kalkmayscakdin falan diyorlar Size doktorunu neler dedi acaba paylasirmisiniz
Selam,
Ben de bu ay içerisnde başlayacağım. Adet olmayı bekliyorum. Sanırım çok uzun zamandır d.k kullandığım için geç kaldı. Beklemedeyim :)
hayırlısı olur hakkımızda inşallah bende adet olmayı bekliyorum.biraz zor bir süreç ama çok uzun sürmüyor eskisi gibi.15-20 gün içinde bitiyor tedaviler.benim en çok korktuğum kısım yumurta toplama işlemi o biraz beni ürkütüyor.Nasip..
canm uyutuyorlarmiş doktoruma öyle dedi birsey hissetmiyeceksin yani canm
bende tedavi yeni basladim cokk heyecanlıyım .
doktorum cok tatli tavsiye ederimm . cok arastırdım. o yüzden fsh yüksek düşük düşünmüyorm doktor hanımcm sagolsn hallediyo herseyi . güzel güzel acikliyor
hayırlısı olur hakkımızda inşallah bende adet olmayı bekliyorum.biraz zor bir süreç ama çok uzun sürmüyor eskisi gibi.15-20 gün içinde bitiyor tedaviler.benim en çok korktuğum kısım yumurta toplama işlemi o biraz beni ürkütüyor.Nasip..
Minagel sonucu çok merak ettim inslalah bebis vardır :)hangi merkez acaba senin ki?