• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2015 TARİHİN'DE TÜP BEBEK TEVASİNE BAŞLAYACAKLAR

Merhaba bende tüp bebek denemesi yama istiyorum ama korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor yumurtlama var tüpler temiz ama fsh değerim 13 acaba tutarı bilmiyorum denemeden sonra 10 gün hiç yerinden kalkmayscakdin falan diyorlar Size doktorunu neler dedi acaba paylasirmisiniz

Selam,

Ben de bu ay içerisnde başlayacağım. Adet olmayı bekliyorum. Sanırım çok uzun zamandır d.k kullandığım için geç kaldı. Beklemedeyim :)

Merhaba bende tüp bebek denemesi yama istiyorum ama korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor yumurtlama var tüpler temiz ama fsh değerim 13 acaba tutarı bilmiyorum denemeden sonra 10 gün hiç yerinden kalkmayscakdin falan diyorlar Size doktorunu neler dedi acaba paylasirmisiniz

Tam tersine artık doktorlar olabildiğince aktif ve sosyal olun diyorlar. Evde sürekli yatmanın hiçbir faydası olmadığı gibi psikolojik bozukluklara neden olması da cabası.

bence denemeden bilemezsin ben memorial tüp bebek merkezine başvurdum ahm değerime baktı biraz düşük ama çok kötü değil dedi %50 garanti veriyorlar fiyatı 8.000 tl yi buluyormuş bazı tahliller istedi onları yaptıracağım adet olduğumda da gideceğim.sen ahm değerine baktırdın mı? fsh değerin yüksek çıkmış ama onu düşürebilirler diye düşünüyorum.

Selam,

Ben de bu ay içerisnde başlayacağım. Adet olmayı bekliyorum. Sanırım çok uzun zamandır d.k kullandığım için geç kaldı. Beklemedeyim :)

hayırlısı olur hakkımızda inşallah bende adet olmayı bekliyorum.biraz zor bir süreç ama çok uzun sürmüyor eskisi gibi.15-20 gün içinde bitiyor tedaviler.benim en çok korktuğum kısım yumurta toplama işlemi o biraz beni ürkütüyor.Nasip..

bende tedavi yeni basladim cokk heyecanlıyım .:anneadayı:
doktorum cok tatli tavsiye ederimm . cok arastırdım. o yüzden fsh yüksek düşük düşünmüyorm doktor hanımcm sagolsn hallediyo herseyi . güzel güzel acikliyor

hayırlısı olur hakkımızda inşallah bende adet olmayı bekliyorum.biraz zor bir süreç ama çok uzun sürmüyor eskisi gibi.15-20 gün içinde bitiyor tedaviler.benim en çok korktuğum kısım yumurta toplama işlemi o biraz beni ürkütüyor.Nasip..

bende tedavi yeni basladim cokk heyecanlıyım .:anneadayı:
doktorum cok tatli tavsiye ederimm . cok arastırdım. o yüzden fsh yüksek düşük düşünmüyorm doktor hanımcm sagolsn hallediyo herseyi . güzel güzel acikliyor

hangi merkez acaba senin ki?

Neden korkuyorsun opu dan. Aslında en kolay kısmı zaten sedasyon yapıyorlar sen hiçbişey duymadan işlem bitiyor.

Adet sancısından daha fazlası olmaz korkma. Ayrıca biz kadıların acı eşiği çok yüksek. konsantre olduk mu, kolumuzu koparsalar gık demeyiz :)

Back
X