Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gerçekten mi olsun canım ya sıkma canını bundada vardır bi hayirKızlar sonuç negatif...
Canım bana mı yazdın anlayamadım ama bana yazdıysan eğer bende kanama olmadı sadece sanki birazdan adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyor. Ama tuvalete gidiyorum bişey yok. Aynı adet ağrısı gibi sadece daha hafif bir ağrı inşallah adet ağrısı degildirYerleşme kanaması da olabilir İnşAllah öyledir.cnm
Canım o bendede var 5 gün var sonuç alamama sende akıntı çok oluyormuCanım bana mı yazdın anlayamadım ama bana yazdıysan eğer bende kanama olmadı sadece sanki birazdan adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyor. Ama tuvalete gidiyorum bişey yok. Aynı adet ağrısı gibi sadece daha hafif bir ağrı inşallah adet ağrısı degildir
Hayir canim bende akıntı fazla değil hatta normal aylara göre çok daha kuruyum. O yüzden fazla umudum yok. Bi de sabahtan beri adet sancisına benzeyen ağrılarım olunca iyice umudumu kaybettim. 30 kasımda aşılama oldum yarın 10. Gün. Senin ne zamandır ağrıların varCanım o bendede var 5 gün var sonuç alamama sende akıntı çok oluyormu
asılama yapıldıgından berı cok yuruyunce batıyo ıgne gıbı cok akıntım var bıde acaıp hemdeHayir canim bende akıntı fazla değil hatta normal aylara göre çok daha kuruyum. O yüzden fazla umudum yok. Bi de sabahtan beri adet sancisına benzeyen ağrılarım olunca iyice umudumu kaybettim. 30 kasımda aşılama oldum yarın 10. Gün. Senin ne zamandır ağrıların var
adet belırtılerı ıcın daha erken degıl mı hamıle olmayasınHayir canim bende akıntı fazla değil hatta normal aylara göre çok daha kuruyum. O yüzden fazla umudum yok. Bi de sabahtan beri adet sancisına benzeyen ağrılarım olunca iyice umudumu kaybettim. 30 kasımda aşılama oldum yarın 10. Gün. Senin ne zamandır ağrıların var
Benim aşılamanın ilk günü çok sancim oldu karnımı tutarak yürüdüm. Ondan beridir çok rahattim hiç agrim olmadı ilk defabugun sancim oldu o da aynı adet ağrısı gibi. Ama normal adet günüme bile 4 gün var daha yumurtalarım catlayali 14 gün olmadı. Aşılamadan sonra erken adet görülür mu ki acaba. İnşallah adet ağrısı degildir yaaasılama yapıldıgından berı cok yuruyunce batıyo ıgne gıbı cok akıntım var bıde acaıp hemde
ınsallah degıldır ya yarın bı test yaptır ıstersen ıdrar tahlılıBenim aşılamanın ilk günü çok sancim oldu karnımı tutarak yürüdüm. Ondan beridir çok rahattim hiç agrim olmadı ilk defabugun sancim oldu o da aynı adet ağrısı gibi. Ama normal adet günüme bile 4 gün var daha yumurtalarım catlayali 14 gün olmadı. Aşılamadan sonra erken adet görülür mu ki acaba. İnşallah adet ağrısı degildir yaa
Yarın sabah yapsam diye düşündüm ama erken daha Dr 15inde yap dedi. İğnenin etkisi de gecmemisse yalancı pozitif çıkmasın boşuna umitlenmeyimınsallah degıldır ya yarın bı test yaptır ıstersen ıdrar tahlılı
asılamayı kacında yaptırdın canımYarın sabah yapsam diye düşündüm ama erken daha Dr 15inde yap dedi. İğnenin etkisi de gecmemisse yalancı pozitif çıkmasın boşuna umitlenmeyim
30 kasımda yaptırdım saat 14.30da canım. İlk günü saymazsak yarın 10. Günüm olacakasılamayı kacında yaptırdın canım
Cnmm uzulme lutfen allah hayirlisini versin belkide dogru zman bu zaman degildir. rabbim en guzelini bilir. bunda da vardir bir hayir.. calismalara devam umut kaybetmek yokKızlar sonuç negatif...
aynı gun yaptırmısız ben saat 11 30 da yaptırdım nasıldı canın cok yandımı yapılırken30 kasımda yaptırdım saat 14.30da canım. İlk günü saymazsak yarın 10. Günüm olacak
Çok yanmadı bi ara sadece bi iki sn bi yanma hissettim kasiklarimda sonra geçti. Ama benim aşılamanın olduğu günün akşamı çok karnım ağrıdı resmen yürümekte zorlandım. Ertesi gün geçti ve hiç ağrı batma olmadı bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu sadece. Hiç belirtim yok ne uyku ne akıntı ne mide bulantısı ne koyu renk idrar. Sadece goguslerim ağrıyor onlar her ay aşırı ağrır zaten.aynı gun yaptırmısız ben saat 11 30 da yaptırdım nasıldı canın cok yandımı yapılırken
anladım kac yasındasın ne kadardır bebek sahıbı olamıyosunuzÇok yanmadı bi ara sadece bi iki sn bi yanma hissettim kasiklarimda sonra geçti. Ama benim aşılamanın olduğu günün akşamı çok karnım ağrıdı resmen yürümekte zorlandım. Ertesi gün geçti ve hiç ağrı batma olmadı bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu sadece. Hiç belirtim yok ne uyku ne akıntı ne mide bulantısı ne koyu renk idrar. Sadece goguslerim ağrıyor onlar her ay aşırı ağrır zaten.
29 yaşındayım canım 1.5 yıldır istiyoruz ama bende çikolata kisti var eşimde de morfoloji yüzde 1 o yüzden olmadıanladım kac yasındasın ne kadardır bebek sahıbı olamıyosunuz
benım esımdede morfolojı yuzde 0 ve varıkosel var ama doktor asılamayı yaparken sonuclar guzel cıkmıs dedı esım 1.5 ay proxxed kullandı asılamayı yaparken olmaması ıcın bı engel yok dedı ama tutma ıhtımalıde %20 dedı bı umut ıste bununla yatıp bununla kalkıyorum ınsallah tutar hepımız guzel sonuclar alırız29 yaşındayım canım 1.5 yıldır istiyoruz ama bende çikolata kisti var eşimde de morfoloji yüzde 1 o yüzden olmadı
Aynen canım ağlamaktan gözlerimden kan aksada pes etmek yok buda bizim sınavımız.hazırdım sanki bu sona ama hazır olunmuyomus ne kadar hazırım dersen de aynı üzüntüyü yaşıyorsun cnm..Cnmm uzulme lutfen allah hayirlisini versin belkide dogru zman bu zaman degildir. rabbim en guzelini bilir. bunda da vardir bir hayir.. calismalara devam umut kaybetmek yok
Canım senden ümitliydimAynen canım ağlamaktan gözlerimden kan aksada pes etmek yok buda bizim sınavımız.hazırdım sanki bu sona ama hazır olunmuyomus ne kadar hazırım dersen de aynı üzüntüyü yaşıyorsun cnm..