Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar bizde bi konu açalım oraya geçelim talihtense çıkarıyorum ben burayı eğer açarsanız bi topic haberim olsun
Konuyu kendisi açtığı için yazılanlardan rahatsız sanırım çok garip gerçekten. Hali tavrı ne kadar ayıp. İkiz, tek diye ayırmasına hele birşey diyemiyorum. Burada herkes ne zorluklarla hamile kalmıs. Güzel bir dille anlatmak varken...

Konuyu kendisi açtığı için yazılanlardan rahatsız sanırım çok garip gerçekten. Hali tavrı ne kadar ayıp. İkiz, tek diye ayırmasına hele birşey diyemiyorum. Burada herkes ne zorluklarla hamile kalmıs. Güzel bir dille anlatmak varken...
Aynen öyle canım çok kötü bi davranış ikiz olunca hamile tek olunca değil mi yani zaten stresleyiz birbirimizle bi şeyler paylaştıkça bi nebze rahatliyoruz konun odağında olmadığı için böyle davrandı bence neyse hadi topic aç orada tedaviye yeni başlayan başlamayan hamile olan ikiz tek farketmez birbirimizle bi şeyler paylaşalim

Ben artık buraya yazmıyorum.Burda sevdigim arladaşlar vardı.Ben bişey sordugumda cevap verdiler ilgilendiler saolsunlar.O yüzden tüp bebek sürecinde tecrubeli olduklari benim geçtigim yollardan geçtikleri için fikirlerini alabilmek için yazıyodum.Yalnız topik sahibinin benimle ne alıp veremedigi var çözemedim.Yeni topik açtım şu şu isimler gelebelirsiniz demeside bi ayrı acayip.Heralde hamileliği zor geçiyo diye psikolojisi bozulmuş başka bi sebep bulamıyorum..

Kızlar kimseden ses seda yok o saydıkları dışında kalanlar biz o zaman başka topik açalim olur mu.İsim ne olsun

Kızlar yanlış anlamayın herkes stresli zamanlardan geçiyor bizi ancak biz anlarız. İkiz topiği açtı çünkü ikizler çok riskli yok biri ileri gidiyo biri geri erken doğum oluyor. Hepimiz stresliyiz üzmeyin lütfen kendinizi. Ben bile bazen tek mi olsaydı diye korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Herkes sağlıklı hayırlı hamilelik geçirir.

Ben artık buraya yazmıyorum.Burda sevdigim arladaşlar vardı.Ben bişey sordugumda cevap verdiler ilgilendiler saolsunlar.O yüzden tüp bebek sürecinde tecrubeli olduklari benim geçtigim yollardan geçtikleri için fikirlerini alabilmek için yazıyodum.Yalnız topik sahibinin benimle ne alıp veremedigi var çözemedim.Yeni topik açtım şu şu isimler gelebelirsiniz demeside bi ayrı acayip.Heralde hamileliği zor geçiyo diye psikolojisi bozulmuş başka bi sebep bulamıyorum..
Canım sadece senle ilgili değil hepimizle bi problemi var galiba diyorum bi topic başlatalım tüp bebek anneleri ve adayları diye herkes ne sormak istiyosa onu sorsun

Kızlar yanlış anlamayın herkes stresli zamanlardan geçiyor bizi ancak biz anlarız. İkiz topiği açtı çünkü ikizler çok riskli yok biri ileri gidiyo biri geri erken doğum oluyor. Hepimiz stresliyiz üzmeyin lütfen kendinizi. Ben bile bazen tek mi olsaydı diye korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Herkes sağlıklı hayırlı hamilelik geçirir.
O konuda hak veriyorum.Yanlış anlaşılacak bi durum deil bu.Bana yazdığı mesaji sonrası bi kaç kişiyi o ikiz gebelik topiğine çağırması diyerlerini çağırmaması ilginç deil mi .Sonuçta hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz ben yeni başlıyorum diye bilgi almak istedim ilk denemem çünkü.Hak verdigim noktalar var ama tavır hoş deil bence

Kızlar uzatmayalım hadi bu konuyu, hepimiz zor zmanlardan geçiyoruz stres üzüntü bize göre değil. Tatlı tatlı konuşalım bir birimize danışalım paylaşalım , güzel geçsin bu 9 ayımız. Ben topic açmayı bilmiyorum bu arada , baktım bir nasıl olur diye bulamadım. Eğer açarsanız katılırım bende size.

Sen cok saygısız bi insansın gercekten özür dileyeceğin yerde yaptıgına bak... yazık!
Canim boşver uzatmıyalım.Hamişsiniz bebişlerinizi üzmeyin germeyin.Kalp kırmaya gerek yok.Allah herkesin yardımcısı olsun :dua:

Görüyoruz ki Görgü çok önemli birşey :)
Katılıyorum size şekilde tavırlar hiç hoş değil sende zamanında hamid olan birilerinemutlaka sormussundue biseyler .şahsen ben pozitifleri okudukça kendiminkininde pozitif olacağına inanıyorum onun için lütfen insanları rencide edecek şeyler yazmayın zaten herkes bu süreçte yipraniyor

Back
X