• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Herkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğu :-) dualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün(çatlatma ignesi)
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
08.11.2018 kalan 4 gün(çatlatma ignesi)
09.11.2018 kalan 3 gün
10.11.2018 kalan 2 gün
11.11.2018 test yaptım kızlar malesef sonuç negatif

@dilekdilek4141 test günü 12 kasım- hamile:anneadayı:
@srczb test günü 12 kasım
@Muntezir test günü 15 kasim
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
@Selmaal25 test günü 19 kasım
@ONEA test günü 17 kasim - Hamile:anneadayı:
@pinarlim test günü 16 kasım
@toprakk_kokusuu test günü 19 kasim
@Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
@Leylak0688 test günü 12 kasim - Hamile:anneadayı:
N n_e_s test günü 22 kasim
@Seyhan38 test günü 20 kasım
@uykulukuala test günü 19 kasım
mervesm mervesm test günü 23 kasım
@umutsuz_vakayim test günü 17 kasım
@Esopare41 test günü 24 kasım
T Teletabiii test günü 24 kasım
@Doga Delisi test günü 24 kasım

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Canim veren Allah doktorlar bi yere kadar araci. Vardir bi hayri vakti zamani olmayabilir. Belki rabbim sana acidi vermedi. Verip hayirsiz keske olmasaydin dedirticek sana cektiricek bi evlat olacakti. Rabbim bunu bildigi icin vermemis olabilir.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...UQxa8BCCUwAA&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
Haci hoca degilim cokta sohbet dinlemem ama bazi sohbetler insanin gozunu gonlumu acar. Her zaman her konuda hakkinda en hayirlisi neyse o olsun...

Canim veren Allah doktorlar bi yere kadar araci. Vardir bi hayri vakti zamani olmayabilir. Belki rabbim sana acidi vermedi. Verip hayirsiz keske olmasaydin dedirticek sana cektiricek bi evlat olacakti. Rabbim bunu bildigi icin vermemis olabilir.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=#&ved=0ahUKEwjJ2bPVmO3eAhWGmIsKHRd4BUUQxa8BCCUwAA&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
Haci hoca degilim cokta sohbet dinlemem ama bazi sohbetler insanin gozunu gonlumu acar. Her zaman her konuda hakkinda en hayirlisi neyse o olsun...
İzledim, çok teşekkür ederim, hayırlısı inşallah..

İzledim, çok teşekkür ederim, hayırlısı inşallah..
Anliyorum seni uzgunsun rabbim en kisa zamanda mucizesini gostersin nasip etsin. Bi cok seyin sebebini bende sorardim eminim ama bazi seyler maalesef hayirlisi hayirlisiymis demekten baska soz birakmiyor.

Çok zor evet ama Rabbime teslim olmaktan başka çare bulamadım her ilac her vitamin yeme içme ne dersen hepsinin en iyisini yapmaya çalıştım olmadı. Allah vakti gelince gönderecektik bilmiyorum yada kaderde hiç olmayacakta olabilir. Bana Rabbim çok sabır verdi belki benim ödülümde sabır kazanmaktır. benim pazartesi 4.denemem olacak insan yılmıyor işte hayat devam ediyor.Allah hepinize sağlık sıhhat versin Hayırlısı ise hayırlı birer evlat nasip etsin canlarım

Benim 28 olmuş ama sabah kahverengi lekenme başladı. Baya ağrım var adet ağrısı gibi. Pazartesi tekrar test. İğne verdiler dinlen dediler. Garip bir süreç. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. Keyfim yok ama.
Çok stresli yıpratıcı bu tedaviler Allah güç kuvvet versin hepimize
amin canım, Allah hayırlısını göstersin, kalbim seninle:KK200:

Çok zor evet ama Rabbime teslim olmaktan başka çare bulamadım her ilac her vitamin yeme içme ne dersen hepsinin en iyisini yapmaya çalıştım olmadı. Allah vakti gelince gönderecektik bilmiyorum yada kaderde hiç olmayacakta olabilir. Bana Rabbim çok sabır verdi belki benim ödülümde sabır kazanmaktır. benim pazartesi 4.denemem olacak insan yılmıyor işte hayat devam ediyor.Allah hepinize sağlık sıhhat versin Hayırlısı ise hayırlı birer evlat nasip etsin canlarım
benim de bugün 12.günümdü, 3.denememdi ve sonuç negatif, 4. ne zaman olur bilmiyorum. Allah yardımcın olsun

benim de bugün 12.günümdü, 3.denememdi ve sonuç negatif, 4. ne zaman olur bilmiyorum. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım sizede sabır versin Allah bol bol. Olmayınca olmuyor işte ne yapacan insan nefsi ağır basıyor neden benim olmadı diye isyan etmek geliyor ama Allah'ım kimseyi isyan ettirmesin hayırlısı ise tüm burda bebek isteyen arkadaşlarıma içinde biz de dahil kısa zamanda mucizemize kavuştursun inşallah

Hicbirzaman yilmayin kizlar. Onumuz3 cikan negatif sonrasi silkelenip yeniden baslayin. Ilk tedavimi 2012 oldum. Tuttu ikiz oglum olcakti. 8.haftada baslayan kanamalarim vardi hastanede yattim cok zor gunler gecirdim igneler ilaclar kan alma derken 18.haftaya anca dayanabildiler 1er gun arayla bebeklerimi kaybettim. Dunyam basima yikilmisti 2gun once tekmelerini hissederken karnim artik bombostu. Hastanede donmus embriyolarimiz bizi bekliyodu 6 ay sonra toparladim kendimi yeniden denedik sonuc negatif. 1tane daha donmus vardi 4 ay bekleyip yeniden denedik yine negatif. 2014 eylul ayinda silbastan tedaviye basladik 3embriyo transfer edildi dondurulcak kadar kaliteli degillerdi cunku. Test gunu geldi degerim 75cikti 2 gun sonra 110 2 gun sonra ise deger dusmeye basladi. Artik umudumu yitirmistim. Doktorum bikezdaha kan ver sifiri gorelim desede benim gucum kalmamisti. Ise basladim kafami dagitmistim iyice yeniden baslayabilirim diyodum buarada adet olmadim hic. Kontrol amacli bir doktora gittim hikayemi anlattim buay yeniden denicez ama adet olmadi dedim. Ultrasona aldi vee ne goreyim 11hafta 5gunluk hamileyim. Meger 3embriyodan 1i tutunmus icimde onca zaman benimleymis supriz oldu inanamadik suan 3.5yasinda cadi bir kizim var. Diyecegim şu ki neolursa olsun vazgecmeyin inaniyorum olucak belki ilkinde belki 5.de baya uzun oldu kusurabakmayi :)

Hicbirzaman yilmayin kizlar. Onumuz3 cikan negatif sonrasi silkelenip yeniden baslayin. Ilk tedavimi 2012 oldum. Tuttu ikiz oglum olcakti. 8.haftada baslayan kanamalarim vardi hastanede yattim cok zor gunler gecirdim igneler ilaclar kan alma derken 18.haftaya anca dayanabildiler 1er gun arayla bebeklerimi kaybettim. Dunyam basima yikilmisti 2gun once tekmelerini hissederken karnim artik bombostu. Hastanede donmus embriyolarimiz bizi bekliyodu 6 ay sonra toparladim kendimi yeniden denedik sonuc negatif. 1tane daha donmus vardi 4 ay bekleyip yeniden denedik yine negatif. 2014 eylul ayinda silbastan tedaviye basladik 3embriyo transfer edildi dondurulcak kadar kaliteli degillerdi cunku. Test gunu geldi degerim 75cikti 2 gun sonra 110 2 gun sonra ise deger dusmeye basladi. Artik umudumu yitirmistim. Doktorum bikezdaha kan ver sifiri gorelim desede benim gucum kalmamisti. Ise basladim kafami dagitmistim iyice yeniden baslayabilirim diyodum buarada adet olmadim hic. Kontrol amacli bir doktora gittim hikayemi anlattim buay yeniden denicez ama adet olmadi dedim. Ultrasona aldi vee ne goreyim 11hafta 5gunluk hamileyim. Meger 3embriyodan 1i tutunmus icimde onca zaman benimleymis supriz oldu inanamadik suan 3.5yasinda cadi bir kizim var. Diyecegim şu ki neolursa olsun vazgecmeyin inaniyorum olucak belki ilkinde belki 5.de baya uzun oldu kusurabakmayi :)
Böyle hikayeleri dinledikçe moral oluyor bizlere de... sağlıkla büyüsün evladınız inşallah, darısı bekleyen hepimize:)

Bugün 20 ye düştü. Kanamam da yoğjnlaştı. Kimyasal demekki.
:( böyle zamanlarda hep yıkılmış hissediyoruz ama daha kötüsü olmadı çok şükür ki demek gerekiyor galiba... sen sağlıklı ol da , kosmetimizde varsa biyerlerde bekliyordur bizleri inşallah...

:KK43: böyle zamanlarda hep yıkılmış hissediyoruz ama daha kötüsü olmadı çok şükür ki demek gerekiyor galiba... sen sağlıklı ol da , kosmetimizde varsa biyerlerde bekliyordur bizleri inşallah...

Aslında ben kendimi birkaç gündür hazırlamıştım. Eşim kabullenmiyordu o çok üzüldü. Dış gebelik olmamasına sevindim ve demekki sağlıklı değildi.
Allah sana ve hiç evladı olmayanlara sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aslında ben kendimi birkaç gündür hazırlamıştım. Eşim kabullenmiyordu o çok üzüldü. Dış gebelik olmamasına sevindim ve demekki sağlıklı değildi.
Allah sana ve hiç evladı olmayanlara sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Eşler aslında bu durumun en etkilenenleri gibi geliyor bana ya, biz üzülüp dışa vuruyoruz da, onlr hem duruma üzülüyor hem biz üzülüyorz ellerinden bişey gelmiyor diye üzülüyorlar...
amin canım isteyen herkese, hepimize inşallah..

benimde ilk denemem de 3.gün embriyosu 2 adet nakledilmişti.negatif, ikinci denemede 5.gün embriyosu 2 adet, 9 haftalıkken düştü. şimdi de 5.gün embriyosu 2 adet negatif, yarın dr ile konuşacağız, ne yapacağımı bilmiyorum, bilmekte istemiyorum. birkaç denemeden sonra insan daha da garip hissediyor. doktorunun olumlu konuşması seni çok umutlandırmış, aslında yanlış yapmış malesef,umutlu olmaya çalış canım benim

Canım ya ne kadar duygulandım Rabbimin gücü ol desin yeterki olamayacak imkansız şeyler bile oluyor. Yavrunu sağlıcakla büyüt inşallah

Back
X