Kasım 2020'de transfer olacaklar

Güzel geçti canım 8 tane toplandı 5 tane donduruldu 5. Gün. 2 tanesi iyi kalite dediler, bakalım kısmet sen ne yaptın kaç tane donduruldu?
Ayy hadi hayırlısı. Transfer hazırlığına başlayınca yaz mutlaka buraya
Benim de 4 tane donduruldu. Hepsi 1.kaliteye yakın dendi.

Dondurma aşamasına gelen arkadaşlar, tebrik ederim: ) Embriyolarına PGT ya da diğer genetik testler yapılacak olanlar, genetik sonucu ne zaman çıkıyor bilginiz var mı?

Ayy hadi hayırlısı. Transfer hazırlığına başlayınca yaz mutlaka buraya
Benim de 4 tane donduruldu. Hepsi 1.kaliteye yakın dendi.
Aa ne güzel çok sevindim senin adına. Yazarım tabi sen de yaz

Bu gün hastane aradı cumartesi 26 yumurta toplanmıştı pazar 13 döllendi dediler bu gün 11 tane kalmış bakalım yarın 3. Gün ne olacak sizce nolur korkuyorum
Korkmayın, sayısı önemli değil kalitesi önemli. Bana embriyolog zaten 5.güne %25inin gitmesini bekleriz demişti.

Merhaba bende şuan 2. tüp bebek tedavime başladım. İğneleri kullanıyorum bugün 4. günüm. Donduruluma işlemi yapılacaksa opu yapıldığı ay adet görüyorsunuz ve bir sonraki ayda adet olmayı bekliyorsunuz. Hormonların normal seviyeye inmesi için vücudun ilaçları atabilmesi için. 2. adette gittiğinizde ilaçlara başlıyorsunuz rahimi hazırlıyorlar transfere. Benim de muhtemelen kasım ayında olacak. Burdan takip ederiz birbirimizi :)

Yok canm bnm ne yumurta toplamadan sonra uyandığımda nede eve geldiğimde grammağrım olmadı hatta korktm işlemden boşuna korkmşm
Benim 10 gün oluyor gün içinde kasılmalarım var hala geçmedi

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu sefer güzel haberler alırız

Kızlar benim 4 tane 5. Gün embiriyom oldu ve bu gün donduruldu çok şükür kalanlar yarına uygun kaliteye gelirse aranacağımı söylediler sizce iyi mi? Yoksa azmı ?

Kızlar benim 4 tane 5. Gün embiriyom oldu ve bu gün donduruldu çok şükür kalanlar yarına uygun kaliteye gelirse aranacağımı söylediler sizce iyi mi? Yoksa azmı ?
Sevindim canım benim de aynı 4 tanesi 5.gün donduruldu digerleri 6.güne kadar izlendi gelişmemişler 4 tane olarak kaldı. Önemli olan 4 embriyonun kalitesi. 10 tane olup ikinci kalite üçüncü kalite olacağına 4 tane birinci kalite olsun.

Merhaba kızlar.. daha önce 2 denemem oldu başarısız sonuçlandı malasef1 yıl ara verdim 2019 kasımda tekrar başladım. Yumurta rezervim çok az amh 0.03 yanii artık okeye dönüyorum Amaa mucizelere inanın lütfen kocaelinde ki dr asla olmaz kıbrısta donör bul kendine demişti tabi dünyam başıma yıkılmıştı ocak ayında 1 embriyo donduruldu eylülde de 1 embriyo donduruldu 3 . Gün biri 10 hücreli diğeri 7. Hocam şahane bir adam eski drum kocaeliden gidince üzülmüştüm sonra acıbadem maslakta başladı tabikiii hemen ona gittim ve şuan 2 ay dinlenmeye geçtim. İnşşalahh hepimiz bu yolda başarılı oluruzzz

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah guzel haberleri alırsın Acıbademde hangi doktor ben de maslak acıbademe gidiyorum.

Aaa ne güzel aynı yere gidiyoruz bülent tıraşa gidiyorum ama tüm takibim benim değerli dr um yiğit hocada
Dış takipli hasta mısınız?
Benim de bülent tıraş ama dış takipliyim. Kendi doktorum farklı yumurta toplama ve transfer işlemleri bulent beye ait

Dış takipli hasta mısınız?
Benim de bülent tıraş ama dış takipliyim. Kendi doktorum farklı yumurta toplama ve transfer işlemleri bulent beye ait
Aynı birimde çalışıyorlarr dr um kontrol ediyor ilaçlarımı bülent hoca yazıyor transferide bülent hoca yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…