- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
Evetttt 8 hafta nasıl geçicek bilmiyorummm sizin nasıl gidiyorrrAy hadi inşallah. Rahim dinlendirme aşamasında mısınız şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt 8 hafta nasıl geçicek bilmiyorummm sizin nasıl gidiyorrrAy hadi inşallah. Rahim dinlendirme aşamasında mısınız şimdi?
Ben yumurta toplamadan sonra ilk adetimi oldum bugun doktor kontrolüm vardı. Cylo-progynova başladık bir de ilacın 15.gunü lucrin iğne vuracakmış. Bir sonraki adetle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah.Evetttt 8 hafta nasıl geçicek bilmiyorummm sizin nasıl gidiyorrr
Benim reglime daha var sonra size uygulanan tedavi uygulancak banada. Aklımıza getirmeden bunun bir süreç olduğunu kendimize empoze etmemiz gerekiyor. Pozitif olduğunda en azından bekleme sürecini bilcez ve emeğimizin karşılığını alcazzz zafer bizim olcakkkkkBen yumurta toplamadan sonra ilk adetimi oldum bugun doktor kontrolüm vardı. Cylo-progynova başladık bir de ilacın 15.gunü lucrin iğne vuracakmış. Bir sonraki adetle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah.
Valla gercekten zaman gecmiyor yani ne yapacağımı şaşırdım. Ben bi de evden çalışıyorum hala işe gitsem yine unutacağım biraz. O degil de insallah sonuc pozitif olunca doğuma kadar nasıl bekleyeceğiz![]()
Benimde 5 tane 5 gün embiriyosu 1 tane 6 gün embieiyosu donduruldu :₺Sevindim canım benim de aynı 4 tanesi 5.gün donduruldu digerleri 6.güne kadar izlendi gelişmemişler 4 tane olarak kaldı. Önemli olan 4 embriyonun kalitesi. 10 tane olup ikinci kalite üçüncü kalite olacağına 4 tane birinci kalite olsun.
Süper canım hayirli olsunBenimde 5 tane 5 gün embiriyosu 1 tane 6 gün embieiyosu donduruldu :₺
Hepsi iyi kalitedeler sorun yok dendiSüper canım hayirli olsunkaliteleri hakkında bilgi verildi mi?
Ben rahim filmini anestezisiz çekildim, çok az acı oldu. Doktorun ex-em diye bir köpük yardımıyla yaptı korkmayın mr hakkında fikrim yok. Neden transferden önce istedi ki? Tedaviden önce çekilmemiş miydiniz?Merhaba kızlar.. nasılsııızzz?dr um benden transfere hazırlık için rahim filmi istediiii yaaa çok tırsıyorumm daha önce anesteziyle çekilmiştim şimdi anestezisiz olcak göyaaa acımıyormuşşşşfulya açık mr da çekilcemm bilgisi olan varmı
2 yıl önceki çekimim var sanırım ne olur ne olmaz diye tekrar istedii. Son teknoliji kullanıyormuşlar ama yinede korkuyorummBen rahim filmini anestezisiz çekildim, çok az acı oldu. Doktorun ex-em diye bir köpük yardımıyla yaptı korkmayın mr hakkında fikrim yok. Neden transferden önce istedi ki? Tedaviden önce çekilmemiş miydiniz?
Anladım, dediğim gibi anestezi almaya değmeyecek bir işlem doktorunuza güvenin 2-3 dk. İçinde bitiyor zaten. Eğer çok panik yaparsanız anestezi talep edebilirsiniz.2 yıl önceki çekimim var sanırım ne olur ne olmaz diye tekrar istedii. Son teknoliji kullanıyormuşlar ama yinede korkuyorumm![]()
Hiç sorun çıkmadan çekildi dr un eli inanılmaz hafiftiiiiAnladım, dediğim gibi anestezi almaya değmeyecek bir işlem doktorunuza güvenin 2-3 dk. İçinde bitiyor zaten. Eğer çok panik yaparsanız anestezi talep edebilirsiniz.
Hangi merkezde yaptırıyorsunuzEmbriyo dondurma nasıl oluyor ücret 2800 denildi 1 tanesine sizde nasıl
Acıbadem maslakHangi merkezde yaptırıyorsunuz
Bende orda tedavi oluyorum paket fiyatı verdik çözdürme içib 2250 istedilerAcıbadem maslak
Hadi geçmiş olsunHiç sorun çıkmadan çekildi dr un eli inanılmaz hafiftiiii
İyi canım sen nasılsın? Ben dün 2. Adetimi oldum. Başladık bugün transfer hazırlığına. 15 gün sonra kontrolüm var. Bekleme aşamasında özellikle dikkat ettiğim bir şey olmadı. Omepa kullanıyordum ona devam ettim. Sen neler yapıyosunKızlarrrrr nasılsınızz bekleme aşamasında neler yapıyorsunuzz, nasıl besleniyorsunuz acabaaa
Bende iyiyimm canım tsh tahlil süremi bekliyorum sonra dr umla haberleşcem kasımın sonunu bulcak muhtemelen. Bende omega kullanıyorum,avokado yiyiyorum ananas yiyiyorum bu aralar bide fındık badem filan.. gün geçtikçe heycanlanıyorummmmİyi canım sen nasılsın? Ben dün 2. Adetimi oldum. Başladık bugün transfer hazırlığına. 15 gün sonra kontrolüm var. Bekleme aşamasında özellikle dikkat ettiğim bir şey olmadı. Omepa kullanıyordum ona devam ettim. Sen neler yapıyosun
Hadi bakalım yediklerin can olsunBende iyiyimm canım tsh tahlil süremi bekliyorum sonra dr umla haberleşcem kasımın sonunu bulcak muhtemelen. Bende omega kullanıyorum,avokado yiyiyorum ananas yiyiyorum bu aralar bide fındık badem filan.. gün geçtikçe heycanlanıyorummmm