Kasım 2020'de transfer olacaklar

herkese merhaba. benim de transferim muhtemelen kasım'da olacak: )
eylül'de opu oldum, genetik testten bir tane sağlıklı yavru adayımız geldi. opudan sonraki reglim başladıktan sonra histeroskopi oldum (geçen cuma günü), polip alınmış, y şekli düzeltilmiş, çizik atılmış, kanamam sürüyor. hemen bir sonraki adette aramamı söylediler, transfere hazırlanacakmışım. hatta naturel transfer olacağımı söylediler. 40 yaşındayım ben ne natureli dedim: ) demedim tabi ama bir daha soracağım naturelden eminler mi diye..
histeroskopi tutunma şansını arttırıyor diye söylüyorlar, ama böyle anestezili, kanamalı bir operasyondan hemen bir ay sonra rahmin transfere hazır hale gelmesini kafam almıyor.. bilgisi deneyimi olan var mı? doktorum histeroskopi ile transfer tarihlerinin birbirine yakın olmasını tercih ettiklerini söylemişti.
transfere hazırlık adına yaptıklarım şöyle: günde 2 yumurta, havuç+elma+nar suyu, folik asit ya da folik asit içeren multi vitamin, d vitamini, redoxon (her gün değil), bol salata, sebze ağırlıklı öğünler, arada et-balık, boş kuruyemiş.. coraspin kullanayım gün aşırı demiştim ama onu da hep unutuyorum.
rahatlatıcı aktivitelerim eksik, bu konuda önerilere açığım: ) arada aklıma gelirse rahim masajı diye bir şey var ya, onu yapıyorum..
umarım güzel güzel haberlerimizi paylaşırız..

Toplamadan sonraki değil bir sonraki.olduguna emin misin canim.benimde ertelendi.ama tarihi konuşamadık herkese mi.oyle oluyo

Toplamadan sonraki değil bir sonraki.olduguna emin misin canim.benimde ertelendi.ama tarihi konuşamadık herkese mi.oyle oluyo
Eğer rahim dinlendirme olacaksa evet canım eminim herkese öyle oluyor. Toplamadan hemen sonra olan adet kimyasal oluyormuş sonraki adetle beraber de transfer hazırlığına başlanıyor.

Selam kızlar bende bugun Dr gittim adetın 3. Günü gıdecem transfer günü mü belırleyecekler. Dr ultrosonla baktı adetın baslamamıs henuz dedı ama eve geldikten sonra basladı cuma gunu 3. Günüm oluyor ozaman bakalım cuma günü ne karar verecek doktorum

Merhaba kızlar bende sizdenim

Eylül ayında yumurta toplamam oldu ilk adeti oldum ikinci adeti bekliyorum. Adet olur olmaz kontrole gideceğim bir aksilik çıkmazsa transfer hazırlığına başlayacağız. Sanırım Kasım ayı içerisinde transferin gerçekleşir.

Selam kızlar. Kasım ayı geldi çattı. Ben dün adet oldum bugun doktor kontrolüm vardı. Hormon testi yapıldı e2 7 küsür progesteron 0.5 cıktı. Estrofem başlıyorum 28 Ekim'de ilk 5 gün günde bir doz, sonraki günler günde 2-3-4 doz şeklinde. Transfer de 16 Kasım'da olacak Allah izin verirse. Kontrole gerek yok dedi doktor o biraz kafamı karıştırdı açıkçası.
Neyse sizde durumlar nasıl? Rahim hazırlığına başladınız mı? Transfer günü belli mi? Mukuu2004 Zeynep067 evdekiorman2 Pimpiriklila

Hayırlı olsun canım tedavin. Ben de başladım hazırlığa. Ama kan testi yapılmadı bana.Cuma günü kontrolüm var bakalım benim de o zaman transfer tarihi belli olacak bi aksilik çıkmazsa.

Hayırlı olsun canım tedavin. Ben de başladım hazırlığa. Ama kan testi yapılmadı bana.Cuma günü kontrolüm var bakalım benim de o zaman transfer tarihi belli olacak bi aksilik çıkmazsa.
Hayırlı olsun canım senin de. Insallah Kasım sonunda hepimiz güzel haberleri burdan paylaşırız

Merhabalar benim 13 Ekimde opu işlemim oldu. Bugün adet oldum, doktorumla iletişime geçtiğimde bugünden itibaren sayıp 21.Gün kontrole gelmemi söyledi. İğne yazacakmış. Yani benim transfer işlemim kasımda mı olacak? Başlığı görünce sormak istedim

Muhtemelen sana lucrin depot yazacak canım. 21. gün o iğneyi oluyorsun tekrar adet olup transfer hazırlığına başlanıyor. Sen de gel aramıza insallah sonuc olumlu olsun da aralıkta olsun ekimde olsun fark etmez
Tedavin hayirli olsun bu arada. Ilk kez mi tüp bebek deniyorsun? Kaç yumurtan toplandı kaç embriyon var?

Çok teşekkür ederim yanıtınız için Evet ilk denemem. 30 yumurta toplandı, 8 tane donduruldu. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hayırlı olsun canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. Kendim iş gibi heyecan yaptım hazırlığını başlamasına
Ben daha adet olmadım SAT 27 Eylül. Ama benim düzenli olmadığı için bekliyorum halen. 3-4 güne olmazsa doktorla görüşüp ona göre birşey yapmayı düşünüyorum. Çünkü her ay kist oluşuyor bende. İlk defa bu kadar çok adet olmayı bekliyorum galiba

benim son adet tarihim 8 Ekim, sonra histeroskopi oldum. şimdi başlayacak adetim ile transfere hazırlanacağız. geliyor gelmekte olan: )
naturel transfer plananan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…