Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

LalE_1783

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
254
410
23
Selam Kızlar,
Yaşım 33,Rezervlerim cok dusuk oldugu icin Sisli Memorial'da ilk tup bebek denememizi bu ay yaptik, maalesef bugun negatif sonuc aldık.
1 ay ara veriyoruz.
Kasım ayinda tekrar sureci baslatacagiz.
Gecmis deneyimleri olup,oneri sunmak isteyen arkadaslarin mesajlari benim icin cok onemli
Belki konuyu takip eden insanlara da faydasi dokunur
1,2..5 ya da 6,ya da daha fazla denemesi olan arkadaslar,umarim bu son denemeniz olur ve hepimiz en cok istedigimiz dilegimize kavusuruz.
Çok fazla kendimizi ya da baskalarini dramatize etmeden,yuksek enerji ile istedigimizi alacagimıza inancim sonsuz
Hepimize bu surecte bol sans diliyorum

Merhabalar umarım bu sefer pozitif sonuç alırsınız, ve bekleyen herkes tabii ki Benim de daha önce 2 defa başarısız aşılama deneyimim oldu . Bu ay tüp bebek çalışmalarına başladık, Geçen hafta opu yapıldı, bende pcos da olduğu İçin beklediğimiz üzere çok yumurta oluştu. 33 yumurta toplandı bunların 30u döllendi ve 5. Güne ulaşan 15 embriyo donduruldu . Kasımda transferini bekleyeceğim artık umarım ilk seferde pozitif sonuç alırım . Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba
Tup bebek oncesi bize de asilama deneyelim demisti Semra hoca.
O ay yumurtam erken catladigi icin kendime bir isaret olarak gorup yaptirmayip,direkt tup bebek denemistik.
Umarim Kasim ayi icerisinde guzel sonuclar alirsiniz siz de.
5.gune ulasam embriyo sayiniz gayet iyi,bunun disinda bir saglik probleminiz yoksa ilkinde guzel sonuclar alacaksinizdir,insallah
Bende dondurulmus embriyo da yok,kasimda tum sureci basa alacagiz bakalim hayirlisiyla
Saglicakla kalin

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, dualarım isteyen herkes için İnşallah iyi haberlerle de haberleşiriz

Kızlarrrrr, benimde bu ay progestron hormunum 1.9 çıktığı için transferim iptal edildi. kasım 5 de transfer olacağım tekrar dualarınızı bekliyorummm ama günler say say geçmiyor gerçekten önceden adet olmıyım diye dua ederdim şimdi adet olayım diye bekliyorum :)

Merhaba sanırım bende kasıma kaldım çünkü perşembe opu var ama doktor taze transfer olmayacak dedi pco olduğum için yumurtalıklar fazla gelişti

Kızlar merhabalar bende bugün opu oldum 21 yumurta toplandı. 2 gün önce progestron 2.5, estradiol 6511 çıktığı için taze transfer iptal edildi 2 adet sonrası transfer olacakmış. Kasım ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

amiiin. benim opuden sonra diğer adetim beklendi diğer adetimde de ilaçların etkisinden sanırım orgestron 1.9 çıktı iptal edildi transferim. kasım ı bekliyorum bu ay 20 sinde bat .. hsg falan da cektirdim her şey tamam bir tek transfer kaldı

Canım benim sanırım benim doktorda etkisini atamacağımı düşündüğü için 2.adette transfer yapcğz dedi.. olsun geç olsun güç olmasın inşallah Ben de nisan ayında çektirmiştim hsg yi hayırlısını versin Rabbim yormadan üzmeden inşallah . Benimde 2.adetim aşağı yukarı 17kasımda kasım 30gibi transfer olur sanırım kuzm

amiiin. benim opuden sonra diğer adetim beklendi diğer adetimde de ilaçların etkisinden sanırım orgestron 1.9 çıktı iptal edildi transferim. kasım ı bekliyorum bu ay 20 sinde bat .. hsg falan da cektirdim her şey tamam bir tek transfer kaldı
aynen kuzum geç olsun güç olmasın kesinlikle. benim yumurtalarım ilaçsız 25mm olmuş 1 ay geçtikten sonra bile.nasip belki doğal yolla olur

benimde adetim 20 ekim, 5 6 7 kasım gibi allahın izniyle transfer

Merhaba, benim 3 başarısız tüp bebek denemem var 4. için başlayacağım tekrar ekim sonu gibi adetle başlayacağız inşallah. Dondurulmuş embriyo da yok rezerv azlığı sebebiyle her defasında sıfırdan başlıyorum.
Dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız bu denemelerimizde

Mrb arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum. Dondurulmuş embriyo transferi için. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

ya doktorun kim? neden sıfırdan baslıyorsun hem zamandan hem de vucudun mahvolur kolay değil her ay yumurta toplama da narkoz alıyorsun. 3,4 ay üst üste 1 tane 1 tane de olsa toplayıp , 4,5 yumurta biriktirip dölleyip neden tek tek ya da çift çift denemiyorsunuz. allah yardımcınız olsun.

İlk iki denemem Bursa Acıbadem’de olmuştu şimdi Bahçeci Bursa’da tedavi görüyorum. Başta 3-5 yumurta görünüyor sonra ya hepsi döllenmiyor veya 5.güne gelmiyor. Bilmiyorum bu defa dediğin gibi olacak galiba yine tek embriyo olursa, çünkü genetiğe gönderelim demişti doktorum son görüşmemizde onun için de en azından 2 embriyo olsun elimizde diye.. bakalım bir de böyle deneyeceğiz hayırlısı artık..

Benim de takip ettigimiz 4 folikul vardi,ikisi gelisme gosterdi ve sadece 2 yumurtta toplandi.
Biri dollendi ve 3.gun embriyosu denedik ancak tutmadi.Sisli Memorial'da yaptirmistim ilkini,Ikinciyi de orada dusunuyorum ancak benze rezerv sikintisi var.Havuz sistem yapilmasi cok daha iyi aslinda.Tekrar basa sarmaktansa.
Her hastane yapiyor mu acaba,bi soracagim.
Hepimiz icin en iyisi olsun

Bilmiyorum ki öyle de her defasında yine iğneler opu vs aynısı olur gibi geliyor, sonuçta birkaç ay üstüste ilaç kullanıp her ay opu olacak yine aynı embriyolar transfer edilecek, bilemiyorum kararsızım ben o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…